Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
ez ugyanolyan mint az élet, nem mindenki kap érdemei szerint (és ebben most pont ne értsük bele, hogy Kristóf nem érdemli meg mert dolgozott nem keveset vele) Tiszta szerencsejáték ez a része ezt el kell fogadni. Inkább az a felháborító hogy az elméletileg tudáson alapuló rész (lol azért) nem jutalmazza aki jobb. De mivel annyi script, lag lófax van ebben (illetve gondolom mert qrv ügyesesn nem vettem meg de mivel nagyjából tudom mi van ezrét veszem a bátorságot hogy belepofázzak) a részben is hogy gyakorlatilag az is szerencsejáték hogy a pack luck már csak hab a tortán. Lehet itt redlistezni, meg acchoz kötött stb. sztem csak qrva nagy mák az egész jókor nyomsz x-et (vagy másik gombot) és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7440 ( i7, 8 GB ,250 GB SSD, FHD) notebook olcsón!!!
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- Gigabyte Geforce 1030 VGA kártya leárazás!!! AkciÓÓ!
- Sony BRAVIA Theatre U (HT-AN7) újszerű, dobozzal
- 8 az 1-ben USB-C Hub Adapter és Elosztó Dex ,Mac RJ45 Hálózati csatlakozó stb
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs