Hirdetés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én egyik lapot se sajnálom tőled
(használd egészséggel! ), de néha elszomorító, hogy miket nyitnak mások. Komolyan demoralizáló. Full random az egész, és van hogy egy embernek több is jut a jóból, nem feltétlenül a befektetett idő arányában (és itt senkit se akarok megbántani, csak Digestive-nek pl kijárt volna szintén legalább 2 TOTY).Kevésbé veszem komolyan a játékot mint tavaly. 1/3 annyi meccsem van benne, mint tavaly ilyenkor, de azért SBCkbe én is öltem nem kevés időt. Ez van. Majd megveszem aki kell.
Lehet csak sírni kell a fórumon, és EA bácsi reagál?
Akkor lássuk: "Úgy szeretnék már nyitni egy tradeable J.Cruyff-ot, vagy legalább egy CR7et!"
Manipulált-e? Nem tudom, de a premium upgrade-ek rosszabbak voltak mint a 2 rare gold upgatde.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Windows 10
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Robot fűnyírók
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2G I 8GB I 160GB I DVDRW I 14" HD+ I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(használd egészséggel! ), de néha elszomorító, hogy miket nyitnak mások. Komolyan demoralizáló. Full random az egész, és van hogy egy embernek több is jut a jóból, nem feltétlenül a befektetett idő arányában (és itt senkit se akarok megbántani, csak Digestive-nek pl kijárt volna szintén legalább 2 TOTY).