Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én egyik lapot se sajnálom tőled
(használd egészséggel! ), de néha elszomorító, hogy miket nyitnak mások. Komolyan demoralizáló. Full random az egész, és van hogy egy embernek több is jut a jóból, nem feltétlenül a befektetett idő arányában (és itt senkit se akarok megbántani, csak Digestive-nek pl kijárt volna szintén legalább 2 TOTY).Kevésbé veszem komolyan a játékot mint tavaly. 1/3 annyi meccsem van benne, mint tavaly ilyenkor, de azért SBCkbe én is öltem nem kevés időt. Ez van. Majd megveszem aki kell.
Lehet csak sírni kell a fórumon, és EA bácsi reagál?
Akkor lássuk: "Úgy szeretnék már nyitni egy tradeable J.Cruyff-ot, vagy legalább egy CR7et!"
Manipulált-e? Nem tudom, de a premium upgrade-ek rosszabbak voltak mint a 2 rare gold upgatde.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Kontaktlencse
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Svájci jellegű bicska eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(használd egészséggel! ), de néha elszomorító, hogy miket nyitnak mások. Komolyan demoralizáló. Full random az egész, és van hogy egy embernek több is jut a jóból, nem feltétlenül a befektetett idő arányában (és itt senkit se akarok megbántani, csak Digestive-nek pl kijárt volna szintén legalább 2 TOTY).