Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chop
őstag
Még a 60 ezres letöltés is igen szűk rétegnek számít az összes Fifa játékoshoz képest. Nem azt mondtam, hogy senki sem igényli, hanem azt, hogy az összjátékosok kis része. Ez pedig tény.
Nem azért nyomatom, mert nekem az van és annak kell lennie a jónak, amit én mondok, hanem azért, mert voltam mindkét oldalon és ha top PC-t akarsz, akkor arra költeni kell. A konzolra meg nem. Az, hogy te csak focis játékokkal játszol, a te dolgod, nem ez a lényeg, hanem az, hogy amennyiben minden új játékkal maximális felbontáson és részletességgel akarsz játszani, akkor egy tavalyi PC konfiguráció nem biztos, hogy jó lesz, azaz fejleszteni (költeni) kell rá. Az, hogy neked megfelelő, nem azt jelenti, hogy költséghatékonyabb is. Neked lehet, hogy az, de összességében közel sem biztos.
Tabletet sem kap mindenki ingyen, így ezt most nem igazán tudom hova tenni.
Mindenesetre ha 145-150k-ból ki tudsz hozni egy top gamer PC-t, akkor igazad van. Amúgy pedig nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- EAFC 26
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 8 BT
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill IR kam gar
- Eladó Xiaomi Redmi Buds 8 Lite!
- 337 Eladó keveset használt Xerox Versalink B7030 a képek szerinti állapotban új tonerrel
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest