- potyautas: Norvég nyár
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftc
nagyúr
Barnet ..Angol 2. liga szal 4.osztályu csapat 2 év alatt felvittem őket a Championshibe azt úgy gondoltam tovább állok...elmentem spanyol liga..össze vásároltam magam és egy bug végett kidobtak az állásomból...azt ideges lettem és leszedtem...talán ujra felrakom..
nincs élvezet nagy csapatokkal lenni...pl egy spanyol 2. ligás csapattal megnyerni a spanyol kupát az élvezet...több örömöt lelek benne minthogy itt van egy erős csapat egy tonna pénzel.
Szeretek taktikákat kipróbálni mivel minden csapatra ást lehet használni...én ha kezdem akkor azért is viszem pl 4.ligából mert a 18-20 éves srácok max 40-es átlaggal vannak..mire felkerülünk a championshipbe ott egy jó középcsapat lesz 1 évig azt onnét a feljutás s F.A.-ban azért mégis más egy kis csapattal ks költségvetéssel mint hogy azt veszek meg kit akarok
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa EVO
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen routert?
- OpenWRT topic
- Hálózati / IP kamera
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- Apple iPhone 12 Pro 128Gb, kártya független, arany színben
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Update 02.13. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest