Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftc
nagyúr
Barnet ..Angol 2. liga szal 4.osztályu csapat 2 év alatt felvittem őket a Championshibe azt úgy gondoltam tovább állok...elmentem spanyol liga..össze vásároltam magam és egy bug végett kidobtak az állásomból...azt ideges lettem és leszedtem...talán ujra felrakom..
nincs élvezet nagy csapatokkal lenni...pl egy spanyol 2. ligás csapattal megnyerni a spanyol kupát az élvezet...több örömöt lelek benne minthogy itt van egy erős csapat egy tonna pénzel.
Szeretek taktikákat kipróbálni mivel minden csapatra ást lehet használni...én ha kezdem akkor azért is viszem pl 4.ligából mert a 18-20 éves srácok max 40-es átlaggal vannak..mire felkerülünk a championshipbe ott egy jó középcsapat lesz 1 évig azt onnét a feljutás s F.A.-ban azért mégis más egy kis csapattal ks költségvetéssel mint hogy azt veszek meg kit akarok
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- AKCIÓ! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest