- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mfranky
őstag
Sziasztok Skaccok!
Tegnap nekem is volt szerencsém beszerezni egyet a 07-ből, és nagyon bejön a sok poén amit ez a két b..m a meccs közbe dumál. Szerencsére összegyűjtötte Hajdu B. a jobb beszólásait és azt le is osztja rendesen.
Amit viszont nem értek - és remélem itt választ is kapok erre - hogy hogy a francba ugrott meg ennyire a gépigény, vagy esetleg tényleg bugos a játék. A demo-ban is már feltünt, hogy ''iszonyatosan'' átdolgozták a grafikát. Az nem lehet, hogy a WC06 1280*1024 full felbontásban szaladgál vígan, ez a 07 meg szintén ilyen felbontás mellett élvezhetetlen az átvezető animációk terén. Mintha diavetítésen lennénk...áá..az még ennél is gyorsabb...Vagy csak a Shader Model 3.0-ra írták az egész játékot??? Nem lehet igaz, hogy egy Radeon x800xt PE -n (ami SM 2.0 támogat csak) ennyire beszaggasson, és 1024*768-ba medium beállítások mellett is sz*r legyen. A konfigom nem olyan rossz szerintem, de hogy már egy FIFA07 is ''követel'' egy X1900XTX-et, azért az röhejes. Azt hittem majd az EA-s Crisys lesz a vízválasztó....
még annyi, hogy a catalyst 6.9-et is felraktam tegnap, hátha ez lehetett a baj, de csalódnom kellett sajnos...
ezek szerint a depth of field -re jön majd egy patch??
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Noctua NH-U9S chromax.black (teljes gyári szett)
- Zbook Studio G8 15.6" 4K OLED érintő i7-11800H RTX 3070 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Garanciális Gamer PC Ryzen 5 5600GT Rtx 3060ti 8GB 16GB RAM 512GB SSD
- ZBook Firefly 14 G10 ,14" FHD+ IPS érintő i7-1355U RTX A500 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 27% ASUS ROG Strix OLED XG27AQDNG Monitor !
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iking.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 32GB/2TB használt, karcmentes 90% akku (108 ciklus)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest