Új hozzászólás Aktív témák

• mfranky

őstag

Sziasztok Skaccok!

Tegnap nekem is volt szerencsém beszerezni egyet a 07-ből, és nagyon bejön a sok poén amit ez a két b..m a meccs közbe dumál. Szerencsére összegyűjtötte Hajdu B. a jobb beszólásait és azt le is osztja rendesen.
    Amit viszont nem értek - és remélem itt választ is kapok erre - hogy hogy a francba ugrott meg ennyire a gépigény, vagy esetleg tényleg bugos a játék. A demo-ban is már feltünt, hogy ''iszonyatosan'' átdolgozták a grafikát. Az nem lehet, hogy a WC06 1280*1024 full felbontásban szaladgál vígan, ez a 07 meg szintén ilyen felbontás mellett élvezhetetlen az átvezető animációk terén. Mintha diavetítésen lennénk...áá..az még ennél is gyorsabb...Vagy csak a Shader Model 3.0-ra írták az egész játékot??? Nem lehet igaz, hogy egy Radeon x800xt PE -n (ami SM 2.0 támogat csak) ennyire beszaggasson, és 1024*768-ba medium beállítások mellett is sz*r legyen. A konfigom nem olyan rossz szerintem, de hogy már egy FIFA07 is ''követel'' egy X1900XTX-et, azért az röhejes. Azt hittem majd az EA-s Crisys lesz a vízválasztó.... :Y

még annyi, hogy a catalyst 6.9-et is felraktam tegnap, hátha ez lehetett a baj, de csalódnom kellett sajnos...

ezek szerint a depth of field -re jön majd egy patch??

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák