Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brazilok
csendes tag
Szia
Én szerintem a fifa 2005 a leg rosszab és a leg jobb a fifa 07.
Én szerintem . -
[pod]Diablo
őstag
amúgy itt vanazeredeti topic máskor nenyisskülön topic-ot!
Bővebben: link -
[pod]Diablo
őstag
ha beleolvas nál a topicba akor látnád hogy több mint 5-szőr le van írva(ez csak kötöszködés)
na szóval Games mods/multip player/direct ip. a te conectelsz akor rámész hogy new és ott beírod a neved és annak az ip címét akivel játszani akarsz.Ha ez készvan akor ott lesz egy oszlop ahol leszenkazok az ip-címek és nevem amiket beírsz és ott rámész ara amit beírtál a connect. ha pedig te hosztolsz akkor csak arra kell rámened hogy host(ezt nem biztos hogy jól mondom mert én nemtudok hostolni)
és csak az tud hosztolni aki nem router mögül csatlakozik.
és ha nem direct-ip be akarsz játszani hanem play online-ba akkor jobb ha megveszed az eredetit mert play onlineozni csak az erdetivel lehet
remélem segítetem -
realty
csendes tag
csáó!!! nem tudja valaki véletlenül hogy hogyan kell a Fifa 2005-el hálózaton játszani???( NETEN KERESZTÜL)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Futás, futópályák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Fogyjunk le!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Revolut
- AliExpress tapasztalatok
- Óra topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 8/128GB Újszerű,Tökéletes Állapotú, Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Intel Core i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest