- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
Nem fog Kolléga!
De nem is feszegetem tovább a témát inkább. A lényeg, h én nagyon csalódott vagyok.
Mielőtt félreértés lenne. Nem azért mondom ezt mert mindenki agyonvert és béna vagyok. Eddigi meccsek 2/3 részét nyertem. Hanem azért mert nem igazán tudok semmi jót mondani erről a katyvaszról. Eszetlenűl futkároznak, ütköznek a játékosok, szar a mozgásuk, a gólok random módon esnek. És az sem mentség, h most még ratyi a csapatom, mert toltam vagy 10 draftot is a jelenlegi legjobb játékosokkal és ugyanaz volt ott is. A 18nak imádtam minden percét, itt még 1et se élveztem! 
Persze ez csak az én szubjektív véleményem és semmit sem jelent. Kíváncsi leszek majd a Ti, a Prok és az egész FIFA közösség véleményére 1 hónap múlva mondjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Horgász topik
- OLED TV topic
- Milyen program, ami...?
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hisense LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG SN8Y 5.1.2 Dolby Atmos soundbar MERIDIAN technológiával hangprojektor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, i3-6100,8GB DDR4,256GB SSD, DVD, WIN11
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De nem is feszegetem tovább a témát inkább. A lényeg, h én nagyon csalódott vagyok.
Mielőtt félreértés lenne. Nem azért mondom ezt mert mindenki agyonvert és béna vagyok. Eddigi meccsek 2/3 részét nyertem. Hanem azért mert nem igazán tudok semmi jót mondani erről a katyvaszról. Eszetlenűl futkároznak, ütköznek a játékosok, szar a mozgásuk, a gólok random módon esnek. És az sem mentség, h most még ratyi a csapatom, mert toltam vagy 10 draftot is a jelenlegi legjobb játékosokkal és ugyanaz volt ott is. A 18nak imádtam minden percét, itt még 1et se élveztem!