Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pe3mario
tag
Nekem van egy ilyen transzi Sterlingem... nem tudom, hogy megéri-e. Salah - Willian párosnál sokkal jobb, beleértve a hero salaht is. néha hülyén lövi el a lasztit, de most pl WL döntőben a két lövésével ő kvalifikált engem.
Próbát mindenképp megér, főleg, ha van esetleg Citys vagy angol játékosok körülötte. -
peetie1
aktív tag
Nem nagyon akar felfelé kúszni OTW Salah ára. Lehet el kéne adni 300-310 körül most?
-
Kristof_94
nagyúr
Srácok erre nem tudtok valamit?
"PlaysTV-t használok játék közbeni felvételek készítésére, illetve csak azt a részét, amikor megnyomok egy gomb kombinációt és a legutolsó 30 mp-et felveszi. Viszont az a gondom, hogy hetek óta nem működik a FIFA 18-nál a program. Amikor a menüben vagyok jó, viszont ha meccs közben szeretnék rögzíteni, akkor kb. 3-4 naponta egyszer csinálja meg... Mi lehet a gond?

Újraraktam már egyszer, a felvevő gombokat is próbáltam változtatni."Direkt a nagy tárhelyű meghajtóra tettem a videós mappát, ma egyet rögzített, de azóta megint semmi. Pl. életem első skorpió gólja Hernandez jóvoltából nem lett felvéve...

-
Lori82
senior tag
Playstation kontrolleren mi a triangle és mi az R1? Milyen funkciói vannak?
-
Lori82
senior tag
Mi az,hogy nem szeretjük a BPL csapatokat?Chelsea szurkolóként és angol foci kedvelőként csak azt építek(na jó van egy Calcios csapatom is
)Nekem a sima Sterling az egyik kedvenc RW-m a játékban.Próbáltam már a Hero Salaht,van Willianom is,van Pedrom is, de Sterling a király.A kedvenc LW meg Sané,Martial nálam annyira nem jön be.Manét még nem próbáltam de,ha kevés a lóvé Izquierdo is elég ügyes. -
dudu5130
őstag
Elegem van, hogy nem tudom kvalizni magam WL-re mert folyamat a döntőbe rohanós barmokat kapok és ugy e a gép őket támogatja. Martial, Sterling, Mané, Gabi Jesus, Musa... Nem lehet őket megállítani. Egy meccsen kb 4-5 kontrát vezetnek ellenem, abból jó ha kettőt sikerül helyezkedéssel levédekeznem, a többiben meg nem tudok mit kezdeni velük. Én egy rakat helyzetet puskázok el. Zsinórban 3 döntőt bukok el ma, mert megszerzem a vezetést, ő meg vagy hosszabbításra menti és ott gyaláz le, vagy a rendes játék időben mákol be több gólt. Röhej, hogy én ilyen apró semmiket nem tudok elnyomni D. Sanchez és Cahill kh párossal, ő meg a Welbeckem úgy vágja fel, hogy sírni tudnék.
-
Lori82
senior tag
Mivel nem érkezett válasz a következő kérdésre,újból megkérdezem : "Sziasztok,bocs a tudatlanságomért,de melyik az a threaded through ball?Kell a weekly objectivehez és még nem sikerült elővarázsolni
" Milyen gombok lenyomásásval lehet úgy passzolni? -
Geradossz
aktív tag
válasz
RangerFox
üzenetére
Hat szerintem jo, en igazabol mindegyik jatekost probaltam innen es meg voltam veluk elegedve. Egy jesust esetleg vardy helyett. Vagy baloldalra egy rose/dembele paros esetleg. Vagy rudiger helyett david luiz, en ezt valasztanam a harom opcio kozul csak nem tudom, h mennyibe faj ps4en. Vagy ha nem ragaszkodnal ozilhez, akkor eriksenre le lehet cserelni.
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
150-200k ból milyen csapatot érdemes csinálni?
BPL? LaLiga? Bundes?
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Köszi szépen!
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
persze, néha 2-3 gólos vezetés birtokában már sajnos néha fejben megnyertem a meccset, ilyenkor jött már párszor hideg zuhany gép segédlettel, meg anélkül is...

(#6174) ali75:
majd vmeliyk hétvégén ,amikor nem fekszem rá a WL-re, mehet, mert sajnos több időm nincs... -
s0p0q0r
aktív tag
Sziasztok!
A téli rating refreshnél, a klubomban lévő játékosok értéke változni fog vagy marad? -
Kristof_94
nagyúr
Kipróbáltam kölcsön Hernandezt, nem rossz az emberünk, de eddig semmi extra, bár még csak 2 meccsen játszott, Antonio helyén IF Zaha mellett. Utóbbi asszem kicsit elnyomja!

-
ali75
aktív tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
üdv.!
Semmi gond nincs ezzel lényegtelen.
Amúgy nyertem de csak azért írtam mert tényleg szánalmas ez a játék! Persze azért vannak jó napok is benne!
Neked azért jó játékot továbbra is!LedyGyuszi!
Köszi a hozzászólást!
Valamikor játszhatnánk már tényleg egy két meccset!
Jó játekot neked is! -
etaclan1984
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Én nem a képességeibe kételkedtem, egy pillanatig se állítottam. És írtam hogy tudom hogy csal SB-ben a gép. De velem is előfordul h lenézem az alacsony ratinges csapatot és olyankor a helyzeteket máshogy oldom meg mint ahogy egyébként, mert majd belövöm a következőt. Aztán persze lecsal, a végén meg dühöngök. Aztán meg belegondolok hogy inkább magamat vertem meg. Tedd a szívedre a kezed és mond h nem így van

-
gamegod
senior tag
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
most egy picit megvédeném Ali kollegát. Idén még nem, de az elmúlt években jó kis meccseket toltunk, így bátran állíthatom, hogy a képességei adottak!
ha 70es rating 63as chemű csapat ellen még nem is, de 82-es rating, 50es chemű csapat ellen már én is szívtam meg! az utsó 10 percben fordította meg a meccset, nekem 4 kapufa és még a gólvonalról is fölé rúgta!bele a kapusba/ stb. Emlékszem ,mert haverommal már azon röhögtünk, hogy na mikor jön a csattanó.
egyszerűen jön egy olyan periódus, hogy nem tudsz mit csinálni, ha a gép gólt akar ,akkor gólt is rúg!
Sokat mosolygok azon, amikor bizonyos játékosai hihetetlen képességekkel lesznek felruházva.
egy Schweinsteiger/Fellaini jellemű lomha döggel úgy húzogat, mint MEssi - egy Insignével felborít, lefejel mindenkit - egy Terry jellemmel veri Wernert és stb. stb....egyébként a sok bronz player miatt alapból rejtegethet meglepetéseket egy 70es ratingű csapat is.
én biztosan a keretben helyet foglaló legjobb 11 játékos alapján számolnám a ratinget... utána lehet bűvészkedni!

-
RangerFox
veterán
Heló! Össze szeretnék állítani egy csapatot max 200k-ból. Egy kikötés van, benne kell lennie Özilnek. De a Bundesligán kívül nem nagyon ismerek más ligákat, így valaki segítene kicsit? Ezen mit változtatnátok?
-
etaclan1984
őstag
Nem írtam ilyet h sztár játékos vagyok, engem is vert már el SB-ben a gép gyenge csapattal ahhoz hogy tudjam hogy azt komolyabban kell venni mint egy 80as ratingeset. Persze csal, de ne mond nekem hogy nem csak elbohóckodtad a helyzeteid mert úgyis csak 70es ratinges 23 chemel. Önkritika nem árt, nem csak az EA-re fogni minden vereséget...
-
s0p0q0r
aktív tag
egyszer már kérdeztem, de talán majd most.. Szóval tudtok valami megoldást, az árnyékos stadionok elkerülésére, a hazai pályára való várakozáson kívül?
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Nem tudom hogy játszottál-e "kukás" csapat ellen, de tényleg borzalmas a gameplay olyankor. Nekem személy szerint volt olyan ellenfelem ahol ezüst RB-k és LB-k voltak a védők valamint striker középpályán és egy CB csatárban. Mondanom sem kell hogy a kapus valamint a védők embertelenek voltak. Valamint a passzaimat úgy visszafogta a gép hogy borzalom volt nézni ahogy 80+ passzal rendelkező cm-ek mit szerencsétlenkednek. Persze megvertem 2:0-ra,de a realitás azért nem ez lett volna..
-
ali75
aktív tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Vártam már egy ilyen sztár véleményét!!!!
Köszönet neked te profi játékos...🙈🙈🙈😂😂😂!Csak szeretném megjegyezni,nem vagyok nagy játékos,de több emberrel játszottam már innen a fórumról.Kérdezd őket!
Arc az azért van... szegény...
De amúgy írtam 1 gól.
-
Kristof_94
nagyúr
Nagyon elegem van már ezekből a kick-off gólokból...

-
s0p0q0r
aktív tag
Kimmich kicsit lassú az tény, de tökéletesen védekezik, shadow vagy catalyst szerintetek sokat segítene rajta?
Most az első képen lévő hybriddel játszom, szerintetek érdemes váltanom az alatta lévőre? (Hamsik csere lenne, de hozzáteszem, semmi bajom vele és az 5/5 gyengébbik láb miatt akárhonnan életveszélyes.)
-
Yodamest
veterán
új meta, ki is próbálom majd WL-ben online hogy milyen ha beteszem kapuba mondjuk Gueyet

-
sz_abika
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
Tegnap kaptam én is egy 72es csapatot, CM Illaramendivel a kapuban, 16 lövésből 14et kifogott, szóval nem biztos hogy júzer error volt ott. 82ik percig hibátlan volt, aztán elengedett a gép 2-1re legendaryn.
Lehet nem segített hogy a másik fél képernyőn tévéadás ment és alig láttam a dolgokat, but my point is still valid
-
ali75
aktív tag
Üdv.!
Fifa 18 Xbox one update!
Na ez mi lesz...?
-
marcess
senior tag
Egy kérdésem lenne. Ha 4231-2vel kezdek egy meccset és átállok a 4231-re akkor alap custom tactic és alap instruction-nal mi különbséget érzek a 2 felállás között?
-
Geradossz
aktív tag
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Amugy amit irt barzagli sem rossz, en sokaig mirandaval hasznaltam. Manolest nem probaltam, a neger napolyi nem tetszett, barzagli tenyleg jo csak nagyon farad. Most otw bonu es miranda van. Lichsteiner if lapjat akartam florenzi helyett, mert eloszor nem tetszett, de vegul maradt mert kineztem egy csapatot hamarosan kesz es ott puyol lesz, illetve megtetszett florenzi vegul.
-
hulkobb
tag
Sziasztok, ezt a csapatot dobtam össze hétvégére WL-re. Szerintetek kellene valahol változtatni? köszi
-
Geradossz
aktív tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Hat nem tudom te milyen pjaniccal jatszottal, de nekem rengetege ver 16 oson kivulrol bal cm poziciban get forwardal, raadasul szabadot eleg konnyu vele beloni. matuidinal ezerszer jobb es talan olcsobb is. Matuidi max cdmben lehet jo, amugy haszontalan. De cdmbe is felesleges mert marha draga es de rossi jobb.
-
Szigma70
addikt
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Ha még nem vásároltál be, akkor Pjanicot engedd el
Szeretem ,jó játékos, de ebben a játékban életképtelen . CM nek kevés, CAM nak talán, de nincs lövése.
Matuidit hagyd meg, Ő jó, cseréld meg Marcival, Khedirát tedd cserének, helyette De Rossi vagy Allan,
és Kolut is cseréld Barza vagy Benatiara -
lóci14
csendes tag
Na folytattam tovább a "csalás sorozatomat" és bannoltak. Felvettem a kapcsolatot velük chaten. 5 napon belül kivizsgálják. Írtam is nekik, hogy maximum squad battle-n játszom, wl.-t egyáltalán nem, minimálisan kereskedek, játékból nem lépek ki, cointot nem vettem. Az Icon edition csomagjaiból, illetve az sb. rewardokból "élek". Inkább arra fordítanák az idejüket, hogy szabályismerő bírókat programozzanak, akik a lefújják a tiziből a kapufáról a lövőhöz visszapattanó gólokat, valamint , hogy ne minden második szöglet végződjön kéz miatti tizenegyessel.
-
sz_abika
addikt
Végiggondoltam, de én kihagyom ezt a BF spekulálást.
OTW Bonucci van aki nagyobb értékű, ezen felül Morata-Willian talán a másik két legdrágább játékosom...20-30k nyereségért nem ölöm le a csapatomat, inkább elpicsázok mindenkit aki az utamba esik és eladta![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Yodamest
veterán
Már 1 hete nem nyúltam a fifához, így a WL-ben sem vettem részt a hétvégén, hiába voltam qualifikálva már. Tolhattam volna, de a bloodbornban kellett fröcsögtetnem egy kis vért, szóval elmaradt.
Ezáltal most nem lettem automatikusan sem qualifikálva a következőre mint általában, így tegnap éreztem a powert és megpróbálkoztam 1 hét kihagyás után egyből egy qualifikációs kupával.Hát nem voltak könnyű meccsek, nagyon fura volt a fifa 1 hét bloodborne meg forza horizon 3 után. Talán változtattak is mostanában? A lövések kicsit másmilyennek tűntek nekem, de lehet csak nem emlékeztem már. Na lényeg, hogy 4/4 winnel első próbára meg is lett a bejutás.
Hiába a "tedd vagy ne tedd, de soha ne próbáld" Yoda jelmondat most is beigazolódott.Ja és megvolt az első komolyabb nyitásom megjelenés óta: Alaba!!! el is ment 160K-ért ezzel gyakorlatilag megdupláztam a vagyonomat

-
ferni
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Dribblingje nagyon jó, lövése is elmegy, nekem bejött.
Egyedüli csatárnak nem tenném be, viszont 2. Csatárnak jó lehet.Viszont én nekem CAMba volt a legjobb.
4231be raktam be jobboldali CAMba, mivel alapból szélső, tökéletesen passzolt oda, Crossing is fasza rajta ha az kell. -
Yodamest
veterán
Nézegettem az új IF lapokat, ez a Zaha gyerek ST-ben hogy muzsikál? Statra nagyon jó, kb olyan mint egy upgradelt Jesus, de mint tudjuk IF lapoknál azért máshogy működnek a dolgok. Próbálta már valaki?
-
kiserik
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ha ez igaz, akkor már mindent értek és elmennek a jó fenébe (ide más illene, de toleráljuk magunkat). Érdekes is néha, hogy a védekező játékos egyenesen odaszalad és elveszi a labdát minden egyéb sallang, oldalazás, emberkövetés nélkül. Komolyan mondom, hogy egyre lejjebb süllyed ez a trágyadomb. Egészen biztos vagyok benne, hogy ez is szándékos, mint ahogyan az idióta analog sprint. Az is csak azért van, hogy könnyebben bele lehessen nyúlni a játékmenetbe.
(#6094) eM'82
Én 41212(2)-t játszom legendary SB-ben is. Semmi extra. Talán annyi, hogy a védők elég könnyen átverhetők a legalapabb cselekkel is. Persze van, hogy megver a gép, akkor nincs mit tenni, de ez elég ritka. Tegnap pl 4/4, volt 6-0 meg 7-1 is, aztán div4-ben én is kaptam egy 7-est

Más: 41212(2)-ben baloldali CM-nek Herrera, vagy Bakayoko? Matuidi nagyon jól muzsikált nekem ott. A védekezés lényegesebb lenne, mint a támadás. Utóbbi általában kimerül nálam egy felpasszban ezen a poszton, de védekezési statokban nem látni olyan nagy differenciát a kettő között (erőt kivéve).
-
Z'Z"
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Teljesen mindegy, hogy milyen csapattal tolod, mert a mostani játékmenetben nehezen lehet érvényesülni.
Tegnap második alkalommal építettem BPL keretet, ami fasza is volt, de jött Hunter, illetve Zardes és úgy leiskolázott, hogy csak lestem ki a fejemből.
Mondjuk hullafáradtan nem kellett volna nekiállni játszani, de ez a szituáció akkor is vicces volt.
Én is megcsináltam a The Journey módot, de ennyire OP játékos egyik sincs, viszont amikor ellenük játszok, akkor annyira fel vannak húzva, hogy lehetetlen őket tartani, de ez igaz minden összekukázott csapatra is.
Na mindegy, most eladtam mindenkit, aztán ha olcsóság lesz, akkor építek valamilyen teamet.
-
A guru
addikt
OTW Salaht mikor lesz érdemes eladni? Egyből ahogy megjelenik az új TOTW vagy érdemes utána várni egy napot?
-
eM'82
addikt
válasz
underdark
üzenetére
köszi az infót, a héten teszek vele egy (4 meccses) próbát SB-ben. Custom Tacticsben van valami jó tipped ehhez a formációhoz?
sz_abika:
Ezzel is teszek 4 meccses próbát. Meglátjuk mi sül ki belőle. Bár a védekezéskor néha a joy-t ketté tudnám törni, mert baxnak futni a védők, cdm-ek a labdás játékos felé
.Más:
Én már elkezdtem eladogatni a játékosaimat, BF előtt meg majd visszavásárolom őket olcsóbban. Ez a terv. Remélem nem 'opom be
-
törölt tag
válasz
gabesz82
üzenetére
Nekem Antonio amúgy nagyon nem jött be, 14 meccsen 1(!) gólt sikerült vele lőnöm...
41212-ben bal oldali csatár, lehet az a baj, bár a 4*-os wf miatt nem kéne olyan rossznak lennie ott sem, de valamiért teljesen el van veszve. A másik csapatomban meg mindkét csatár szórja a gólokat.(#6110) Kristof_94:
Amúgy én sem értem ezt a BPL témát, én soha nem éreztem, hogy annyira OP lenne amennyire mondja mindenki. Szerintem max annyi a dolog, hogy nagyobb a választék ott jó játékosokból, de egyébként Serie A, Bundes, meg egyéb csapatok ellen sem érzem azt, hogy könnyebb dolgom lenne.Sőt, nekem a másik csapatom MLS, és velük sokkal jobban megy a játék mostanában, a BPL kerettel nem tudok annyira érvényesülni. Bár nincsenek is még drágább játékosaim, de az olcsókra is azt mondja mindenki, hogy olyanok, mint Ronaldo. Hát én nem így tapasztalom.
(#6115) Kristof_94:
Én eladnám a drágább játékosokat, utána legközelebb már csak januárban lesznek ennyire lent az árak. -
Geradossz
aktív tag
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Hat meglehet ugyis csinalni, hogy jo cham legyen mindenhol, bar az elegge kotott es kompromisszumos hibrid. A chamrol amugy annyit, hogy a hetvegen het draftot toltam, es egy 84 es osszhangos teammel, es egy 89 essel megnyertem a 4 meccset. 100 as volt a tobbi egy 3 gyozelem egy 1 gyozelem, tobbi pedig ketto. Picit fura, hogy pont azokkal sikerult. Az egyik lehetett volna 100 as csak dybala helyett veletlen fejsat vettem ki, pedig ugy full osszhangja lett volna 5 embernek, igy meg sanchez lf pozicioval 2-es chemmel ment camba. Nekem am if handam van, nagyon megvagyok elegedve vele. Volt buffonom is es donnarummam is, ott kulonbseget nem ereztem, de handa egyertelmuen jobb. En most egy brutal teamet epitek, 3 icon lesz benne dp es petit sbc verzio es puyol rb majd ha hazamentem belinkelem, mindenki 10 es osszhang. Osszhangra visszaterve mane st-t jatszik nekem, az sbcs verzioja van meg, de legeredmenyesebb csatarom eddig, ugy, hogy alltalaban csak felidot jatszik. Ha par jatekosnak 7 es chamje van, hiaba rossz a csik, siman ugyanolyan, mint ha zold lenne, nem nagyon veszed eszre jatekban velemenyem szerint.
-
Kristof_94
nagyúr
Futbin szerint most a klub teljes összértéke 1,5 millió zseton, ami nyilván az ezüstök miatt lehet jóval kevesebb, mert azt kicsit pontatlanul állapítja meg a rendszer. Érdemes lenne akkor már most eladnom mindenkit, aki nem kell? Mert gondolom black friday után nem fognak visszamenni az árak?!
-
Geradossz
aktív tag
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Koszi! En am a hibridek hive vagyok sosincs full egyseges csapatom, ha anyagilag megteheted es tudsz/akarsz, illetve hosszutavu csapatra tervezel, akkor egy handara es egy sandrora fektess be es gyakorlatilag kesz vagy. Sandrot akkor vedd, ha 150 korul tudod en is ugy csiptem el ketszer, most is ot akarom.
-
Kristof_94
nagyúr
Egy vereséggel kezdtem, Jesus 3 gólt lőtt ellenem, az utolsó a 90. percben...

Komolyan nem tudom mit csináljak, megnéztem már Boras összes videóját.
Amúgy van egy PC-s csalás, ami lehetővé teszi a legacy defending alkalmazását online is. Lehet mindenki azt tolja...
Én is BPL csapattal tolom, szóval nem biztos, hogy az a titok nyitja! -
gabesz82
őstag
Én div 6-7 közt vergődök... div6-ban jönnek a PL-huszárok és szopóroller. Egyszerűen nincs ellenszerük, valaki itt írta, hogy már meccs elején eldől hogy érdemes-e vergődni és tényleg... hikomat passzok, egymást felrúgó védők, tiszta bennyhill fíling... aztán jön Antonio és bever mindent, hanyatt, hason, pélóval, mindenhogy
és itt a tipp a plmatyiknak idén Musa-t Antonionak híjják. -
dracox
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én nevetséges módon a Div8-ból!!!.. 9et siman nyerem itt meg tátott szájjal állok a f*szerdoben.. mintha 3-4div-ben lennék már.
-
Lori82
senior tag
Sziasztok,bocs a tudatlanságomért,de melyik az a threaded through pass?Kell a weekly objectivehez és még nem sikerült elővarázsolni

-
Kristof_94
nagyúr
Kiestem a DIV6-ba, egyre jobban megy a FIFA!

Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Próbát mindenképp megér, főleg, ha van esetleg Citys vagy angol játékosok körülötte.

csak hát nem vagyok biztos benne hogy annyival jobb. Ha valakinek megva írhatna pár szót róla 

de szeretnék tanácsot kérni. Ti kit vennétek meg?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
.