Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
MarshallHD ezzel a lappal nyomja a most futó F8tal szériát, nézz bele, mire megy vele...
-
Kristof_94
nagyúr
Hát igen, DelPi-vel könnyebb a helyzeted. Az a fránya 2 csillagos skill, azzal még 1 heel to heel flciket sem lehet megcsinálni, pedig az nagyon OP idén, nem tudom mennyire próbálgattad!

Az a baj, hogy más legenda jelöltem nincs, Rui Costához kell még a 83-84-es sbc, de kicsit kezdem bánni, mivel leálltam a 41212-vel, nem tudom hogyan tehetném olyan hatékonnyá, mint a 4321-t. Szerinted?
-
gabesz82
őstag
Ez már nagyon kellett... 2 futógép PL bohócot vertem el utsó 2 meccsen
Viszont 4-1-2-1-2 nekem megdöglött... Ismét 4-3-2-1 a leghasználhatóbb. -
Garsza
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Te tudod. Én személy szerint nem költenék rá egy fillért sem, nálam a 2* SM kizáró ok.
De lehet egy Engine lappal használható volna.
Tudom milyen ha a kedvencről van szó. -
lóci14
csendes tag
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy milyen végső fellebbezési, jogorvoslati lehetőségem van az EA-val szemben. Másfél héttel ezelőtt az EA gondolt egyet, "megállapította" hogy csalok, ezért letiltotta a fifa fiókomat, ezáltal nem tudok online játszani. Magyar ea-kontakt hiányában, felvettem velük a kapcsolatot chatan, majd küldtek egy levelet, hogy vizsgálják az esetemet. Ma megkaptam a vizsgálatuk eredményét melyben megállapították, hogy valóban csaló vagyok, és megerősítették a döntésüket a felhasználói szerződés 6-os pontjára hivatkozva.. A játékban sose csaltam, legalábbis tudatosan biztos hogy nem. Lehet, hogy valaki feltörte a fiókomat?? Nem hiszem, hogy az én SB Gold 2-m, vagy WL selejtezős erőlködéseimmel hívtam fel magamra a figyelmüket. Mivel Icon edition játékot vásároltam, így kb. a csomagjaim 3/4-hez hozzá sem tudok jutni a döntésük miatt, nem beszélve arról, hogy nem tudok FUT-ot játszani, ami kb. ezt a játékot még életben tartja.
HOVA LEHET FORDULNI?? -
Garsza
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én nem költenék arra a lapra. 2/3* alacsony dribling balance agiliti. Max ha beadásokra játszol lehet fejeseknél Op volna.
-
Kristof_94
nagyúr
A korábban feltett Shearer prime lapjával kapcsolatos kérdésemről mi a véleményetek? Megérné?
-
LendvaiFeri1
veterán
Beadott egy lila El Shaarawyt. Érdemes tartogatni, vagy adjam el most?
-
Garsza
veterán
Leroy Sane mennyire népszerű? Mdgugorhat a POG lap ára ha kap egy informot? A 3/3* ellenére?
-
akooos
veterán
-
Tapodi11
csendes tag
Adom h gold1 lettem xboxon, es sem kaptam semmit... nektek volt mar ilyen?
Nimcs idom lejátszani a meccseket h kvalifikaljam magam😥 -
Meghivott
addikt
Bronz pack trükk = PTG Asensio
-
eM'82
addikt
én ma a buszon, melóból hazafelé menet elmerengtem, próbáltam felidézni, hogy mennyi időm ment el a 18-as Fifában az SBC-kre, pakkok összegyűjtésére, meg hogy eddig melyik volt a legjobb, legtöbbért eladható játékosom amit pakkokból nyitottam. IF Brozovic (55k). Talán. Viszont eddig egyetlen IF-t sem tudtam nyitni, amit a csapataimban el tudtam volna képzelni.
Volt két pakk mára. Egy 81+ Gold Plus és egy tegnapi esti SBC-s Prime Gold Players.
Az első dobott egy 82-es Raffael-t... na mondom, ha a Prime-ból is esik valami ekkora fo$ch, akkor tényleg nem lesz túl nagy szerencsém a nyitásokkal idén. Fortuna lenézett rám, kisfiam megnyomta a "zöld" gombot a kontrolleren és elindult a várakozás. Csillámok, füst... IF tábla... na mondom, ha megint valami középszert kapunk... sebaj discard áron 10k)... megjelent a táblán a zászló... dél-korea... ST... Son. Bazz. Ez igen! Eddig legjobb nyitásom a FUT-ban ('16 óta).
Egyelőre nem adom el. Ha beválik, akkor nem jön vissza Gabriel Jesus. -
Garsza
veterán
Ma egy zöld Sanet nyitottam.
-
akooos
veterán
Ha nem a játékon belül vesz valaki pontokat, hanem teszem azt xbox storeból, az mennyi idő alatt jelenik meg a játékban?
Volt még 15 szingapúri dollárom ajándékkártyán, vettem belőle pontokat kb fél órája, de még nem látom a companionban. -
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Costa is jó befektetésnek tűnt, nem?
Ez az RTG is ugyanolyan orosz rulett. Mire kapnak valamilyen speciális lapot, addigra a többszörösét megkeresheted más befektetésekkel. -
s0p0q0r
aktív tag
Sziasztok. Kinek milyen tippje van WLben azokra a bizonyos nyerheto meccsekre, amik a kovetkezo szintet jelentenek. Mar elegem van, hogy a gold2-gold3 ig tudok jutni mindig. A profik ezt mindig 'rutinbol' behuzzak. Ez a rutin erdekel. Mit lehet tenni, azokon a meccseket, amikor az ellennek 3loves bol 3 golja lesz en meg csak agyuzok melle vagy a kapufara?
-
A guru
addikt
Na ki mit nyitott? Én egy Rui Patríciot kemény 1500 coin. Gold 2 rewardokból.

-
LedyGyuszi
addikt
Holnap este Amiens-Monaco...
Úgy nézem Falcao nem játszik => Baldé Keita nagy napja lehet...
-
grimmjow67
tag
Elso packbol kék jesus

-
dudu5130
őstag
IF Tomovic és IF Sirigu elég szépen bevált nálam. Packból nyitottam mind a kettőt és elég alacsony az áruk ahhoz, hogy eladjam őket, gondoltam tesztelem őket. Tomovic Manolast váltotta és sokkal megbízhatóbb. A légi párbajokban gyengébb csak, amúgy mindenben erősebb. Sirigu meg a magasságából adódóan nagyobb bravúrokra képes.
-
A guru
addikt
válasz
grimmjow67
üzenetére
Minden héten csütörtök 19:00.
-
-
grimmjow67
tag
Wl reward hánykor van ?
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Willian!
-
Kristof_94
nagyúr
Én ezzel a csapattal játszom most. Próbáljátok ki, elég jó felállás, csak fel kell húzni a pressure és agression értékeket 80-ra!

Oxlade helyére tudnék valaki jobbat találni normális kereteken belül vagy hagyjam őt? -
LendvaiFeri1
veterán
Az Anfielden miért nem vörös a háló?
-
dtrms
aktív tag
Köszönöm a válaszokat.
Igazság szerint én is pont amiatt kérdeztem, ahogy itt többen is jártak. Nekem is 100k és 40k volt még az áruk...és nem tudom most mit kezdjek velük. A pénzre olyan durván nagy szükségem nincs mert most Tolissoval jött egy kevés. De sajnos Bernában és Costában sok pénzem áll és nem érzem, hogy jól fogok kiszállni belőle. Salahban is jó sok pénzem áll, de róla tudom, hogy lesz még 90 fölötti lapja is, szóval amiatt nem aggódom és türelmes vagyok, valamint néha még játszatni is tudom.Lehet megszabadulok akkor az olaszoktól, ha kicsit hype lesz körülöttük és megpróbálom a legkevesebbet bukni rajtuk.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Ha a csapaton megvan a 100as chem, bőven elég! Abban lehet több piros csík is plusz más poziban szereplő játékos...

-
ShiberMonkey
senior tag
Számít valamit itt a chemistry őszintén ? 100-as chemem van és majdnem green link mindenhol.
Ellenfél védelmében 2 piros link középpályán 1 csatár az RM
vezetek 2:0-ra kihagyok 3 ziccert is persze majd 2:1 majd épp hogy hozzáérek tizi 2:2, majd lövök 2 azaz kettő lesgólt. Ő persze az RM-mel hibátlan ütembe ugrik ki 3:2 oda. Behoz egy LM-et is csatárba, jön a szöglet amit 25 méterre ível pont kapásra a LB lábára aki izomból kilövi a jobb felsőt
Ez mi ?
most vagy ki kell esnem, vagy szimplán megbolondultam és nem tudok játszani, de úgy nyelem ezeket a 25+-os gólokat meg a két ember közé belőtt kiugratásokat mintha SB-ben Ultimate szinten lennék. Ha 2 CDM van az a játék baja ha 3 csatár az a baj, ha L/H a védő work ratje az istenért nem akarja blokkolni a lövést ha H/H mint Koulibalyé akkor meg beszipuzik és CDM lesz belőle 
Komolyan mondom hogy kezd olyan paranoiám lenni hogy amit nyertem buknom kellett volna amikor bukok az meg a nyereségem lenne valójában, döntetlen értelem szerűen nincs ebben a játékban
. -
etaclan1984
őstag
válasz
Francesco003
üzenetére
Kap egy Hero-t is és beválasztják a ETOTT-ba is ! 2 lap egy csapásra MOTM nélkül
Legyen így, én szorítok nektek 
-
Francesco003
aktív tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Szetintem meg pl pont Dougles Costa gólja miatt jutt tovább a juve fixen tuti számítani fog.
-
etaclan1984
őstag
válasz
Francesco003
üzenetére
Megkapják.
"ratings will automatically match that of the players latest Team of the Week, Man of the Match, European Team of the Tournament, Hero or Record Breaker In-Forms"
Viszont kétlem hogy aki eddig 4 meccsen nem kapott a BLben az az utolsó 2 miatt fog.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Francesco003
üzenetére
Szerintem igen!
-
Francesco003
aktív tag
És ne feledjétek mindig szokott lenni bl csoportkőrös szuper csapat. (Mondjuk azt nem tudom ,hogy az otw megkapják e?..))
-
Mr.Rain
senior tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Remélem vasárnap kezd Costa és akkor kicsit feljebb kúszik az ára. 108 ezerért vettem 2-őt, most meg 60 ezerért megy. Kicsit menjen feljebb aztán eladom én is.
Aztán összerakom végre a csapatomat, már jó lesz, mert mire összerakok egy véglegeset, arra kitalálok egy jobban tetszőt.

Most pl. ez a nyerő

-
Meghivott
addikt
Igen, alapkérdés, hogy ebben a formációban milyen karakterű CMek kellenek. Az egy allround (Matuidi) mellé nyilván jó egy védekező (Schneiderlin) de milyen legyen a harmadik? Pl Lallana se lehet rossz, bár nem túl erős fizikálisan, de ott van mindenhol + technikás és gólveszélyes is. Vagy legyen egy Gustavo mint mondod és ő is szépen védekezik majd

-
Meghivott
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
Megvan, de ő CM-be azért gizda, nem? + nem nagy védekező... Talán egy boxtobox player kellene inkább, nem?
-
Meghivott
addikt
4321 formációba mondjatok már CM-et, aki nagggyon szuper és max 45K

Csereként áll be, így a chem nem számít...
Matuidi és védekezőbb Schneiderlin vannak eddig CM-ben.
Köszi! -
peetie1
aktív tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
A MOTM-be nem számít, de attól még játszhatnak, lőhetnek gólt és kaphatnak sima IF lapot. Legalább is ebben reménykedünk

-
etaclan1984
őstag
Fúúú tényleg, én pedig úgy emlékeztem már a sorsolás is megvolt
Biztos megzavart hogy a csapatom már továbbjutott... az ELben
Egyébként ez a két kör még ugyanúgy nem számít bele a MOTMokba...tehát tényleg csak februártól lehet OTWt számításba venni.(#7037) kdavid94 Teljesen igazad van, én se ülnék már rajtuk. Ma el is adtam Tolissot, igaz 30ezer haszonnal de mégiscsak állt benne 90ezrem több mint 2 hónapig. Ennyi idő alatt minden más befektetésem többet hozott volna...
-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Sajnos ezt le kell nyelni, azokon az OTW lapokon már nem fogsz keresni.
A 84-es árak tényleg nem a legalacsonyabbak most, de szerintem még a BF előtt fognak csökkenni.
Ha eladod az OTW lapokat és az árukból veszel 84-eseket a megfelelő időben, akkor minimum meg fogod duplázni velük a befektetett pénzt, de lehet hogy háromszoros áron is el tudod majd őket passzolni.Ennél jobban az OTW lapok árai sem fognak felmenni szerintem soha a mostanihoz képest, viszont azokkal lehet, hogy várhatsz tavaszig, vagy még tovább, míg 84-es sbc például volt a BF alatt is tavaly, de legkésőbb karácsonyig 100% hogy lesz.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
üzenetére
Hidd el én is adnám már el a fenébe, mert most tényleg lehetne venni 84-es játékosokat, bár még mindig 2700-3000 körül vannak a legolcsóbbak, ami elég sok. Viszont ha most eladom, nagyot bukok.
(#7031) etaclan1984 : Sajnos fogok, mert 100k-ért vettem egyenként a 3 Costámat, Yarmo 150k körül volt, a 2 Berna meg 38-40k...

-
peetie1
aktív tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Heh? Melyik sportágban?

5. mérkőzésnap 2017. november 21–22.
6. mérkőzésnap 2017. december 5–6. -
LedyGyuszi
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
Még idén van két bl forduló...pl egy jövő héten...

Dec közepe felé pedig team of the group stage -
törölt tag
Én kerülném őket nagy ívben, az OTW a legkiszámíthatatlanabb piac.
Elég olcsók most, de szerintem csak akkor vegyél, ha folyamatosan tudod követni az árakat, amikor felmennek vagy 20%-ot, akkor ki kell szállni. De ha az IF-re vársz, akkor nagyon könnyen lehet, hogy hónapokig áll bennük a coin, miközben kereskedhetnél mással, vagy költhetnél a csapatra.
Ha hosszabb távú befektetést akarsz, akkor vegyél majd 84-es játékosokat, vagy discard közeli speciális lapokat, azok legkésőbb karácsonyig kelleni fognak valamilyen sbc-be.
-
peetie1
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát ha lesz BL+hétvégén forduló. Na jó nem lesz minden héten 2 meccs, de 1nél több átlagban

-
MdewC
nagyúr
Erre most mit lehet mondani? Ha lőnek gólokat, kapnak IF lapot. Ha nem, akkor nem...
Egyébként ismét teljesített a játék... Tegnap 5/4 win div 3-ban. Lazán. Taktikát teszteltem. Maradt mára 4 meccs. Elég lett volna 1 win a div 2-hőz, persze 2 trágya vereség és 2 lemákolva kihozott döntetlen ellenem.
Se a passzok, se a védekezés nem ment ütemre, irányított nem tiszta kakatenger. Köszönöm szépen ea... Röhögve div 2-ben kéne már lennem.
-
peetie1
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ja-ja, nekem is megvannak még
De mostmár ha heti 2x lesz meccs + bl csoportból is továbbmennek, ott már jöhet MOTM lap is, szóval én még mindig bizakodó vagyok. -
peetie1
aktív tag
Az eddigi meccseken ha jól rémlik Berna szinte mindig max csere volt, Costa kezdett azért 1-2x. Bennük van a gól, csak azt nem tudni mennyi lehetőséget fognak kapni :S Bár ha 60ezer alatt veszed, akkkor Costával sztem nem lehet nagyon melléfogni, mi még 90ért vettük... De tényleg minden azon múlik, hogy mennyiszer lesz kezdő...
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
etaclan1984
üzenetére
Pedig jó lenne, mert én még mindig tartogatom őket...

-
dtrms
aktív tag
JUVE FANOK!!!
Bernardeschi és Costa szerintetek esélyes még idén if-re? Ha játszanak akkor jók és akarnak is?
Illetve kihatással lehet a Juvéra, hogy az olaszok nem jutottak be a VB-re? Felspanolja majd őket és bizonyítani akarnak majd...!? (befektetés miatt kérdezem és érdekelne a véleményetek) -
Kristof_94
nagyúr
válasz
etaclan1984
üzenetére
Nekem csak azokat az SBC-ket mutatja, amik készen vannak.

Vagy lehet csak rosszul láttam... -
etaclan1984
őstag
Futbin-en elképesztően hasznos dolgokat tettek be az SBC "fül" alá. Ha már importáltad a clubod, tudsz analyzed sbc-t nyomni és kiírja mennyiből jönnének ki a meglévő játékosaidon kívül az sbc-k! Annyira sok segítséget nyújt már ez az oldal hogy lassan szerintem betiltják

-
Stylerr
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
Én közel 90 meccset játszottam vele, lőttem 150+ gólt és 20+ assistot osztottam vele, de kicsit darabos, és hiányzik a gyengébbik lába.

-
dtrms
aktív tag
A pali nem nem gól erős, hanem kerüli a kaput....

Konkrétan képes 5 méterről is kihagyni, tehát nem valószínű, hogy gólra fog if-et kapni. VISZONT eszméletlen jól szűr a pályán. Képes mindenhova oda érni és minden labdát megszerezni, szóval cleen sheetre simán kaphat if lapot kb bármikor. Minden meccsen kezdő és elég stabil szerintem a teljesítménye.
Szerintem akár már a United ellen is megkaphatta voln. Amúgy nagyon sok gólhelyzetet alakított ki azon a meccsen is de egyszerűen gólképtelen a faszi....de nem is ez a feladata. Esetleg szögleteknél fejjel.Szerk.: én tuti megtartanám, mert amint kap if-et úgy elszalad az ára, hogy szerintem háromszoros profit lesz belőle.
-
Szigma70
addikt
Kéne egy kis segítség
Este megcsináltam a komplett MM SBC-t, a Game of Nationst, és 2db Gold upgradest.
Ez 7 viszonylag jobb pakk.Nos az utolsó előttiből végre lett egy táblás nyitásom.
83-as De Vrij, szerintetek várjak még az eladásával? Mert most nagyon lent van az ára.
-
Lori82
senior tag
Teljesen egyetértek.Nekem a fő vonal maradt a WL.Előző héten betegség miatt tudtam elég sokat SB-ni és sikerült is az Elite 3 szintet elérni,de így is baromi sok időt elvett,mert ha nem állítod át a védekezést a régi típusúra akkor a 82 + csapatokat már WC szinten is nehéz megverni és rengeteg meccset kell játszani.Átállítani meg tényleg öngól,mert megszokod és akkor jön a pofon a WL-ben.
-
LedyGyuszi
addikt
Én a négyből három meccset játszok tacticalon, a legnehezebbnél pedig legacyn. Egyrészt így nem szokok el az online védekezésről, másrészt valóban az ai is másképpen játszik. Nem húzogatja a rudit annyit jobbra balra, így az én emberem se ugrál el egy labdavezetés közbeni flikkflakknál...
Legacyn is kell azért némi ész a védekezéshez, nem old meg mindent egy gomb nyomva tartása

-
MdewC
nagyúr
Eleve aki SB-ben játszik leginkább, sztem elszokik az online játéktól... Butít. Na ha erre még vki ráteszi ezt a legacy fost, az hosszú távon hatalmas öngól. Teljes elbutulás. Csapat lehet lesz, a coin miatt, de vergődés meg sírás is lesz, ha nem megy majd azzal a csapattal online.
-
TBMC
addikt
kipróbáltam ezt a mai 4 sbn hajnalban.
DE egyszerűen tökjó meg minden, de nem tudok így játszani valamiért. mintha teljesen máshogy játszana az AI is.
eddig world class/legendaryn játszottam mindent, tactical defendinggel, kb 90-10% arányban mindig nyertem.
most mind a 4 meccset elbuktam 2 world class 2 legendary...
ugyh sztem visszaállok tacticalra, vagy próbáljam erőltetni a legacyt?

Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Viszont 4-1-2-1-2 nekem megdöglött... Ismét 4-3-2-1 a leghasználhatóbb.

Legyen így, én szorítok nektek

De mostmár ha heti 2x lesz meccs + bl csoportból is továbbmennek, ott már jöhet MOTM lap is, szóval én még mindig bizakodó vagyok.