Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
peetie1
üzenetére
Nem tudom, nem lenne rossz, bár szétcseszné az eddig olcsó és op tots lapok árát, de a nagyok olcsóbbak lennének. Pl. amikor néztem a brazil csapatot ott volt Leo Matos RB-nek, de a ratinghez képest nagyon drága.
Mondjuk ahogy Suarezt nézem eddig nem volt 1 millió alatt most meg olyan 980k körül van, de licitre senki nem teszi ki... Úgy szerettem volna, hogy LB Telles, mellé 92-es Maldini illetve Ramos, de így lehet elvetem. -
Szigma70
addikt
válasz
peetie1
üzenetére
Bírom az ilyen sírás fikázó kommenteket.
Gondoljátok, hogy aki panaszkodik az mind hülye? Vagy béna?
Én igen, nem vitatom, béna vagyok, de nem hülye.
Kicsit több tapasztalatom van online játékokban mint itt sok embernek összességében.Elismerem, ha valaki jó, de az, ha valamiben jó, még nem azt jelenti, hogy igaza is van.
Kiváncsi lennék arra, ha valaki aki szerint minden renben , leülne egy panaszkodó gépe elé, ott is ez lenne e a véleménye?
Elhiszem, hogy tudással lehet kompenzálni, túllépni dolgokon, de attól, hogy van akinek ez nem akadály, még létezik a probléma.@MdewC
Mert nem játszol szezont
-
törölt tag
válasz
peetie1
üzenetére
Pont volt kettő untradeable, amit nem használtam, 2-3 kivétellel non-rare, meg ezüst lapokból ki tudtam rakni az sbc-t.

Erre nem számítottam, azt hittem, hogy lesz minimum egy 85-ös rating, vagy 83-84, de 4 TOTS lap...És az a legjobb, hogy ebből a TOTS-ból nincs meg senki sem, nem tudok duplicate lapot nyitni.
-
etaclan1984
őstag
válasz
peetie1
üzenetére
Ha eltöltöttél volna fele annyi időt kereskedéssel mint aki ennyire vészesnek látja a piacot + TOTS-ot és elment a kedve akkor megértenéd őket
És ezt nem bántásból írom. Mindenki annyit szán a játékra és a kereskedésre amennyit szeretne. Az tuti hogy az EA mindig is a tömegnek fog kedvezni, azok pedig nem tradeltek milliókat 8 hónap alatt így valamivel muszáj megtartaniuk őket. -
etaclan1984
őstag
-
törölt tag
válasz
peetie1
üzenetére
Én csak 60 pakkot nyitottam, de a nagy részük 25k, meg 45k-s volt. Nem hogy TOTS, de semmi értelmes nem jött, pedig ezekben ugye csak játékosok vannak, fogyóeszköz nincs.
De a kedvenc sztorim ebben a témában még mindig ez tweet
:[link]Meg most 2200 pont az nagyjából 6000 forint. Ha tényleg nagy mákod van és nyitsz egy kék lapot, akkor is ér az ennyit, amikor minden ligából adnak kettőt is szinte ingyen (aki tud játszani, annak hármat)?

Még ha garantáltan TOTS Ronaldo, Messi, Neymar, vagy hasonló szintű lapokat adnának érte, akkor talán megérteném. -
Csokipuding8
tag
válasz
peetie1
üzenetére
Persze persze, tudom én
Ezeket az apró dolgokat már nem is írtam, ami szebbé teszi ha több csapattal nyomulsz. Sőt, 3 éve mindig összerakok egy csak amcsi, egy kolumbiai, egy shakhtar, és egy ezüst brazil csapatot is funolni. Ezek a fixek kb. Nyilván nem WL-ezni. De azt én nem is tolom, divezni meg sb-zni ezek is jók. Ok, div 3-ban már érzem hogy erősítés kellhet, így lehet releváns amit írtak a srácok, hogy összerakni egy erősebbet. De jó ez így nekem, aztán majd ha olyanom lesz megnézem mit dob egy tényleg erősebb csapat 
-
arpo04
őstag
válasz
peetie1
üzenetére
reszben jogos de hiaba vagy gyors ha tud tolodni, helyezkedni. Leszed a palyarol. Ha emlekszel hany eves volt Maldini az utolso bl meccsen, meglepodsz. Az oreg a 20 eveseket leszedte es hiaba futottak volna le. Rutin es jo jatek olvasas. Tudom Van aki meg fog ezert kovezni
(MdewC) Maldini es Baresi a ket valaha volt legjobb olasz vedo. Judas es Chiellino kozelukbe se er.
De ugye ez nem szimulator csak EA 😊 -
A guru
addikt
-
LedyGyuszi
addikt
-
Fifaisshit
őstag
-
sz_abika
addikt
-
-
Csokipuding8
tag
válasz
peetie1
üzenetére
Igen, írtam is egyszer hogy akkor eladtam mindenkit, és fun csapattal tolom. De közben azért el-elkapott az ihlet h megnézzek valakit, figyelgetve az árakat persze. De Neymar pl hirtelen zuhant több tízezret. Eddig csak vele bukok vagy 20-at. Többet nem, mert ment eladósorba mostmár. Köszi mindenesetre. Fifaisshit, szintén

-
marcess
senior tag
válasz
peetie1
üzenetére
Csodálkoznék, ha a fut swap végén rögtön (de max 1 hét csúszással) nem kezdődne a TOTS időszak. Hacsak össze nem sűrítik, mint pl az utolsó 2 "prémium" liga sbc-t de szerintem nem. Egész májusban ez lemegy, majd júniusban jön a vb mód, ha egyáltalán lesz ilyen, de a vb promó biztos nem csak a vb kezdetével indul, szóval annak jönnie kell június első napjaiban. Én így gondolkozok, meglátjuk.
-
lanikai
aktív tag
válasz
peetie1
üzenetére
ettől a hónaptól én is takarékra rakom a WL-t (sőt, lehet teljesen hanyagolom is, utóbbi 3 hétben is már csak silver2-ig játszottam), seasons, DKT meg SB marad. ha van rá keret, szerintem vedd meg akit akarsz, még csak SB-re is

(amúgy tegnap DKT döntőben gold Koscielny 2méter hátrányból, fordulás után rendszeresen beérte Pelét vagy Mertenst, szóval kár ezen agyalni)
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
peetie1
üzenetére
hogy fogod összehozni az ultimate pakkot???

(#22693) arpo04:
sztem érdemes! nem tudom pc-n még mennyi csaló, de alapjában véve konzolon nincsenek, csak patkány glitchelők!
sajnos a box már elvesztette icon exkluzívitását, de ettől függetlenül már elég olcsón be lehet szerezni egy ONE S-t!
ha kérdés van, keress bátran!
-
lanikai
aktív tag
válasz
peetie1
üzenetére
szerintem CR akkor lehet para, ha ST TOTS lapot kap. addig ugyan lassan, de biztosan csökkenni fog az ára, de szerintem visszamegy, ha LW lesz
a bukóval nincs baj, viszont most nem igen látok biztos befektetési lehetőséget, ezért akarok óvatosabb lenni. ettől függetlenül 90-es Gullitot ki kell próbálni, ha már ennyit szenvedtem a kereskedésse
-
lanikai
aktív tag
válasz
peetie1
üzenetére
na hát pont ez az...
mondjuk Mertens, Savic és Handanovic jó eséllyel TOTS lapot kap, így lehet célszerű a minél előbbi eladásuk, de pl Bonuccinál nem hiszem hogy lesz jobb Serie A védő (De Vrij, Skriniar és Koulibalyt mondanám fixre jelenleg, max az utóbbi érhet fel statokban, cserébe viszont H/H workrate). és akkor ugye itt lenne a lehetőség kipróbálni pár elit lapot, de befektetési lehetőség hiányában nem szívesen néznék bele egy nagyobb bukóba sem TOTS előtt :/ -
Datsyuk
aktív tag
válasz
peetie1
üzenetére
Oké, lehet, hogy én vagyok "felkészületlen".
Végignéztem Boras videóit, de nem találtam meg a "hogyan védekezzünk ha a kapusunk megbotlik a földön fekvő védőben szögletnél" videót. Lehet neked megvan.....ha átküldenéd tényleg megköszönném. Csak a szögletes megoldás érdekel, a simára már "felkészültem"

Egyébként még az öngólok azok amikre ritkán tudok felkészülni, ha erre is lenne egy tipped.....
Szarkazmus off
Komolyra fordítva a szót. Rövid oldalon volt Mooy, ezekre az esetekre, Boatenget Mustafi, Hernandezt Bailly fogta. A labda pedig középre ment 0 veszélyt jelentve.
-
MdewC
nagyúr
válasz
peetie1
üzenetére
Nem ezért írtam, ne forgasd ki kérlek. A variáció létezik, adom, kapok belőle én is, de itt védte volna a kapus. Plusz annyira itt nem is a rövidről jött a fejes, mint effektíve az említett kombinációnál. Erő se volt benne.
De legalább elnézést kért aki szerezte, legalább ennyi.

Én mondjuk béna vagyok a szögleteknél, csak Saviccal tudok gólt elérni. Ez van.

Ráadásul mióta eladtam Radjat, Nesta és Desailly a két long shot mester helyezkedik a 16-oson, még az sincs, hogy drivennel leadom lövésre. Még ha szöglet alakzatot is váltok, akkor se megy értelmes lövő a 16-os elé.
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
peetie1
üzenetére
Ő....ugye láttad, hogy a védőt akit fellökött Begovic, majd elesett benne azt nem én irányítottam

Tudom a rövid sarkos technikát is, de komolyan tegnap olyan volt mintha egy mágnes húzta volna a játékosaimat egy másik irányba.
Egyébként szép színes volt a paletta az utolsó 10 meccsen. Meg nem adott tizenegyes, futás közbeni autotackel amivel ugye pont nem éred be a csatárt, lövősávot zárom erre a védőm úgy dönt, hogy nagyterpeszben blokkol, kapus vetődés közben visszahúzza a kezét, ez a szöglet. Kapásból ezek maradtak meg
Na de hozok gólokat is majd. Ne csak a negatívum legyen.
@MdewC: ez van. Köszönöm az együttérzés. Menni kell tovább.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
peetie1
üzenetére
Amúgy meg ha el is adom a 84-es lapokat amik kellenek a ligákba, akkor is vissza tudom venni majd. Főleg ha lesznek promo pakkok. Meg ugye, ha még a Barca-Real párost nem is tudom megcsinálni nem halok bele, hacsak nem valami bitang játékos lesz.

Pl. most eladok egy Iscot 30k-ért és visszaveszem akár 35-ért az annyira nem megterhelő 2-3 lapnál. Eladok mindenkit.
-
gabigyerek
senior tag
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
peetie1
üzenetére
Akinek van futbin accountja lájkolja ezt a csapatot!

Ezt csináltam Icardival! Köszönjük!
-
v-man
őstag
válasz
peetie1
üzenetére
Azt én nem siettetem, simán meg lesz a héten, most 6-nál járok azt hiszem

Azért is mert nem merem még ellőni a zöld lapokat, hátha még meglep minket az EA valamivel, a csapatomba se Rooney, se a többi nem illik, ha nem jön más, akkor utolsó nap megcsinálom Schweinit és RvP-t, ikon SBC-be jók lesznek.Más, akinek van sok fölös coinja, szerintem érdemes olcsó IF lapokat venni, eszméletlen lent vannak az árak, 12e-ért lehet venni olcsó Serie A lapokat (De Silvestri, Torreira, Ljajic pl., azért írom az olasz ligásat, mert őket ismerem, de szerintem Bundes és La liga is hasonló lehet most), akik 15 alatt ritkán szoktak lenni, ha helyre áll a piac, az simán 15-20%-os profit.
Icardi 4

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Autós topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- One mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hogy az anyámba tudtad ezt a 2 csapatot összelapátolni?
Úgy h még mindig van 3 millád...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Egyébként csodálkoznék is az EA-n ha még 7 hétig nem hozna ki semmit amitől elszállnának a 83-84es árak. Csak az tuti hogy nem a tots sbc lesz az.

sajnos a box már elvesztette icon exkluzívitását, de ettől függetlenül már elég olcsón be lehet szerezni egy ONE S-t!