Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bucketb0b

őstag

válasz dracox #831 üzenetére

Még annyit tennék hozzá, hogy remélem nem fogják növelni jóval a díjazást hiszen akkor ugyanott vagyunk ahol a part szakad, mert ugye arányaiban egyezik a drága játékos a díjazáshoz. Illetve még, hogy a demoban úgy vettem észre, hogy igenis számítanak a fizikális adatok, ergo pusztán paceből nem lehet megoldani a védekezést, számít más is, amihez ugye nem lesz elég egy gyengus amcsi védő aki gyors pl.
    Ez a price range a pakkok nyitását is elősegítheti, hiszen lehet úgy lesznek vele a játékosok, hogy inkább nyitogatnak, mintsem vásároljanak az elején. Elég sok, sőt szerintem több fifa pont is fog fogyni emiatt.

(#833) MdewC: sok mindent el tudtam volna képzelni a meccs alakulásáról csak ezt nem kb. Még az 0-1 Juve győzelem is valamennyire benne volt a pakliban számomra, hátha valahogy kivédekezik, de az előzmények alapján még az sem igazából ez meg, hogy 2-1 teljesen leültetett. Juve eléggé nyögvenyelősen játszik a bajnokságban sorra kapja a gólokat, lőni nem igazán lő. A City meg pont az ellentéte.. nem kapott még gólt, de sorra lövi. Bár nem volt olyan nagy helyzete igazából a Juvena még bőven van min javulniuk, de jól használták ki azt a keveset ami jutott nekik. És, hogy átkössem egy kicsit fifara itt meglátszik egy jó csapat (játékos) ismérve, ilyen helyzetekben is kihozzák a maximumot a meccsből, holott előzmények alapján szerintem ez egy nagy összeges országos egyes volt szerintem. :R

(#837) Azog the Orc: ez a mobil app? Illetve csak a mobilos verzió vagy áthozhatóak pc fifara a játékosok?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés