Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rypejakten
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
vannak 40-42-es bronzok is, azok lehúzzáka ratinget.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
a padon 40-47-es bronzok vannak?
-
Azog the Orc
őstag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Üdv a leszedáltak klubjában

Más:
Az miért van hogy az én csapatomban van 4 silver, 4 non-raregold, 3 rare gold , a cserék bronzok 52-esek és épp eléri a 3,5 csillagot, ha valaki mást erősebbet beteszek akkor már 4 csillag, de az ellenfélnél egy csapatban Vidal, Pogba, Gervinho, Higuain, Cuadrado és hátul Juan Jesus, Barzagli

-
LedyGyuszi
addikt
-
bucketb0b
őstag
A mai utolsó meccsemen 4x fejelte le Chicarito Barzaglit
Szerintem egy darabig hanyagolom, megint nem az igazi, passzok lassúak fejpárbajt még nem nyertem.. Tiszta szenvedés az összes meccs akár nyerek akár vesztek.. Legalább kijött a PC így van alternatíva, vicc, hogy szombaton behal a játéktudásom. -
Azog the Orc
őstag
Ahogy tegnap mondottam eladtam az egész UT keretet a lecsóba és megszületett e galád csapat: TEAM
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Most csak ez az egy csapat van, ja meg a sallang ingyé emberek plusz pár non-rare angol

Online megy a nagy csapat, offline gyűjtögetni pedig a reszli
Mert 0-ra vágtam a kasszát 
-
LedyGyuszi
addikt
kicsit módosítottam most a kupa csapaton: [BPL
-
thebigK
addikt
Megint letoltuk az offlinet, legalabb mar van eg, begovicom meg egy mathieum

Kozben ujabb olcsosagokat fogtam, coutinho 800, ramsey 650, mangala 800, walcott 1000 -
LedyGyuszi
addikt
újabb kupa döntő 1:4...
Nem volt ügyetlen a srác, 2009 óta nyomja az UT-t, de persze azért a biztonság kedvéért emberünk telebaszta attr kártyával az összes játékosát...Csak úgy pattogtam le walcottról, eriksenről...Mintha vért ittak volna a játékosai...mindenki atomgyors és szerelhetetlen...persze azért sikerült 2 kapufát is rúgnom... 
-
Azog the Orc
őstag
Én is tegnap megcsináltam az új offline kupát, nem volt gond, gondoltam ma is megcsinálom a pakkért de szenvedek semi-pro-n (átvitt értelemben) mert be van lassulva és ahogy mondod kajak alig tudnak megfordulni

Nem akartam már itt rákérdezni mert már sok vagyok tudom, de pedig ez a probléma valóban létezik most!
Pedig itt most nincs pee-to-peer meg válaszidő ping anyámkínja
Mondjuk engem online is ez a jelenség már 3 napja szopat, nem tudom mi lehet ez, a meccseim 70% ilyen

-
MdewC
nagyúr
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Nemcsak offline, online is. Nemtudom mi van, de úgy fordul nálam mindenki, mintha 1 dömperrel indulnék az F1-ben, 65. perben már piros csík és seggen veszik a levegőt.
-
Azog the Orc
őstag
Az miért van hogy offline sokkal jobban fáradnak a játékosok? 89-es stamina és a 70.ben már menni nem bír

-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Semmi komoly

Ez csak offline, Prof/World class/és pár ultimate meccs az offline szezonból amivel pénzt szereztem a csapataimra

-
bucketb0b
őstag
Tegnap is volt, ma is és holnap is lesz egy semmit nem érő pakk

Az offline kupáért járó fődíj pedig: megint semmi
meg 2 duplicate, Montoya, Amrabat akik már egyszer estek ebben a felállásban..
Csak egyszer lenne szerencsém 

-
thebigK
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Abszolútlí

-
thebigK
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Ma is egyet, holnap ia egyet

-
LedyGyuszi
addikt
-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Mint az Észak-Koreaiak a vb után?

-
thebigK
addikt
Eleg fasza volt a market tegnap ejjel pc-n, fogtam par jatekost discard price korul: Nani, Vertonghen, Asamoah, Cavani, 83as Kagawa, Mertens, Gerrard...
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
köszi

(#21773) bucketb0b:
Már figyeltetlek, lassan kiderül hol laksz...

Más:
Végre letudtam játszani a mexikói döntőt...4:0, kapura lövések 20:2 és én egyáltalán nem lövöldözök távolról, rég nem látott dominancia egy döntőben...
+végre eladhatom a mexikóiakat, ha még el nem szöktek...
-
bucketb0b
őstag
[link]
Na jó ez az utolsó, mert még megvernek a bayorok
-
bucketb0b
őstag
Figyelem, a következő képsorok a nyugalom megzavarására alkalmasak lehetnek. Kéretik rajta nem megsértődni
[link] Aki a trollfoci ismerője annak ismerős lehet a kép 
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
bucketb0b
üzenetére

könnyen elképzelhető, mert mást nem hallottam csak f*ck f*ck f*ck és csattogások...bár nála ilyen játék jelenet nem játszódott le...
Más:
sikerült végre ma letolnom a mexikói kupa elődöntőjét...20.perc 0:3, a védőim összevissza rohangáltak...végére 3:3, majd rúgtam pár kapufát, végül tizikkel továbbmentem...fél órája próbálom lejátszani a döntőt, de senki sem vállalkozik...
-
evibly
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Köszi!
És ez a második offline, online egyaránt? Valamint mi jár érte?
-
evibly
senior tag
Valaki megtenné, hogy összefoglalja, pontosan milyen kupák vannak a 7végén? Köszi!

-
Nazara
őstag
Valakinek ismerős?

-
MdewC
nagyúr
Jelenetem ez az új kupa nálam nem tartalmaz tiszta meccset, csak egy hatalmas nagy szájba baxxást. Ennyire szar színvonalat már rég produkált az ea, mint ma PS3-on, reggel a WC-n minőségibb munkát végeztem.
LAG, belassulás, váltogatja magát meccsenként.
BRÁFÓ!

-
Azog the Orc
őstag
A maradék szedett-vedett ingyen játékosaimmal megcsináltam az új offline kupát, kár volt egyetlen valamirevaló
lap sem jött ebből a pakkból sem!
-
LedyGyuszi
addikt
Mai nap értékelése:
1, Mexikói kupa pár nap szenvedés után végre behúzva...Majd még egyszer nekifutottam és azóta az elődöntőben nem talál ellenfelet...
2, Ezért váltottam az új kupára. Első nekifutása torna győzelem!
Remélem az angol srác jól van, mert ahogy hallottam a döntőben 4:0-nál szétvert mindent a szobájában... 
Tetszik ez az új kupa!
Íme a csapatom: [BPL] -
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Még a végén rádqúrja a TEK az ajtót, mint én az ea-re. Persze, h az elődöntő bugol be...
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Jogos

De ilyesmi adozassal kapcsolatos fennakadas ilyen 'kis' tetelnel nincs! -
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ha mindenigaz evi 600ezer ftig nem vagy adokoteles. Ha pc zseton, engem erdekel ha occso

Azog - mely levego, nyugi.
-
Kristof_94
nagyúr
Szép estét! Mi van akkor, ha van néhány millió coinom, amit mondjuk 100-200 ezrenként el szeretnék adni és mondjuk jön belőle pár tízezer jövedelem? Hogyan kell utána adózni? Egyáltalán kell-e?
-
Azog the Orc
őstag
Ha kell valakinek kihalt játékos, jelezzen mert most baszom ki az egész UT készletet a listára!!!
A jó k..-anyját foga szopatni ez a trágyadomb játék! Elfelejtettem játszani ennyi!!! -
Garsza
veterán
válasz
Azog the Orc
üzenetére
400k vagy 500k már nem tudom. És azt sem hogy mennyi ideig kereskedtek mert mikor megvettem nem voltam othon mikor meg haza értem már rajta volt a cokn az accomon. Ez a Goldah oldal megbízható amúgy szerintem. Mondjuk az árak nagyon ingadoznak. Mikor én vettem akkor 10euro volt azthiszem az 500k.
-
thebigK
addikt
Offline kupa kisocsem segitsegevel behuzva

Adott egy buszkeccet, egy mascheranot es kb ennyi. De ejjel ezt fogom farnolni mivel ugyis keson keltem, raadasul tovabbi premium gold players packot ad minden kupagyozelem utan az 5k coin mellett -
Gebriel
veterán
Gigán vágja a védőmet és még engem büntet tizenegyessel.

Ilyenkor úgy elmegy a kedvem az egésztől.

-
Garsza
veterán
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Igen úgy működik. Megadod a hozzáférést és ök addig adnak vesznek az acontodon még meglesz rajta a megvásárolt coin. Én már vettem így a Goldah -on
-
Azog the Orc
őstag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Most kipróbáltam, működik.
Vszinű hogy az egyéni taktikámmal sem stimmelt valami
Megpróbáltam már mindenféle gyors, hosszú labdás játékot, de nekem az nem megy, nem érzem azt a nagy indítgatásos dolgot, úgy döntöttem annál maradok "amihez értek" passzolok akkor már a lúd legyen kövér passession és még többet passzolok
Arra meg a legalkalmasabb a false9 
Garsza:
De ott meg kell adnod az accounthoz a belépést meg a jelszót ugye és ráteszik?
-
Garsza
veterán
válasz
Azog the Orc
üzenetére
De van a confort trade. Annál annyit kapsz amennyit veszel.
-
bucketb0b
őstag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
A possession-ben a "leglassabb" a labdamenet azt hiszem, biztos az kell neked
Csak, mert eddig arra panaszkodtál. -
Nazara
őstag
válasz
Chereiose
üzenetére
Kolléga, no offense, de barlangban éltél az elmúlt 3 hónapban?

Kezdetben lelőtte a Web appot az EA, ezzel az aukciók száma kapásból megfeleződött, majd bejöttek a Price Range-ek, amikkel igencsak alávágtak a coin kereskedésnek.
Jelenleg sokkal nehezebb beszerezniük és továbbadniuk, ezért ennyi.
A dolog jó oldala, hogy a piacon rég nem látott olcsóság van - persze sok játékost alig lehet kapni.
-
MdewC
nagyúr
Új 3,5 csillagos kupára csapatom, ajánlom:
Ibarbo
Asa-Muriel-Niang
Vidal-Marci
Armero-Bamba-Caceres-Abate
StorariCsere: Sif Vipera

Többi 49/48 bronze.

-
Azog the Orc
őstag
Végül megalkottattak eme galád csapatok (csoda mód volt is a piacon hozzávaló
) :
Vissza az alapokhoz false9 és nem egyéni taktikázom, benyomom a passessiont oszt csókolom
Ezekkel most szerte szét vágom egész külföldöt
Hoztam is egy gólt, nem nagy de nekem tetszik
: [link]
a gólt amúgy 2 body feint előzte meg Depay-tól
-
bucketb0b
őstag
Subotic, Sánchez (A. Villa), Rakitic. Nem a legjobb, de nem rosssz.

-
Chereiose
addikt
Sziasztok,
lehet mèg venni UT coinsokat valahonnan? Nèztem pár oldalt, de horriblis áron vannak a zsetonok, 100-200K ilyen 30€...
-
thebigK
addikt
78aass volt a legjobb looool
-
Azog the Orc
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
THX

-
Rypejakten
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Neymar-Adriano, és Adrianot instructionnal stay back while attackingra állítani, így nem futják le olyan gyakran.
-
_adaml21_
őstag
válasz
Nazara
üzenetére
Reina nekem is jött, rajta kívül Maicon, Adrián Ramos (a jelenlegi elmegy 1500 körül), illetve Diego Costa, de ő már megvolt a FUT birthday packból, szóval sajna qucik sell

Legalább ne ingyen lett volna meg, most kerestem volna vele pár ezret...
Na mindegy, a contractok jól jöttek, remélem a következő 2 napban is hasonló lesz a színvonal, és esik egy Suárez mondjuk
Vagy legalább valami tarka lap -
Azog the Orc
őstag
Ti melyik hyperlinket használnátok inkább? IF Pedro-Alba vagy Neymar-Adriano ?

-
Garsza
veterán
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Szerintem azért volt keető akkor mert szakadozott a kapcsolat. Kinyittam egyet de nem mutatta majd mikor vissza léptem ott voltak a tárgyak eltároltam mindet a klubban és még mindég volt nyitható pack kinyíttam azt is.
-
Nazara
őstag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Nekem egy rómás Doumbia jött, Cazorlával és Reinával karöltve.

-
Stylerr
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Nálam elérhetetlen a store.
-
Garsza
veterán
Most két ingyen pack van? Mert én kettőt nyithattam. Az igaz hogy semmi normális nem jött belőle.
-
Azog the Orc
őstag
Visszatérek a 4-3-3(5)-höz a régi jól beválthoz, egy közepes csapattal oszt csáá

-
thebigK
addikt
nekem most igenmegy (koppkopp), div2ben eddig 2ből 2-t behúztam, másodikon mondanom sem kell RVP góljával..
-
evibly
senior tag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Én pontosan emiatt tolom a kupákat. DIV-ben visszajutottam a 3.-ba, de nincs kedvem hozzá, hogy agygörcsöt kapva őrjöngjek azok miatt, amiket te is írsz. Nem, maradnak a kupák, mert ott nincs ez a nyomás, vagy mi a tosz, ami sztem alaposan rontja az ember teljesítményét.
Időnként sima Season, építettem egy fun török ligás ezüst csapatot, meg beszerzem azokat az IF lapokat, akiket kinéztem és meg tudom venni. Ez a program

-
Azog the Orc
őstag
válasz
evibly
üzenetére
Jó nektek!!!

Én már a div 5-ben járok, ott is már 4 cumi, mindegyiken 1 aza 1 kapura lövésből nyerték a meccset, nekem 15 ziccer és semmi
Utoljára akkor voltam ilyen mélyen amikor elkezdtem a div-et 
Legalább 35 meccse, olyan durva szopóban vagyok hogy ilyet még nem láttam!
Nem részletezem, a létező összes dolog gyengébb mint kellene, speed, lövés, szerelés, passzolás, teljesen harmatos lett a csapat!!!Nem tudom ez meddig fog tartani de egy hajszál választ el attól hogy kibaxak mindenkit a listára és elnyissam az összes coint

-
Nazara
őstag
Hétfő délelőtt 9 órás PSN leállás, a részletek a Gamepodon.
-
elod22
senior tag
Ha valaki PC-n Reus-t szeretne venni az írjon.
-
evibly
senior tag
válasz
thebigK
üzenetére
Egyetértek, és gratula! Látom, te is olyan vagy mint én, hogy már csak azért sem az aktuális sztárokkal tolja és olyankor még édesebb a győzelem egy nagymenő csapat ellen...

Akkor jöjjön tőlem is két sztori:
Sima online kupa, ellenfélnél Reus, IF Quaresma, IF, csatár Müller, meg a többiek. Ez tipikusan az az ellenfél, akiről tudod, hogy jobb vagy nála, mégis meg tud szívatni a folyamatos sprintekkel, amit egyszer tuti beszopsz. Na, ez a gyerek ugyanez volt. Folyamatos rohangálás. Az első gólját egy lecsorgó passzból szerezte, utána jött egy szögletgól, majd Reus beindulás, gól. Közben nekem sikerült egyet tekernem Mertens-szel, de ezután nem jöttek a gólok.
Így nézett ki a meccs: felépítem a támadást, de a végén mindig belekotor vki. Átkerül hozzá a labda, sprint. Elveszem tőle és indul újra. Ez ment a 83. percig, amikor Nainggolan csukafejessel befejezte végre az egyik támadást, majd Vidal csűrte be neki a léc alá (weak foot): 3:3 a 90. percben
. A hosszabbításban Chiellini bólintott egyet, utána Tevez adta meg a kegyelemdöfést a 16-os széléről, szintén bal láb. 
Annyira küldtem volna egy üzenetet a srácnak, hogy "öcsém a foci nem ebből áll", de e helyett csak kiélveztem a győzelmet.
A következő meccs elképesztő volt, iszonyatosan élveztem, tényleg. Ez az ellenfél az előző ellentettje: amikor látod, hogy Rossi és Di Natale csatárpáros jön, akkor tudod, hogy izzadni fog a tenyered - így is volt

Brutál nyomás, rengeteg lövés, Lopez a szemét is kivédte, de az 1. félidőben lövésem sem volt, nála meg vmi 13-10 az arány. A másodikban változott egy kicsit, volt pár helyzetem, de qrva jól nyomta, és végül csak lőtt egy gólt, meg is érdemelte.Ezúttal azonban velem, volt az EA, vagy a hendi, nem tudom: Cerci megindult a 90. percben, 2 vs. 1 helyzet, balról jön Asamoah, kapja a passzt, és minden klappolt, elgurította a kapus mellett - hosszabbítás. Itt is óriási küzdelem, de nincs gól, 11-esek. Ez volt az idei Fifában a legmasszívabb büntetőpárbaj: hatalmas taktikázás, óriási védések, a végén már Juan Jesus-szal, meg Raduval lődöztük a gólokat. Végül Lopez (aki élete meccsét tolta) középen maradt, mert volt egy érzésem, h oda jön., majd az utolsót belőttem.
Nagy élmény volt, és azt hiszem ezek azok a mérkőzések, ami miatt az ember elviseli a sok fasságot

-
evibly
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Igen, végigzongoráztunk a supporttal minden lehetséges dolgot, de semmi sem használt, az ügyet meg lezárták. Verhetném a hisztit, hogy adjanak pakkokat, vagy valami, de nincs értelme, mert a Facebook fiókommal úgysem tudom összekötni a játékot, úgyhogy tökmindegy

-
_adaml21_
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Az én reakciómat félreérted, én a legkevésbé sem a Realt, vagy bármelyik csapatot szidtam, hanem ezt a stílust, amit a srác képvisel. Múltkor is annyit mertem írni, hogy Messi az elmúlt 2 hónapban sokkal jobb teljesítményt nyújt, mint Ronaldo, és eléggé el lettem küldve meleg éghajlatokra...

Már rég megbántam, hogy belekezdtem egy ilyen meddő vitába elvakult, "mindenkinél okosabb vagyok" emberekkel. Itt be is fejezem.
Szép hétvégét mindenkinek

bucketb0b: köszi, hogy megfogalmaztad helyettem

-
thebigK
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
repü

-
tigomigocika
senior tag
ez a mexikói kupa egy kalap szar
aki kitalálta huzzon a fogára bőrt
nulla.os,kuka -
thebigK
addikt
Na, akkor egykis sztorizgatás, hogy ne megint csak a csapatfikázós-egymástfikázós kommenteket kelljen olvasni!
Tegnap feljutottam div2be, elég simán és még volt hátra két meccs, ergo még bajnok is lehettem. Úgy gondoltam, hogy a lényeg megvan, a bajnoki cím nem ér annyit, hogy fogyjon a szerződés meg a fitness a legjobbjaimnál, így ezzel a csapattal vágtam neki a meccsnek. Mit ad isten, ez jött szembe, ebből Sánchez, Costa, Pogba, Melo és Chiellini IF volt. Hogy mi lett az eredmény? EZ
De jó érzés volt
-
bucketb0b
őstag
Annyi a titka az egésznek, hogy nem az a szurkolás, hogy az ellenfél játékosát/csapatát szidod. És akkor itt be is fejezhetjük

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Apple MacBook
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Acer Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Vivobook S 16 S5606MA 16" 3K OLED Ultra 7 155H 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Be Quiet! venti bazár
- IdeaPad Flex 5 14ALC05 2-in-1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 5500U 8GB 256GB NVMe magyar bill gar
- Macbook Pro M1 (13" 2020 8GB RAM 256 GB) + Magic Mouse 2 + Numpad
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pedig mások sokkal jobb csapattal jönnek 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Csak egyszer lenne szerencsém