Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dracox
addikt
Kiakartam rakni Pogbát a piacra megnéztem mennyibe megy az ára a sima lapnak...Erre egy darab sincs a piacon..Van egy olyan érzésem pár perc alatt keresnék 17.000 coint...
VICC -
bucketb0b
őstag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Sakho, Smalling. Alap long ball taktikával játszok általában, statjaikhoz képest jóval jobb mind a kettő.
-
gabee97
tag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Ha elfogadsz egy tanácsot középhátvédnek Verthongen-Kompany páros nagyon bitang

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nyilván lehet jól zúzni skill nélkül, jó összjátékkal, húzogatásokkal, de én azt vallom hogy e 2 dolog elegye a halálos kombó
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Igen pont rád gondoltam

-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Én sem cselezek
bár billen kicsit körülményes lenne, de amikor joyjal játszottam korábban akkor sem voltam az a cselmatyi 
Szlalom az megy meg szöktetés ezerrel, de a cselezés nem az én műfajom, szerintem sokan vannak ezzel így. Nem akarom, hogy nagyképűen hangozzon, de anélkül is szépen lehet érvényesülni, legalábbis én elvagyok nélküle
Nem mondom, hogy néha nem jönne jól, de megoldom máshogyan -
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
"Van olyan aki egyetlen egy skill-t sem csinált meg oszt még is elvert mint b.zi a f.szát, csak stílis ennyi az egész!" - nah itt magamra ismertem...

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
A 4 poszt ami a fő felelőse a támadásaimnak ST, CAM, LW,RW, ott szóba sem állok 3*skill-el

Sajnos ilyen a stílusom, próbáltam már jobbnál jobb embereket 3*-al de mindig kiütközött a meccseken hogy hiányzik a skill
Van olyan aki egyetlen egy skill-t sem csinált meg oszt még is elvert mint b.zi a f.szát, csak stílis ennyi az egész!
Ha Kompany nem válna be akkor ránézek

(#20792) bucketb0b:
Azért osztja meg mert olyan fogyatékos hogy fel sem tűnik neki hogy ez vállalhatatlan tetőtől-talpig, szégyen!
-
bucketb0b
őstag
válasz
Blashe
üzenetére
Az a szomorú, hogy vannak meccsek mikor az ilyenek nyernek

3 év magánzárka élelem és víz nélkül ilyen pusztító alpáriság után
Nem azzal van bajom, hogy vannak hülyék hanem, hogy még büszkék is rá, miért nem lehet retardáltkodni otthon szépen bezárva a 4 fal között úgy, hogy a külvilág mit sem tud róla.. hihetetlen. Miért kell megosztani másokkal is a fogyatékosságunkat.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
CAM-?
bár lehet azért vált be annyira, mert nem vagyok egy nagy labdazsonglőr...

Egyébként CB-be még ajánlani tudom esetleg BPL-be SIF Jagielka-t...
Kompanynak mintha a jumpingja nem lenne az igazi, bár még soha nem teszteltem...
-
Garsza
veterán
Amit tegnap linkeltem csapatot az helyett ezt sikerült össze hoznom. MOTM Mertens nincs a piacon, se IF Candreva. Viszont a keretemből futotta egy IF Vidalra.
Remélem jól fognak muzsikálni. -
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
SIF Müller itt van CM-ben, igazából nem tudok róla se jót se rosszat mondani, teszi a dolgát úgy ahogy!
Igazából vele kapcsolatban azt érzem hogy nem oda való, elvész a pályán, (nem úgy mint Rooney) hanem előrébb való de ott meg nem fér be mert nincs skill és az nálam alap a támadóknál
A kis csapatból sztem felhozom Rode-t a helyére 
Más:
Az előző HSZ.-emhez még annyit hogy most próbálgatom Kompany-t, eddig féltem tőle hogy lassú, mert feltolt védelemmel játszom, de eddig 2 meccse nem tűnik lassúnak, viszont egy emberevő gorilla, lehet hogy Mangala aki a fejpárbajoknál igen sokszor alulmarad, kikerül a pikszisből!

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
nm, ahol a szükség ott a segítség...

SIF Mülli?
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Nazara
üzenetére
őszinte leszek, nem követem a man.cityt, csak a bL-ben...párszor találkozott is mostanában velük a bayern (egy audi kupán volt szerencsém látni is őjet, igaz az felkészülési meccs volt), az eredményeket tudjuk... ezek alapján erre nem gondoltam.
mivel te biztosan jobban ismered a PL erőviszonyait, ezért viszont el tudom fogadni, amit mondasz!
kivásárlás: Götze, igen őt kivásároltuk, közelbe a dortmundi formájához...
Őt még simán pótolták is
Lewa: lejárt a szerződése, ki nem igazolta volna le ingyen? -
LedyGyuszi
addikt
-
Azog the Orc
őstag
Akármennyire is csűröm-csavarom a dolgot ENNÉL a csapatnál még nem tudtam jobbat építeni, de még hasonlót sem! Annyira komplettnek érzem hogy amikor építek egy másikat ennek a mintájára próbálom, de.... Ha ezzel a csapattal valaki megver akkor az pusztán jobb mint én, lehetnék full tarka-barka csapattal akkor is megverne!
Akármennyire is akarom a Bundes csapatot (Bayern fan) favorizálni fejleszteni, nem és nem adja azt mint a BPL-es

Úgy érzem a 2 CM és ST poszt ami döntő a dologban, C?-ben eszmélet meló előre-hátra, elől meg a zseni szervez, széleken a két gyilkos pedig büntet! Ja és néha Di Maria is beleszól

Itt annyira megvan minden ami nekem kell (WR-ek, Skill-el ahová kell), hogy ezektől érzem azt hogy működik a gépezet!
Még mindig kutatom e csapat cseréjét ami felérhet hozzájuk

-
Garsza
veterán
Az előbb sikerült megvennem SIF Tevezt min áron bay now Price -ért

Meg vettem egy IF Mertenst is (nagy lehet a különbség a MOTM változathoz képest? az sajnos nincs a piacon) meg kéne még egy IF Candreva az sincs. -
Blashe
aktív tag
Földrengés vagy nem földrengés ?

-
bucketb0b
őstag
-
Garsza
veterán
Helló. Nem volna valakinek egy MOTM Mertens és egy IF Candreva eladó? Mert piacon egy darabot sem találok. Kéne az új felállásomhoz.
-
Azog the Orc
őstag
[link] Ezt érti valaki?

-
HunIIIFules
csendes tag
Sziasztok, mar egyszer kerdeztem, de megteszem megint
)
valaki tudna xbox360on atigazolasi listameret bovitest ajandekozni? Cserebe ajandekozok en is azt, vagy 30x1000 coint. Vagy amit szeretne
) -
Azog the Orc
őstag
Elmegy a rohadásba már tényleg ez a mocsok moslék csaló szar!
2-0-ra vezetek, kiállítanak egyet az ellenfélből, itt már tudtam hogy ennek nem lesz jó vége, hát jött is, kikaptam 3-2-re úgy hogy előtte a gyereknek momentuma nem volt, menetrendszerűen jött is 2 öngól, Neuer és Piszcsek simán bekotorja bmeg, persze az enyéim lebénultak aki eddig futott az már csak kocogott, passzolás lebutítva, a 3.góljánál Walcott-ot 4-en próbálták meg szerelni, 4x visszapattan és felborított mindenkit a kis 50kg-os g.ci!
És persze Lewa az 1000-es finiss-ével mindent kihagy sorba!
Köszi a játékot szarházi EA!

-
bucketb0b
őstag
Yokino78, aki teheti kerülje el, Yokinini a klub neve. Szerintem ismét egy direkt laggoltatós bzi. 7 perc alatt játszottunk le 24 percet, szerencsére betaláltam és egyből ki is lépett.. Egyébként hihetetlen mennyi szutyok laggos meccs van ebben a champions shield kupában, 3-4 season alatt szoktam annyi laggal találkozni, mint most itt 2 sorozat alatt.

-
Azog the Orc
őstag
Beléptem ma az UT-be és ismét ma is csoda történt elvitték Bale-t
351k na szépen lassan nem marad beragadt játékosom, már csak SIF Laca van 
Most van 900k a kasszában

-
Azog the Orc
őstag
IF Toprak-ot csak ajánlani tudom mindenkinek aki bundes-ben utazik, nálam sima Benatia-t szorította ki az első számú bundes keretből és még a WR-je is jobb

-
törölt tag
válasz
turul79
üzenetére
Szerintem pihentesd a játékot pár napra, viszont ha elvonási tüneteid lennének,
akkor ott van a sima online season.
Próbálj meg taktikát, alakzatot változtatni, vagy cseréld le a játékosokat a posztokon.
Érdemes kipróbálni játékosokat, mert egy non rare player is csodákat tud művelni. -
Garsza
veterán
Helló. Arra gondoltam kipróbálom a 4-3-3(5) felálást ezzel a kerettel. A keretből a 3 támadón kívül mind meg van. Esetleg változtatnátok rajta valamit?
Meg esetleg ha valakinek volna MOTM Mertens és IF Csandreva eladó megvenném.Mert piacon nem igen láttam.
-
Guba32
csendes tag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
De mikor manuális váltottam,éppen a földön vertek meg...Másra váltottam,mint akire gondoltam,meg lassan is.....Ezért nekem a rásegítés az tényleg segít.Legalábbis low-on...Mert high-on túl gyorsan,ugrálva vált....
-
thebigK
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Par meccs utan Mkhitaryan-rol velemenyt!
Nalam lassan legenda a csavo csatarkent. -
thebigK
addikt
Nos uraim!
Mivel epp dolgozom es messze van meg reggel6, krvara meg tud allni az ido. Ezert kell valami elfoglaltsag amitol az eletkedvem is megmarad. Ket orat szantam ra de elegedett vagyok az eredmennyel.
Keretik tanulmanyozni, velemenyezni. Az arvaltozas jogat fenntartom, mindenkit a leheto legkevesebbre taksaltam, hogy pozitivan csalodjak majd, ha arra kerul a sor. -
-
Dávid_007
csendes tag
Sziasztok. Egy nagyon csúnya kérdést tennék fel, Crackről tud vki vmit? Vagy még mindig semmi.

-
bucketb0b
őstag
Amikor már azt hiszed, hogy 3-0 elég lehet egy kupa elődöntőben
[link] de nem ellenem 
[panic substitutions]
Ez már csak az agyvérzés felnagyításához volt elegendő 
ragequit? plz.. 90 percig tart egy meccs![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Guba32
csendes tag
Köszi,kipróbáltam Asamoah-t,be is vált,és milyen olcsó.Gyors és erős,ennyi elég is tőle.
A német keret helyett inkább Serie A-sat csináltam.Az ok:a 2 cdm,akiktől jobb páros lehet nincs is a játékban.Vidal és Pogba.Mivel trehányul védekezem,nekem kell a védelem elé 2 ember.Még Suarezt is eladtam,hogy minél erősebb keretet hozzak össze.Ez sikerült:
IF Handanovic 85---Armero,IF Chiellini,Caceres,Abate---CDM IF Vidal 86,CDM IF Pogba 85----LM Asamoah,RM Cuadrado---IF Tevez 86,Doumbia.
Az első tapasztalatok.Iszonyat fizikai fölény,a pálya szinte minden területén mintha többen lennénk,olyan gyorsak,erősek ezek.Tevez egy állat,felborít bármekkora védőt,mintha be lenne sózva,úgy rohangál,és elég jó a helyzet kihasználása.Doumbia sajnos sokat hibázik,de nem tudom kit lehetne a helyére tenni.
A két védekező középpályás nagyon sokat dolgozik,hasznosak,erősek,jól szerelnek,és gyorsak is.Cuadrado és Asamoah is duzzad az erőtől.
A védelem is erős,gyors,őket nem könnyű elnyomni.
Persze,aki okosan játszik így is megver,de fizikálisan már nem tudnak elnyomni...Más:
Olvastam az auto switch-ről.Én kipróbáltam manual-lal,és nem egyszer előfordult sajnos,hogy lassan váltottam másik emberre,és elfutottak mellettem simán.Nem vagyok elég profi.
De auto high-on meg sokszor össze-vissza vált.Gondolom sokaknak meg van a kép,mikor szerelne egy védővel,és éppen átvált egy másikra,és azzal meg másfele szalad,és gól.....
Ezért én auto-ra teszem,de low-ra.Nekem ez a legideálisabb.
. -
evibly
senior tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Én...
-
turul79
tag
És a zuhanás folytatódik... Másod osztályból zugtam egyenest az ötödikbe... Minden meccsen kétszeres a lövés mint ellenek de egyszerűen nincs gól....
minden meccsem 0-1 vagy 1-2...
ilyenkor valami okosság??? -
Azog the Orc
őstag
Na megvan az első 4 meccs a bundes fun team-el! mindhárom behúzva jóval erősebb csapatok ellen, szóval állták a sarat

Kiemelném:
ŐT (Thx LedyGyuszi) mert 2 meccsen is meglepően és örömmel láttam hogy Hazard-ot és Neymar-t úgy szedte le a pályáról mintha ott sem lett volna, bitang jól szerel a statjai ellenére, ebben lehet hogy közrejátszik az 5*WF is?

SIF Perisic: nem egy villámléptű, de cserébe lebirkózza az általában nála gyengébb szélső védőket, erős, jól, lő, passzol, fejel
Rode, nonrare mégis bitang, nála valamit eltoltak, full OP, végig megy, mindenhol ott van, jól passzol és lőni sem kicsit tud!
IF Castro: Egyenlőre semmi extra egy átlagos CM
IF Calhanoglu: Na ő már ment is eladásra, nagy csalódás, soha sehol sincs, nem is olyan jól passzol, nagyon lassú, gyenge, teljesen elvész a pályán, helyette ment a már bizonyított IF Raffael.
-
bucketb0b
őstag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Én a játékstílusom miatt szinte képtelen vagyok a laggos meccseken nyerni (bár most a kis turkiyen elégtételt vettem)
Általában én is levédekezem ~80%os rataval (bár ezen van még mit javítanom), viszont feleslegesen nem is akarok kilépni a védelemből és nem minden esetben ér vissza az 1 szál cdm + a cam
az a szomorú, hogy a játék partner ebben, ha nem is megy be általában szögletre ment a kapus ami tudjuk, hogy ismét egy potenciális gólhelyzet, mert befejelheti vagy beadja középre és megint kezdődik a lőgyakorlat, szerintem ezek ha tehetnék camouflage-ben játsznanának, mert tuti lőtéren képzelik magukat.
A negyeddöntőben volt szerencsém egy ilyenhez, 20 fölötti kapura lövése volt, ebből ha 1/3 kaput talált vagy veszélyes volt.. ráadásul minden szerelése becsúszás volt, a gép mellém állt és összehozott egy tizenegyest neki (bár az ilyen szerintem meg is érdemli, hogy minden szerelése becsúszás, aki szeret veszélyesen élni az viselje a következményeket)a löbböléshez szintén csak annyit fűznék, hogy szerintem aránytalanul sok passz sikerül ilyenből.. persze a lapos passzt simán beérik a védők, de az ívelést nem, meg melléfejelnek leveszik az ellenfélnek olykor..
most már hagyom had pattogjon a labda nem fejelem a levegőbe, mert nem éri meg, annyira szerencsétlenek, hogy hihetetlen.. ja és kb. levegő urai védőkről beszélünk, de hát mindegy, ez kell, mert el kell adni a játékot. -
Azog the Orc
őstag
válasz
bucketb0b
üzenetére
1. A lag nálam is a NO. 1. az agyvérzés listán
Egyszerűen nem tudok játszani ha laggol, késik, akadozik, végem van!2. Ha valakim elindul középk-ből egyből kapura tőrni, előre huhú belövöm, de királyság (idióták). nem okoz gondot a levédekezése egyáltalán, csak maga ha meglátom, onnantól ahol tudom szívatom. Amikor már 4x kezd közepet és nem jut 2m-nél tovább akkor sem jön rá hogy hátra is lehet passzolni.
3. Az ominózus sprinter barmok, a levédekezés itt sem jelent gondot, csak irritál ez a fajta droidkodás! Itt is arra szoktam törekedni hogy extra labdatartás (oszt fussá labda nélkül) és a lehető legszebb gólok lövése!
Az általad felsorolt löbbölés és 35-ről durrogtatás hidegen hagy, de nem vagyunk egyformák, biztos mindenkinek megvan a heppje ami irritálja

Más:
Döbbenetes a piac, kicsit turkáltam és már Ramos, T.Silva, Ribery, Modric, és még sorolhatnám hogy mennyi kihalt játékos lett. Na osz építsetek csapatot parasztok!

Miért kellett a jelen pillanatban nem kapható játékosoknak az árait még lejjebb vinni pl egy Reus 25k-ra? T.Silva 22k-ra ember a játék egyik legjobb védője hova viszed má lejjebb?
-
bucketb0b
őstag
Még annyit tennék hozzá, hogy ha valaki esetleg igényt tartana rá: [link] Csak a mai napon dobott 3 darabot belőle gold packból.. szép volt ea, nehogy használhatót dobjon, mert akkor bedőlne a piac

Még jó, hogy csak egy alvás utáni kupát toltam le, mert kiéget ma a fifa
-
bucketb0b
őstag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
3 dolog van amit rühellek, illetve 2 stílus 1 dolog
- lag
- 35ről basszunk rá mindent
- minden passz löbbölés, mert az a menő ebben a szar játékban
Most lejátszottam a döntőt, szerencsére nyertem 4-1-re.
Kezdőben nem volt 78* alatti játékosa, de az avg. rating azért 77 volt
remélem az ilyen hisz abban, hogy ha telebassza bronzokkal a csapatát akkor nyerni fog, mert akkora hátszelet kap, hogy a Föld körüli utazás sebessége új értelmet nyer. Mondjuk az sem ártana, ha tudnának játszani mellé, mert hiába a hendi ha az max. egy döntetlenhez elég, mert semmit nem tud vele kezdeni csak arra jó, hogy téged szopat a gép, de őt hiába tolja.. -
Azog the Orc
őstag
A napokban téma volt az hogy vajon a 16-ban az EA hogyan fogja meghatározni a játékosok árait.
Most megint láttam egy olyat ami igen csak kétségbe vonja a reális ítélőképességüket és logikájukat.Lehet hogy én vagyok hülye, de nemrég kijött IF Ribery, őt élből 950k min-ra rakták, most kijött IF Hazard és 300k min-ra rakták
Szóval 300k ----> 950k , holott a sima gold lapjuk közel azonos árban van!Ezt valaki meg tudja indokolni? Vagy én látom rosszul a dolgot?

-
Garsza
veterán
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Arra gondoltam hogy kiraknék megfelelő mennyiségű játékost akik nem kellenek senkinek és max áron megvenné az illető. Körülményes de jobb módszert nem tudok.
-
bucketb0b
őstag
Ott baszná teherbe Dugovics Titusz az összes török patkányt aki nem képes normális géppel játszani -.-"
Szar bzigyerek jön 78as kerettel, de elverhetne, mert úgy laggol, hogy 35 percig tart egy kupa elődöntő hosszabbítással együtt -.-"
Ez egyértelmű gépnek tűnik elsőre, mert mikor több ember volt akkor laggolt csak meg fifa15n kívül nfs world van az accon.. mocskos alja népe minek játszok kávéfőzőről
3x hoztam vissza a sírból a meccset
90. perc 1-1
105. perc 2-2
110. perc 2-3
117. perc 3-4 remélem egy életre megutálta a gyerek a fifat és elmegy kitölt egy iq tesztet, hogy miért kapott ki.
-
zsolti72837
addikt
Ki xbox-os?
-
Azog the Orc
őstag
Megszületett a Bundes budget FUN csapatom, ez lesz a FŐ CSAPAT fitness kerete, az első meccset behúztuk, ez a non-rare Rode itt is nagyon OP mint a seasonsban!!!
Más:
Imáim meghallgatásra találtak
Miközben írtam e sorokat elvitték SIF Shaqiri-t 400k coin állt a házhoz

Garsza:
Még ha lenne is valakinek hogyan oldanád meg a transfert?

-
Garsza
veterán
Helló! Nincs valakinek eladó coin? 1M vennék akarok pár IF -et tenni a csapatomba.
-
thebigK
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
Reus, Di Maria
-
Azog the Orc
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Nekem!

SIF Shaqiri, SIF Lacazette és Bale, érdekel valamelyik?
-
zsolti72837
addikt
Kinek van eladó játékosa?
-
Azog the Orc
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Rypejakten: Meg van még IF Castro-d?
-
Gebriel
veterán
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Jóóóó de mi a lövőcsel kombinációja?

-
Azog the Orc
őstag
válasz
Gebriel
üzenetére
LT nyomva + lövőcsel (azt hiszem)
Nazara: Csak most.csak neked

-
Gebriel
veterán
Hogy kell azt a cselt megcsinálni amikor ráijeszt, hogy elrúgja a labdát?
#20720 MdewC

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Vannak ritka és kivételes esetek

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Jaja, tavaly is a németek nyertek.
-
Azog the Orc
őstag
Srácok
Azért itt már ne írjunk le egyetlen csapatot sem, ebből a 4-esből bárki bárkiben ugyan akkor kárt tud tenni 2 meccs alatt! Láthattuk hogy az Atletico M. ellen is sokszor rezgett a léc a Real-nak és a Bayern-t is elkapta a Porto, ugyan így megfogható a másik 2 csapat is, a Barca-t is otthon elkapta a PSG a csoportban és a Juve-t is az Olimpiakosz!
Lesz ami lesz

Bayern drukker lévén:
U.I.: "A futball olyan játék, amit 22-en játszanak 90 percen át, és a végén mindig a németek nyernek"[/I
Nazara: +1
Jupp Heynckes féle B.M sokkal jobban tetszett és hatásosabb is volt! 
-
MdewC
nagyúr
válasz
zsolti72837
üzenetére
Remélem egy igazi Öreg Hölgy fel tudja venni a kesztyűt a döntőben.

-
Nazara
őstag
válasz
Garsza
üzenetére
A Real ellen tavaly megmutatta menyire nagy eddző. Semmit nem tudott lépni Anchelotti taktikájára.
Noha az a Real nagyon össze volt rakva, az az igazság, hogy az egy évvel azelőtti Bayern még erősebb volt, csak a kopasz szétbarmolta. Voltak anno elemzések is a TV-ben (nem a magyar mágusokra gondolok, hanem angol), hogy mik azok a pontok, ahol a Pep-féle csapat fényévekkel le van maradva a Heynkesarsaaztsdz-féléhez képest.
Nem rossz szakember, vannak jó ötletei, de túlságosan egydimenzionális, és szvsz. ehhez a stilushoz nem passzolnak a Bayern játékosai.
(#20715) LedyGyuszi:
Különben is egyik klub koncepciója sem illik Pepébe. - Néztél Manchester City meccset az elmúlt 3-4 évben? Rühellem őket (érthető okból), de a ligában a legszebb focit játsszák, tökéletes lenne oda Guardiola.

A házon belüli gyengitéshez meg: Nem azzal van a gond, hogy a Real megveszi a sokadik helyezett Sociedadtól Illaramendit rengeteg pénzért, hanem azzal, hogy a Bayern az egymás után két bajnokságot nyerő Dortmundból kivett két kihagyhatatlan láncszemet.
Ez sem gond igazából, csak látjuk mi lett a Dortmundból egy normális center hiányában, és most emiatt Klopp is elhúz, sztem évekig várhatunk, mire újra jön egy normális kihivó (hacsak ezt a Wolfsburg-projektet nem gondolják komolyan a tulajok)
-
zsolti72837
addikt
Barca-Bayern
Juve-Real
Szerintetek ki jut a döntőbe?
-
thebigK
addikt
Gyerekek, aki teheti probalja ki az alabbi tamadoharmast: LF-Reus, ST-Mkhitaryan, RF-Shaqiri
Nagyonbeteeg. Nincs olyan amit ne tudnanak megoldaniu -
Garsza
veterán
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Mitől volna nagy edző azért mert kapott két kész csapatot? Amik tele vannak voltak világsztàrokkal?
Majd ha el ér hasonló eredményeket egy olyan csapattal aki ép gödörben van mikor oda megy és kihozza belőle. Akkor lehet rá azt mondani hogy nagy eddző. A Real ellen tavaly megmutatta menyire nagy eddző. Semmit nem tudott lépni Anchelotti taktikájára. -
bucketb0b
őstag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Valamiből meg kell élni

-
Azog the Orc
őstag
Az milyen durva hogy egy rare gold contract 850 coinba kerül!!!
Most hogy árcsökkenés meg minden de a fogyóeszközök az egekben vannak, most egy kicsit kiárulom a felgyülemlett f.eszközöket és így sorba lepődök meg az árakon.
Eddig egy szerződéshez 400 coin-ért hozzá lehetett jutni, tehát aki most kezd el UT-zni annak über cumi mert 2 meccset kell játszania a szerződésért! -
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Sokan meg nem Oscar díjas színészek mégis hatalmasat alakítanak

Szerintem nem a bl az elsődleges szempont egy edző megítélésében. -
LedyGyuszi
addikt
válasz
bucketb0b
üzenetére
Lehet...

Véleményem szerint mindegyik edzőnek van sajátossága, habitusa, egyéni elképzelése a fociról...Azért mondtam az Arsenalt, mert az ő játékuk áll legközelebb Pep stílusához. A többi csapatnál elég nagy átalakítások kellenének és jó pár év, mire összecsiszolódnának + már említettem, az angol nagyok nem nagyon támaszkodnak az utánpótlásra...legalábbis a sajátjukra.
Mourinho valóban nagy edző, de pl. ő sem tudott BL-t nyerni a Reallal vagy a Chelseavel... -
MdewC
nagyúr
válasz
Gebriel
üzenetére
Ez a legjobb.
(#20703) Guba32: Asamoah katalizátor lappal?

Lulic jobb fizikumú, jól védekezik, Mertens gyenge, de gyors és jól passzol/ad be. Amelyik jobban illik a stílusodhoz.

Más:
Ma szabadnap, két nap kihagyás után játszottam, elég kedvetlenül, igazából csak erőltettem...

Na ezt ne csináljátok, így lehet jókat szenvedni...
Se odafigyelés, se gyilkos ösztön, se akarás, szóval meglett a negatív rekordom, 6 vereség egymás után, igazából ma bárkitől ki tudok kapni...
Szóval most jöhet egy kis pihi, csak akkor folytatom, ha már remeg a kezem az ölésért... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Szerintem elbeszélünk egymás mellett

Te azokat sorolod fel pl. Angliából amelyik csapat szóba jöhet Pep játékstílusa miatt
Én nem erre értettem a bajnokság erősségét, ráadásul szerintem egy edző képességeit az is mutatja mit tud kihozni egy adott klubból.
Mourinho ráerőszakolta minden csapatára a jó védekezést, kb. itt kezdődik egy top edző számomra egyébként.
Ferguson pedig.. ő építette fel gyakorlatilag a Unitedet nincs miről beszélni
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
bucketb0b
üzenetére
Juventus: ott vannak igen, de bele szólni nem nagyon tudnak...
Angolok: talán az Arsenalnál tudnám egyedül elképzelni egyedül, legalábbis ott vmilyen szinten a passzolós focit játsszák
Francia: továbbra sem tudom adni
monaconal is elfogyott a pénz és the endTöbbi gondolatodat már értem és el is tudom fogadni!

De ezért is szép a foci, másképpen látunk, élünk meg bizonyos dolgokat.
Viszont egy utsó kérdés: Szőr Alexet hova sorolod?
-
Azog the Orc
őstag
Bmeg a csatár a beadásért sietve rácsúszik az egy helyben álló védőmre és 11-es, mi ez a szégyen?
Pont egy olyan meccsen ahol a passz potméter egy kicsit durván el lett csavarva, mert megint gyengéket és pontatlanokat passzol? Dugja fel a price range-t meg a reformokat magának az EA ha a leglényegesebb a játékmenet katasztrofális
-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Pontokba szedem válaszaimat

Juventus:
- azért ott volt nem is olyan rég egy jó formában lévő Inter, Milan, most feltörekvőben a Napoli, RomaChelsea:
- már most megnyerte? már nem sok van hátra, ráadásul angliában elég sok jó élmezőnyös csapat van, de még a kiesők is jobban megnehezítik a majdani bajnok dolgát, mint bármelyik bajnokságbanfrancia:
- azért évente kijött onnan 1-1 jó teljesítmény, Lyon, Marseille, most pedig a PSG talán Monaco ismét
a top bajnoksághoz sorolom, azon belül a végéhez, de még oda
ezzel az összevásárolt dologgal pedig nekem semmi bajom, ahol pénz van miért ne tehetnék meg? Az már más kérdés, hogy megéri-e nekik vagy sem a belefektetett pénz, de ezért nem érdemes pálcát törni a fejük felett, mert van pénzük..házon belüli vásárlás:
itt nem arra gondoltam, hogy ne vegyék meg őket, mert miért ne. Azt akartam ezzel mondani, hogy lehet 1-1 kifutott szezonja 1-1 csapatnak, de az inkább abból adódik, mert a Bayern nem hozza azt amit tőlük elvártak volna, illetve hosszabb távon nem bírják a "kisebb" csapatok, mint pl. a Dortmund és gyakorlatilag muszáj eladni a játékosokat, mert nagyon jól kijönnek belőle, de a hiányuk miatt hosszabb távon nincs esélyük megfogni, néha megszorítani sem a Bayernt. -
LedyGyuszi
addikt
válasz
bucketb0b
üzenetére
olasz?juventus évek óta egyed uralkodó...
angol? Chelsea már most megnyerte...Különben is egyik klub koncepciója sem illik Pepébe...Saját nevelések OFF
francia? nálam nem top bajnokság, csak mert van egy összevásárolt PSG...Házon belüli gyengítés... Real Madrid pl? Vagy talán minden évben leigazolják a bundesliga összes legjobb játékosát?Évente sztem 1-1 játékos belefér...Különben is úgy vannak vele, hogy minek vegyenek zsákba macskát?Hozták már brazilt, argentínt és mi lett belőlük?Semmi...
Véleményem szerint nincs pótolhatatlan játékos...Messi és Ronaldo kivételével...Vagy te talán nem igazoltad le volna ingyen Lewát? -
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
thx
francia, olasz, angol csak, hogy a jobbik félét említsem
szerintem itt komolyabb csaták folynak, mint a német bajnokságban, felfelé nagyon kilóg a Bayern és ez a keretnek köszönhető mivel gyakorlatilag bárkit el tudnak hozni "házon belül" így nem csak a saját soraikat erősítik, de az ellenfelet is gyengítik
spanyolban is a Real és Barca felfelé kilóg viszont a Barca egy eléggé jól működő csapat szinte "magától is".(#20713) terencehIII: szerintem a telefonos szolgáltatás jobb, bár ilyennel nem hiszem, hogy foglalkoznának

Én amúgy azokat akik kilépnek 2-3x X időn belül azokat tiltanám a futba való belépéstől X időre. Ezzel szerintem a coin sellerek meg is lennének lőve. Vagy ha már valahogyan megszakadt a kapcsolat akkor egy jelet küldeni mindkét oldalra és amelyikről nem érkezik vissza jel azt kihozni vesztesként, így aki hátrányt szenvedett emiatt mégsem szenvedne hátrányt.A ragequit dolgot megértem néha, de aki egy nap kilép 15x pl. azt már nem igazán
Ennyi elcsalt meccs nincs. 
-
terencehIII
tag
Valaki tud valami support emailt ahova lehet írni? Néztem de nem találtam.
Meguntam hogy meccs közben állandóan kilépkednek mert vesztésre állnak nekem meg elúsznak a feljutások

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
bucketb0b
üzenetére
csak egyszer ad...

És melyik bajnokságra gondolsz?Melyikben van szorosabb verseny?
Számomra elég meggyőzőek az eddigi eredményei, azokat pedig nem kell magyarázni sztem...
Enrique-nél pedig régebb óta van a porondon...Jupp előtt pedig ki hozta ugyanezt?Talán még Hitzfeld... -
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Én nem tartom nagy edzőnek, németben sok minden nem derül ki, eddig akik ott voltak edzők ugyanezt hozták, max. a játék hol pörgősebb hol lassabb volt. Barcanál megint, Most akkor Enrique is ilyen hatalmas edző lenne?
Számomra még Pep egy talán jó edző, de még mutatni kellene valami komolyat más bajnokságban is, ahol legalább szoros a helyzet a csapatok között.Ez a norvég kupa egyébként csak egyszer ad pakkot offline? Mert akkor kezdem eladni a játékosokat

-
bucketb0b
őstag
-
bucketb0b
őstag
És akkor a párosítások
Barca-Real döntőre tippelnék 
-
Azog the Orc
őstag
Hoztam egy Di Maria jobblábas kapás állatságot : [Mit má 2*WF nesze]

Jó kis story:

A meccsnek az volt az érdekessége hogy a 25.percben 3-0 volt ide, ekkor az ellen elkezdett hátul adogatni kapussal és a védőkkel, én direkt nem támadtam le hagy játsszon magával és ezt 20 percen keresztül tette, gondoltam hát jó nagy birka lehetsz ha nem látod hogy nem te vezetsz, ennyi erővel ki is léphetett volna vagy leteszi a joy-t, na mindegy, jött a 2. félidő én kezdtem a közepet és elkezdtem hátul adogatni de ekkor már meggondolta magát és full agresszív letámadásba kezdett hogy megszerezze a labdát, de juszt sem adtam és az egész félidőt elgurigáztam, hol a 16-osáig felvittem és onnan vissza kapusig meg hasonlók, már az összes emberrel becsúszott sík ideg lehetett, de a 2.-ban nem ért labdához
Csak szemléltettem neki milyen amikor a fagyi visszanyal 
MdewC:
Eddig 2 meccset játszottam a "switching m. a" kikapcsolása óta és még nem kaptam gólt, tudom ebből még nem lehet levonni messzemenő köv.-eket, folytatom a megfigyelését!

-
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Bejött a megérzésed.

Ez az egyik legjobb alakzat.

Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kuponkunyeráló
- Fotók, videók mobillal
- Fűnyíró topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Lian Li Vector V100R Corsair 650W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Gold Szép állapot 100% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB ZALMAN N4 Corsair 550W
- AKCIÓ! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha mélységi védekezést játszanék biztos jó lenne Vertonghen de H/M wr sem valami bíztató 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)
351k na szépen lassan nem marad beragadt játékosom, már csak SIF Laca van 

remélem az ilyen hisz abban, hogy ha telebassza bronzokkal a csapatát akkor nyerni fog, mert akkora hátszelet kap, hogy a Föld körüli utazás sebessége új értelmet nyer. Mondjuk az sem ártana, ha tudnának játszani mellé, mert hiába a hendi ha az max. egy döntetlenhez elég, mert semmit nem tud vele kezdeni csak arra jó, hogy téged szopat a gép, de őt hiába tolja..