Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Ezek szerint rossz a helyzetkihasználásod?

-
LedyGyuszi
addikt
Elsó meccs, szopóka...kapura lövés 18:5 (3 kapufa ide), végeredmény 1:2....
jól indul... 
Íme:
[Komédia] -
MdewC
nagyúr
-
Azog the Orc
őstag
válasz
bucketb0b
üzenetére
köszi

Csak annyiban hibádzik hogy Iniesta és Ramos kihalt példány a piacon

Talán Iniesta-t lehetne helyettesíteni Gabi-val.
Más:
Srácok ez az IF Toprak akkora brutál more hogy csak ajánlani tudom!
Most 2 meccset is úgy hozott le hogy konkrétan megerőszakolta szárazon Costa-t és Sturridge-t, a meccs végén sírva, a feneküket borogatva bandukoltak az öltözőbe!Mindent elfejel, odaér, szerel, darál, egy igazi hentes és még gyors is

-
bucketb0b
őstag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Egyébként pusztán statokból nem szabad kiindulni.. egy csomó játékosnál eltérőek a statok, vannak jobb stattal szar játékosok és fordítva is, akit ajánlanak azt ki kell próbálni, mert már ott legalább ki volt próbálva, én néha 1-2 játékoson meglepődök, hogy nincs is olyan statja mégis mit játszik..
-
dvtkfan
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Camacho jó lenne, ha a 60.perctől nem a seggén venné a levegőt...amúgy nálam ott van mindenhol és nyeri a fejpárbajokat a középpályán...

-
LedyGyuszi
addikt
másnál is megbolondult a piac?1 játékos sincs kint a piacon...

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Camacho

nekem is a cdm-ek a bajaim, most tesztelek...
-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Próbálok csak egy bajnokságból játékosokat alkalmazni ha erre gondolsz

Majd a vegyes felvágottba mehet
majd valamikor 2020 környékén 
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
squad fitness kártya 1-2 meccsenként... igaz így nem annyira nyereséges...

de van aki 1 meccs online, 1 meccs csere csapattal offline...
-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nem próbáltam még, de amúgy sincs francia keretem

-
bucketb0b
őstag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Miért?

Nem létezik, hogy nincs megfelelő kombó -
Azog the Orc
őstag
NA most szétnéztem és elkeseredve állapítottam meg hogy a spanyol nemzetiségű középpálya lehetőségek teljesen alkalmatlanok a felállásomhoz, így ez a kupa is kimarad

-
m.hegyi
tag
Baines-nek kiváló bal lába van, kár hogy csak kapufáig jutott

-
bucketb0b
őstag
Low budget baszod
Ha tehetném akkor kék Neuert vennék mindegyik posztra
sajnos nem csak az akaraton múlik, mivel "sok" projektem van így most full low budget és majd jó pár meccs után a hiányzó vagy igényesebb posztokra csere, ha nem vált be valaki 
(#20971) LedyGyuszi: Lacazatte-t mire is írtad? Most így nem vágom
Majd a bundes kiderül, ez lesz a legutolsó, bár a Mkh st nem tudom mennyire jó, de majd teszünk egy próbát.(#20974) MdewC: szigorúan 4-1-2-1-2 (cdm,lm-rm,cam)

(#20976) LedyGyuszi: és mindenre figyel!

(#20980) Azog the Orc: 18 player kell hozzá, kicseréled a squadot és kész

eddig a kutya nem vitte a fitness, most viszik mint a cukrot egyébként
na mindegy még 3at eladok 2 millióért és meg is van a szivárvány csapat 
-
Azog the Orc
őstag
Srácok! Akik nyomatják a spanyol kupát, Ti a fitnesst hogy oldjátok meg? Van még egy keret vagy nyomtok mindig "squad fitnesst" ?

Mondjuk tök mindegy mert úgy sem csinálok rá csapatot, mert az összes játékos méreg drága és nem ééri meg hogy utána bukjak rajtuk
Mondjuk jó lenne egy kicsit a Div-en kívül is bohóckodni, de......... -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Ez ios és android, itt nem tudom, hogy mennyire van új rendszer! Sajnos a mobil platformot nagy ívben letolják, a grafika ugyan olyan, mint tavaly!

Egyébként mindannyian a "supplier"-t emlegetik, hogy tőlük érkezik a coin. Kíváncsi vagyok, hogy őket miként lehetne elérni. Beszéltem még februárban egy dán sráccal, aki a facebookon adott el ios/android coinokat és ő azt mondta, hogy közvetlen kapcsolata van a "kereskedővel". Akkor ő 15 milliót kb. 3 euróért tudott venni, és kb. 15 euróért továbbadni! Viszont ehhez havonta legalább 1000 euró értékben kellett rendelnie! Szóval az összes coinos oldal valószínűleg néhány "supplier"-től fögg!

-
Azog the Orc
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Meg gondolom nehezebb is farmolni mióta új rendszer van és azért is drágább

-
Kristof_94
nagyúr
Beszéltem egy coin seller oldal alkalmazottjával és azt mondta jelenleg 28 millió van nekik raktáron!

Szóval valószínűleg ezért ilyen drága, a 3 hetes piac nélküli idő után mindenki azonnal coint vásárolt és kifogytak. -
MdewC
nagyúr
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
-
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Így nem lenne jobb???

-
bucketb0b
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Helyes. Nem arról szól a fifa, hogy a coinokat innen onnan beszerezzük

Egy átgondoltabb rendszer kell ide, Götzek, Reusok aprópénzért beszerezhetőek így is 1-2 játékos lóg talán kifelé indokolatlanul, de szerintem ha ezt jövőre jobban megcsinálják, hogy a meccsekért divtől függően kapsz coint tehát 1. osztályban 1 meccs kb. 1-2000 lenne és így szépen visszafelé lebontva. Tapasztalati pontokért coin boost ahogy haladsz div10ben még csak 250/meccs, div1ben már 1000-1500 akár. Meg a kilépkedős bzikkal is csinálnának valamit az jó lenne, múltkor is nagy reményekkel belevágok a meccsbe erre bronz keret és van pofája fit squadnak elnevezni.. neki az a fit squad, hogy betölt a game és kilép.. egy meccs kb. 100 percig tart hosszabbítással minden 10. percben kapna 1 fitness-t mindenki én így oldanám meg, nem azonnal mindenkinek jóváíródik a fitness, mert ő éppen kilép.. vagy akkor kapja meg szépen vereségnek, majd leszokik róla. 5x kilépés után meg tiltanám az accot 1 órára, utána ha megint 2-3x kilép teszem azt 1 napon belül akkor 3 óra és szépen megyünk fel, az embernek a kedve megy el az ilyenektől meg a coinfarmer bziktól.. legalábbis az én csőrömet igen basszaAmióta új rendszer van azóta szerintem olcsóbbak a játékosok, ha jövőre így menne az egész jobban megbecsülnék a játékosokat és a kereskedés is könnyebb lenne, így közben belenyúlni nem volt célszerű, de ez a továbbiakban jó lehet
Mindenki tiszta lappal indul jövőre és mehet a kereskedés szépen. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Én sem, de egy 99-es Ronaldo felér egy Mona Lisa-val

Amúgy durva azt látni, hogy mindenki pánikszerűen próbál megszabadulni a játékosaitól! Ha bölcsebb lettem volna és nem nyitogattam volna mindig pakkokat, hanem szépen gyűjtögettem volna a coint, most lazán megvehetném a 95 v. 98-as Messit, narancs Neymart... Egyedül inform Bale nincs a piacon, de amikor visszakaptuk a kereskedési felületet láttam 2db-ot, bár azokon már rajta volt a 15 millás licit!
És én még TOTY idején panaszkodtam, hogy milyen pofátlanul drága a coin. Akkor azt hiszem, hogy 6-7-8 euró között lehetett 15 millió coin. Most meg már 100 euró és napról-napra nő. Lassan jobban megéri majd FIFA pontokat venni!
-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Pár nem
kapus, cdm, st helyére mennek a cserék ha lesz zseton, hol jár a szemed? 
Eddig a spanyol inkvizíció nem vált be
Gyorsan megveszek még vagy 3 játékost megnyerem a kupát, dob 12 non rare szart akiket eladni se tudok, aztán áron alul veszteséggel mehetnek a spanyolok a picsába 
Na még a festményeket sem szereted.. mondom én, hogy baj van a szemeddel
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Köszi!

Ezt inkább úgy nézd, mint ha híres művészek festményeit gyűjtögetném! Szépen kiteszem őket a falra, mert jó érzés, hogy az enyém és nézegethetem őket!
Persze többet érne normál platformon, ott talán egy ritka autókból álló gyűjteménynek lehetne nevezni, amit használhatok is!
-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Na akkor itt az elemzés
húh utólag kicsit hosszúnak tűnik 
GK: DeGea
még nem volt rá pénzem, de Mignolet helyett be fogom szerezni, bár mint mondtam Szczesny-t nem lesz könnyű kiszorítani
RB: Clyne, Coleman, Walker
Coleman megvan, bár Sagna is elég jó teljesítményt nyújt, itt lehet nem váltok
LB: Clichy, Gibbs, Van Aanholt
Clichy megvan, if Young pedig szintén nagyon jó munkát végez ott, nincs miért lecserélnem őket
CB: Cahill, Rojo, Koscielny, Mangala,Jagielka
Koscielny megvan, mellette Sakho, Smalling kiválóan teljesít, talán Verthongen helyére Mangala esélyes
CDM: Ramires, Dembelé, Sissoko, Matic, Fernandinho, Paulinho
Matic megvan, Tioté annyira nem vált be, de most próbálgatom Diaby-t cm-ben van így is elég jó, még egy cdm-mé alakítás után illetve valami chem rá lehet még nagyobb lökést ad, bár Ramires igen csábító, az alatt a pár meccs alatt amit toltam a Chelseavel eléggé magabiztos teljesítményt nyújtott, igaz ott 2 szűrővel játszottam, lehet egyedül félénkebb
CAM: Rooney, Cabella, Oscar, Coutinho
Cabella megvan, gyakorlatilag egy ingyenes kipróbálás után játszotta be magát, mikor tapasztalati pontokért kipróbáltam, Lallana sem rossz nem lesz könnyű kiszorítani, bár ha lesz elegendő pénzem egy Di Mária, Oscar vagy Rooney csábító, sajnos Coutinho pocsékul játszott a Liverpooli keretemben
LM: Schürrle
Schürrle megvan, védekezésben kiváló és legtöbbször támadáshoz is felér mellette Elia volt, ő nem vált be viszont Arnautovic jónak ígérkezik
RM: McGeady, Walcott, Cuadrado, Willian
Willian megvan, ugyanaz mint Schürrle csak jobb oldalon, jól védekezik támadáshoz felér, Sterling viszont kiválóan helyettesíti bár Cuadrado csábító, mert mikor ellenem van nehéz megfogni
ST: Rémy, Sturridge, Vargas
Ők mind a keret tagjai, Vargas kirobbanthatatlan RvP mellől Rémy mondjuk cserére szomjazik, ő annyira sajnos nem vált be mióta nem Doumbia mellett játszik
Sturridge meg.. néha atom formában van, de néha meg pocsék a srác, viszont nincs szívem kitenni.A keret/fitness nem feltétlenül úgy van ahogy most látod, bár sok tapasztalgatás után azt szűrtem le, hogy nagyjából mindegy ki-kivel játszik a védelemben és a középpályán nincs szakadék illetve ha van az inkább azért, mert vagy megy a játék vagy nem, viszont a támadósorban a Vargas-RvP illetve Sturridge-Welbeck páros vált be igazán, csak sajnos RvP minden 3. meccsen összeszed egy fél év kihagyást így kicsit nehézkes vele, de amikor játszik a rövidre olyanokat akaszt, hogy pislogok..
persze az alap szitukat van, hogy kihagyja, de amikor nehezebb belőni azt meg beveri kegyetlenül, ki érti ezt 
-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
dvtkfan
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Akik szoktak "coop"-ozni, azoknak gyerekjáték...ha lesz lehetőséged, próbáld ki...jó játékmenet az is, ha persze nem szívat szét a gép...az egyik fórumtárssal tudnánk mit mesélni...

-
törölt tag
-
MdewC
nagyúr
Ez a spanyol kupa jó kis meccseket fog hozni sztem...

Minden játékos jól passzol, sokan jól is lőnek, de védekezni azt nem nagyon tudnak, szóval... Jó lesz annak, aki elkezdi.

-
dvtkfan
senior tag
Na az esti spanyol kupára a klubban meglévő játékosokból összedobtam egy kis csapatot...Iniesta lett volna még jó, de sajna sok másik játékossal együtt kihalt a piacról...
MÁS
Szoktátok figyelni, hogy amikor meccset indítotok, akkor csak egy játékos legyen és ne legyen "guest", azaz nehogy ketten tolják ellened?
Nekem még csak most tűnt ez fel, mert épp egy ilyen ellenfélre bukkantam rá és mivel ketten tolták, így egy picivel jobbak is voltak, de csak tizikben buktam el, ami igazából lutri...de érdemes figyelni meccs indításánál ezt is, mert ez is tud hátrány lenni... -
LedyGyuszi
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
mindig is csodáltalak, hogy mi élvezet van az IOS-en...
Ez egy kicsit olyan nekem, mint whiskey imádónak, mintha megkapnám a világ legjobb whiskeyjeit, de nem ihatnám meg őket...
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Igen, de már régóta nem nyitogattam! A múltkor még volt valami kevés tartalék, nyitottam 7,5k pakkokat és az egyikben benne volt Messi!
Onnan jött kb. 2,5 millió! De azóta már szerintem az ő ára is 2 millió alatt van. TOTY Messi is szerintem 6 millió alatt kapható, iszonyatosan káosz van az áraknál. Ezért is jönne most jól valamennyi coin, mert lehetne vele piacozni, még ha nem is annyira rajongok az ötletért. Gondolom azért ilyen magasak az árak, mert a 3 hetes szünet után mindenki egyszerre rendelt, és kifogytak. Kétlem, hogy más lenne a háttérben, hisz nekik sem éri meg ennyiért adni mivel kevesebben vesznek.
Legalábbis remélem, hogy csak ez a baj és hamarosan helyreállnak. -
LedyGyuszi
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
még mindig IOS?
-
thebigK
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Akkor naluk nagyobb troll a foldkereksegen nincs

-
LedyGyuszi
addikt
ez nem a játék hibája, ez az ellenfélé...

MdewC:
Azt hiszem megtaláltam a [Spanyol tank]-omat... Bár egy kicsit lassú, de jól szerel, jók a rövid passzai, jól ugrik és fejel, hátha egy Matic szintet lehoz...
-
Guba32
csendes tag
Nehéz elhinnem,de Llorente lett végül Tevez ékpárja....
Kipróbáltam Doumbiat,Ibarbot,Higuant...
A játékom a középpályán való labdajáratásra,birtoklásra,majd onnan a gyors embereim kiugratása...
Igen ám,de a jobbak olvassák a játékom,visszahúzódnak,és labdavesztés után meg jól megkontráznak.
Ezért gondoltam,hogy ha látom,hogy az ellenfél lezárja a passzsávjaim,nem ad teret,akkor változtatok.Leküzdöm magam az alapvonalig Asamoah,Cuadrado,Tevez,vagy a szélső védőkkel,és belövöm középre Llorentére.És eddig bejött.Ha nem tudok indítgatni,akkor rugdosom be a labdát rá.És nehezen fogják meg őt,erős,magas,jól fejel.Az elmúlt 10 meccsen szinte minden szerzett legalább 1 gólt.Fellehet rá passzolni a labdát még,ezen kívül értékelhetetlen.Lassú,körülményes,szinte semmi erénye,kivéve,hogy mindig talál egy gólt.A kapu elé úgy érkezik,mint szerintem senki a ligában....Kapott még egy finisher kártyát,és kész is a tank a kapu elé... -
_adaml21_
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Vegyél FIFA pointot, az pont pakk nyitogatásra való.
-
Pacos
tag
Jelen pillanatban a világ egyik ideokádott mocskával játszom...11-es párbaj és folyamatosan szar a net. Addig hibátlan volt. Gondoltam jó, elsővel elszórakozom. persze a fasza lag mellett vmi gyenge középre gurítás lett. Majd láss csodát ő jött és a lag eltűnt és gól, most megint én vagyok megint szar lett...Ez nyilván a véletlen műve...fúúú de ganaj...de én türelmes vagyok...játszhatjuk hajnalig vagy amíg bezárul a season cup hétvége.
faszfej -
MdewC
nagyúr
-
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
Május 6. környékére várható az első TOTS ugye?
Bár hiába várom, coinom az nincs!
A coin árak meg egyenesen röhejesek, a 3 hét piac leállás teljesen tönkretette az egészet. Mindenhol ki vannak fogyva a készletek, az árak meg az egekben vannak. 15 millió coin jelenleg 100 euró 
Pedig úgy szerettem volna TOTS játékosokat nyitni... -
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
a fél keretemet felsoroltad
nagy részük ott van, mobilról vagyok így most nem igazán akarom kifejteni majd holnap du. de még annyit, hogy sczeszny kirobbanthatatlan
meccseket nyer meg nekem. 2 keret van belinkelve 
ja igen Chelsea 2 meccs alatt leírta magát nálam seasonsben : DDD képtelen voltam velük nyerni meg szinte helyzetet is kialakítani -
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
bucketb0b
üzenetére
angol:
GK: DeGea
RB: Clyne, Coleman, Walker
LB: Clichy, Gibbs, Van Aanholt
CB: Cahill, Rojo, Koscielny, Mangala,Jagielka
CDM: Ramires, Dembelé, Sissoko, Matic, Fernandinho, Paulinho
CAM: Rooney, Cabella, Oscar, Coutinho
LM: Schürrle
RM: McGeady, Walcott, Cuadrado, Willian
ST: Rémy, Sturridge, VargasNálam ők beváltak...
Próbáltam az olcsóbb kategóriát összegyűjteni...
Spanyol, olasz csapatoknál nem vagyok otthon...Még németben lenne ötletem...
-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
napasztmek

Ott van ő is egyébként
annyira nem nyújt kiemelkedőt, viszont néha lövöldözget gólokat meg nagy labdákat ad ami miatt nincs szívem kitenni a keretből 
hát seasonsben "sok mindenkivel" tolom, div4ig a Reallal mentem fel, utána Liverpoollal div1 majd ott kiestem így próbálgattam Bayernt, Barcat, a Bayern annyira nem jött be, viszont a Barca 4-3-3 igen kis mozgékony csapat, a Reallal a 4-2-2-2 volt a favoritom, Liverpool 4-4-2.
Az ötleteke várom nyugodtan megoszthatod. -
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Itt vannak a jelenlegi csapataim amivel season 5től tolom, addig ilyen szedett-vedett kb. 50-70 chemmel rendelkező csapattal toltam (szerintem a chem nem számít, ugyanolyanok a meccseim, hol jobbak hol rosszabbak)
Most még csak ilyen low budget csapatokkal tolom, majd ha lesz megfelelő keret akkor feljebb lépek.
olasz olasz csereLestienne, Sau sajnos nem vált be helyettük majd keresnem kell valaki mást (pontosabban 2 csatárt, mivel Lestienne pozíciójára van 2 megfelelő ember, viszont a támadósorom gyengus picit)
angol angol csere
Ez már nagyjából kiforrott, itt is csak a következő szintű játékosok 1-1 posztra.spanyol spanyol csere
Ez még kiforratlan keret, még elválik mi lesz velüknémet német csere
Ez pedig teljesen csak ha van egy jó offer akkor ráugrok, a többi mögött még háttérbe szorult
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
bucketb0b
üzenetére
lehet, bár sztem ha vki eljut az elődöntőig vagy a döntőig, akkor már ott játszani is tudó emberkék vannak...
játszottam ma ezzel a felállással 3 div1-es meccset is SEASONS-ben, 3/3gy
de tény, hogy 16 meccsből még nem lehet messzemenő következtetéseket levonni...
majd kipróbálom FUT-ban is div1-ben a köv.héten!
de régebben mindig szenvedtem az 5 kp-val felálló ellennel szemben, ha tudott is játszani...de most úgy érzem, hogy a védelmem stabilabb, mert a szélső kp-kal letudom zárni a széleket, a 2 szűrő jól teszi a dolgát, sőt még a CAM-mel is visszatudok jönni védekezni. támadásban pedig mindig van kinek passzolni és előbb-utóbb helyzetig tudom játszani...
-
bucketb0b
őstag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Vagy otthagyni a pcsba, mert szpt a gép
(#20929) LedyGyuszi: én nem tudom, hogy amiatt, hogy kupában jobban szétszórja az embereket és könnyebb ellenfeleket is kaphatok vagy másért, de a kupában az olasz csapatommal baromi pörgős játékot hoztam szinte minden meccsen 3-4 gól (jó volt amikor kaptam 3at ezért kellett rúgni 4et), de seasonsben már nem olyan pörgős. 2. div 1 után visszaestem a 2. osztályba 13 ponttal (igen 14 a bent maradás
).. -
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
egyébként csak 16 meccset játszottam eddig mindössze ebben a felállásban, de egyenlőre nagyon bejött, legalábbis nem tudtak legyőzni...

előtte 4-3-3 fan voltam(majd 500meccs), de itt sztem a középpályás dominancia előbb-utóbb jobban kijön a meccsen... -
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Hát nem tudom.. ha megígéred mikor meglesz a másik fele ideadod akkor benne vagyok..felét most felét ha megnyered a kupát.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
nem-nem, de sztem ez akkor jó...

egyébként csak a kupák szoktak fejtörést okozni, a diviziós csapataim rendben vannak, talán...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
bár div-ben már régen toltam, de mindig mókolok, hogyan lehetne jobbá tenni őket...
-
MdewC
nagyúr
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Sztem egyik se jó CDM, mert csiguszok.

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Na jól van megnyugodtam, akkor úgy látszik nem csak én vagyok kielégíthetetlen csapatépítés ügyben

-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Van egy Callejónom 2 misiért nem kell?
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
thx...

de a 2 rombolóhoz kellene 1-1 motor is...
-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
CDM-be van romboló és mindkettő passzkirály. Pace is van ahová szükséges

-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nálam serie A keretben játszik Callejón.. nagyon alulértékelt, góljaim nagy részét ő szerzi (bár ez inkább a csatáraimat minősíti
)
Egyszóval szerintem CAM-ben Callejón jó, bár lehet, hogy spanyolban van tőle jobb. Amúgy az a passz rating semmi, statjai nem tükrözik a képességeit megint csak azt kell mondanom, nálam nagyon bevált. -
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Mindent elmondtál...

Egyszerűen nincs jól védekező CDM... Amit múltkor linkeltem, az kb. ugyan ez. SIF Callejon a szélre, Isco CAM, Ini meg a helyére... Viszont akkor meg kevesebb a pacek a CAM-be, szal ez jobb. Callejon meg kapjon fizikát meg passzt.

-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Szinte tökéletes.

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
bucketb0b
üzenetére
a kurva életbe...akkor kitárazok!

Spanyol ötlet:
[Torrente] -
zsolti72837
addikt
Te xbox-os vagy?
-
bucketb0b
őstag
válasz
terencehIII
üzenetére
2x lehet megváltoztatni, egyszer azt hiszem alapból jár, utána pedig meg lehet venni tapasztalati pontokért.
(#20907) LedyGyuszi: mai napon annyit fogok kereskedni, hogy megveszem az összes if lapodat
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ja és ezt úgy, hogy még a platform is különböző
-
terencehIII
tag
a fő csapat nevet meglehet változtatni valahogy adna coint

-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
A leginkább azt nem értem, hogy emberek csak passzióból adnak el játékosokat? Most is itt van egy, megnéztem 150ért vettem és a quick sellért adna 3xx összeget a "gép".. Miért nem rakják ki a fölött?
1-2 emberben azért hatalmas üzletember bujkál 
-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
11 ezret basztam ki most, többet nem tudtam venni
megvan 20 játékos, holnap remélem dupla áron kaszálok vele, sajnos a keretépítés miatt (meg úgy amúgy is
) nem sok zsetonom van. Bár lehet, hogy most még megéri kereskedni, kicsit drágábban eladni és azt megint visszaforgatni, holnap meg nagyot szakítani
kár, hogy nem lehet 1 óra alatt kirakni játékost, bár azonnalival lehet egyszerűbb 
-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Köszönöm tezsvírem

Csak, mert a pontos megnevezés fontos mielőtt bronz bbva csapatot vennék és halálra keresném magam aztán ott rohad rajtam az összes, mint a 2 hetes zokni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asus: a mobilpiacról ki, a tabletpiacra be
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Star Citizen
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- További aktív témák...
- ZBook Power 16 G11 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 512GB NVMe gar
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti TURBO OC 11GB GDDR6 (GV-N208TTURBO OC-11GC) Videokártya
- ThinkPad P1 Gen6 16" 4K+ OLED érintő i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv gar
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- SAMSUNG 980 500GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

kapus, cdm, st helyére mennek a cserék ha lesz zseton, hol jár a szemed?