Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
válasz
bmw528
üzenetére
Szerintem nyugodtan mondhatom, hogy innen sokan jelentettünk be hasonló problémát, ill küldtük be az UO Trace adatokat... Ettől függetlenül komoly az a válasz, amit kaptál, nem gondoltam, hogy még szolgáltató függő is lehet a dolog.

Az biztos, ha a 15-el gondok lesznek, akkor össze kell fogni és sok embernek egyszerre, mondjuk egy napon beadni a jelentéseket. A gond az, hogy megírták, hogy itthon nincs eszközük, hogy tegyenek vmit, kérdés az, hogy kint mivel oldották meg...
-
MdewC
nagyúr
Ezeket a testreszabásokat a PC verzióban lehet módosítani/törölni?
Igazából sztem minden platformon jelen van ez a hiba és akkor nagy a baj. Mire javítanák, addigra jön a 15...
Vélemények?Egyébként PS3-on próbálgattam kikapcsolni azt a funkciót az online beállításoknál ami a közeli leosztást segítené, az eredmény az lett, hogy nem laggolt a játék látványosan, csak lassabban érzékelte az irányítást. Az eredmény az lett, hogy mire passzoltam volna, vagy fordultam volna, vagy lőttem volna, addigra szereltek... Félelmetes mennyi itt a gond. Sztem pont ezért nem is szabad kikapcsolni ezt a cuccot.
Egy dologra szoktam figyelni, hogy amikor ellenfelet oszt, akkor az ellenfél milyen gyorsan nyomja a tovább gombot. Ha egyből a másodperc tört része alatt továbbmegy a meccsre, velem együtt, akkor elkezdem a meccset, ha szarakodik, vagy akár csak 1-2 mp-et érzem, hogy késik, akkor inkább kilépek. Persze ez bőven nem garancia semmire.Köszi az infót!

-
vegitossj7
addikt
Hmmm, ez szép és jó, csak semmit sem használ

Azt legalább elismerték, hogy a programkód rossz, de javítást ne várjon az ember, MdewC kollégának is ezt hazudták, kb. olyan 3-4 hónapja

A cuccok kitörlése szerintem csak hanta, hiszen semmi köze nem lehet ahhoz, hogy nem az európai szerverekhez dob be.

A Pc verziónak meg jónak kell lennie, mert ha az sem jó, akkor a nettel van baj, illetve a szolgáltatóval

-
-
MdewC
nagyúr
Ebben az a leg degradálóbb, hogy lenézik és megkérdőjelezik az egyetlen olyan Fifa fórumot, ahol kivétel nélkül értelmes és hozzáértő játékos van, ahol szinte mindenki kap infót, ha kérdése van. Gyakorlatilag egy ingyenes és szórakoztató support-ról van szó! Ne légy barom EA! Itt van csak igazán élet, nem kellene komolytalanul venni, ez hibás stratégia. Inkább jelenteni kéne a hibákat és követelni a javítást, ki kellene állni a magyar játékosokért, ugyanis a hibák már rég túllépték a számosságot!
Kitartás Skacok!
-
Genji
őstag
Szerintem csak arra gondolt a kollega, ha káromkodsz azzal nem érsz el mást, mint, hogy a szerencsétlen customer service-es emberke magára veszi és kevésbé segít. Nyilván ő csak a legutolsó kiskatona, nem tehet arról, hogy az EA szart ad ki.
Van egy T-mobilos haverom aki telefonos segítőemberke és mesélte, hogy ha kurvaanyázik a delikvens akkor leteheti a telefont. Tehát ennek semmi értelme, normálisan kell megfogalmazni a problémád, hogy értő/halló fülekre találjon.
-
danikollar
őstag
Ellenem is volt már, hogy szépen egy vonalban fel voltak sorakozva a kapum elé. Én sem tudom, hogy kell, de érdekelne engem is.
A másik, ami érdekelne, hogy az hogy lehet, hogy tegnap JK Nani JK poszt helyett BSZ poszton volt és a posztjelző pontja zöld volt, nem narancssárga? És, ha zöld a posztjelző pontja, akkor ott full chemje kell, hogy legyen szerintem. Haverom is találkozott már ilyennel.
-
boff
senior tag
De hol tudok írni nekik? Itt nem találtam meg az oldalon még. Bár kétlem, hogy visszakapnám a 3 pontom meg megkapjam a zsetont az is lehet, hogy az ellenfél csinálta direkt így és azért nem lépett ki a szabadrúgás gólnál, meg folyamatosan megállítgatta a meccset már a 2.-ik után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Mini Pc HP ProDesk 600 G4 / EliteDesk 800 G5 // 6-9. gen // i3 / i5
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az se rossz, még az előző levelemre se válaszoltak pedig az fontos lenne mert eltűnt a lap amit aukción vettem és a zseton is, igaz nem nagy érték de kapják be, hogy nem válaszolnak..