Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
Nekem egyre jobban tetszik a 14 demo alapján. Persze online vagy élő ellenfél ellen még nem tudni milyen a játék, mert annyira a gépnek nem mindig sietős előrejátszani a labdát.
1. Ami a legjobban tetszik a védekezés. Szinte mindenki védekezik, nemcsak a védők!
Ha kontrázni akar az ellenfél és sikerül zavarni és feltartani a labdát terelgető játékost, akkor a visszaigyekvő csatáraink is próbálják hátulról támadni. Kevésbé hagynak lukat a védelmi falon. A középpálya sem csak passzívan szemléli ha már átjátszották rajtuk a labdát.2. Jobban reagálnak a gépi társak, akiket éppen nem irányítunk. Ezt főleg labdavesztésnél értem. Ha lepattan egy passz, akkor a közelben álló rástartol. Mozgékonyabbak is a társak, nem az az érzés van, hogy csak a mi általunk irányított játékos tesz meg ténylegesen valamit.
3. A labdakezelést körülményesebbnek érzem, (néha bénáznak a labdával) vagy még nem éreztem rá. Ez lassíthatja a játékot. A bal ravasz (labdatartás) ténylegesen fékezi a játékost, ezt okosan kell használni, kicsit másképp mint eddig. Cserébe jobb a labdatartás mehet a közdelem.
Úgy vettem észre a cselezésnél már nem kell használni a bal alsó ravaszt ( a leírásba sincs benne). Lehet ezt itt átszabták.Másképpen kell kicsit játszani vele, mint eddig. Olvastam, hogy sokan szidják, pedig szerintem előnyére változott minden.
Új hozzászólás Aktív témák

- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Villanyszerelés
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Napelem
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Androidos fejegységek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
- 27% - MOMODS 15.6" 1080P FHD IPS FreeSync Portable Hordozható monitor!
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest