Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpatrik17
senior tag
Csapat 1 Brazil 5*skill team
Csapat 2 Portugál
Csapat 3 MX leageItt árakat is tudtok nézni, összesen eddig kb szerintem 150-200k közt van a költött pénz.
A Portugal Gold/Silver az alap csapatom, mivel Portugál drukker vagyok. Az ezüst playerek nagyon kemények és kisebb vagyonba kerültek, de meg tudjátok nézni
Paulo Machado vadállat, 86 longshot, 80 körüli passzolás és 4* cselek (10k körül megy, én 550-ért vettem
). Pinto a legjobb ezüst Longshot taker, laza 88 Longshooting, rápöckölsz a lövésre és 30-40-ről lehet gólokat aggatni
. Salvador Agra, nagyon gyors és ügyes cselező, Ilori az egyik legjobb hátvéd, a jobbhátvéd lyonos gyerek pedig a legjobb Ezüst balbekk a játékban. Éder a kedvenc csatárom. Nem részletezem, ezzel a csapattal az 5*-os Arany csapatokat zokszó nélkül el lehet picsázni.Ha nagyon cselezgetni akarok, akkor Brazilok és általában Ronaldinhoval indulok félpályáról és gólvonalig kell vezetni, ziccert se szabad ellőni, a kapust is cselezni kell
Ez a Fun team.A harmadik Mexikói csapat pedig full ezüst, ezekkel is simán lehet arany csapatokat elverni, csak ez még nincs kész, mert nagyon drága már így is. Meg akarom még venni Fidel Martinezt, 5*-os cselező! illetve a másik szélre Aquinot, ő is gyors és agilis 4*-os cselező, aztán kész a legjobb Silver Team.
Kicsit hosszú lett, de ezek a csapataim. A Futhead pedig minden ultimate teamezősnek aranyat ér, csodás adatbázis, tele játékos értékelésekkel és lehet csapatokat készíteni, majd megosztani, lessetek rá!

Új hozzászólás Aktív témák

- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Milyen routert?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hálózati / IP kamera
- Filmvilág
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Fogyjunk le!
- Óra topik
- További aktív témák...
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Dell Latitude 5490 14",HD,i5-7300U,8GB,256GB SSD,WIN11
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Paulo Machado vadállat, 86 longshot, 80 körüli passzolás és 4* cselek (10k körül megy, én 550-ért vettem
). Pinto a legjobb ezüst Longshot taker, laza 88 Longshooting, rápöckölsz a lövésre és 30-40-ről lehet gólokat aggatni