- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Den
veterán
válasz
BobMaster #282 üzenetére
Na, na. Mi ez hogy az otp, saját hatáskörben döntött hogy a válaszásokig nem ad ki lakáshitelt???
Ilyenről szó sincs!! Egyrészt öcsém múlt hét kedden vette fel, másrészt egy családtagom az otp-nél dolgozik, ő is megerősítette hogy ez még csak föl sem merült, harmadrészt az otp-től a lakossági hitelekkel foglalkozó divízió vezetője több helyen cáfolta a rémhírt. -
GeorgeTerror
senior tag
válasz
BobMaster #209 üzenetére
Szegény Bob!
Nagyon együttérzek veled. De komolyan. Nekem is volt egy jó nagy vitám Életem (egyik) Értelmével. Viszont amióta látja hallja a kampányt visszakozott, hogy nem beszélünk erről. Talán lejött neki is a dolog.
Szóval a FIDESZMDF nem neked vagy nekem szól. Sajnos azokat célozza meg akik nem látják jól át a dolgokat. Márpedig ebben a nők tudományosan bizonyítva nem ojan jók, mint a férfiak. Persze másban a nők a jobbak.
Tehát a gonosz mszp összeugrasztja a szerelmeseket, egymás ellen fordítja a sziámi ikreket. Ezenkívül betiltja a processzorhűtő ventillátorkat ezt is hallottam:)
Hajrá Bob magyarázd ki magad. Vagy hagyd rá legalább, nyugodtan nyomhatod otthon a gonbokat. :D -
Spuds
tag
válasz
BobMaster #157 üzenetére
Igazad lehet nem valaltak be a megszorito intezkedeseket, de ezen kivul szerintem probalkoztak...
A rendszervaltas elotti dolgok nem itt doltek el, de nem is igen tiltakoztak ellene...
Mondhatod, hogy jott volna a megtorlas, es valaki mast allitanak annak a helyere, aki szot fogad. Papok kozul eleg sokat meg is hurcoltak, sokat meg is oltek, erdekes ennyi martir politikusunk nemigen akadt... -
BobMaster
senior tag
-
Spuds
tag
válasz
BobMaster #155 üzenetére
Lehet rontottak a helyzetet, de nem ok kezdtek.
Igazabol csak nem tudtak megallitani a ''mozgo szerelvenyt'' amit nem ok loktek meg....
Miert nem sikerult akkor az mdf elodeinek? miert csak utanuk sikerult rendbehozniuk? Mert elnyomtak oket az mszmp-ben, es csak a ''rostalt'' mszp-ben tudtak alkotni? thurmerek akadalyoztak oket? -
BobMaster
senior tag
válasz
BobMaster #101 üzenetére
És nem tudom, hogy a Fidesz miért csodálkozik, hogy az MSZP több szavazatot kapott, 94 óta több MSZP parlament mandátum van, mint Fideszes (tekintsünk el a koalícióktól).
[L]http://index.hu/valasztas/patko94[/L]
[L]http://index.hu/valasztas/patko98[/L]
Tetszik vagy sem, az MSZP a legnagyobb parlament párt.
Javítsatok ki, ha nincs igazam. -
guest
veterán
válasz
BobMaster #101 üzenetére
De ez nem josolgatas. Az mszp negy evig kritizatlta a kormanyt, hogy miert nem tette szabadarassa a gyogyszereket, meg miert nem emelte a gazarakat. Ezenkivul a vizlepcsorol egy hettel ezelott az egyik mszp-s kampanygyulesen beszeltek. Az amnesztiat MP mondta ugy egy honapja, aztan visszakozott, hogy csak felere csokkentik a bunteteseket, de azert az is eleg durva, de hat valahogy ki kell szedni a haverokat (Tasnadi es tarsai) a dutyibol. Tessek kovetni az esemenyeket, ne csak ugy bele-bele pillantani, mert ugy eleg nehez hiteles velemenyt alkotni.
Hal, aki mar teleirja a topikot
Aktív témák
Hirdetés
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- World of Tanks - MMO
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Assetto Corsa EVO
- Gumi és felni topik
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- COOLER MASTER 4.0 Vertical Graphics Card Holder Kit V3
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- NZXT Kraken Z63 Processzor hűtő
- Garanciális ASUS TUF Gaming B650M-E WIFI Alaplap + AMD Ryzen 7 9700X
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest