- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Hirdetés
Aktív témák
-
Sipi
addikt
Uff, most már én is pennát ragadok...
Plíz, ne keverjétek egy kalap alá az összes keresztény vallást! Történelmi tény, hogy a katolikus látható egyház rengeteg olyan dolgot követett el, ami szöges ellentéte saját tanításainak, a Bibliának.
Erre válaszul létrejött a reformáció (amit ugyancsak nem egészen bibliai módszerekkel próbáltak meg eltüntetni).
A református egyház - és szerintem is:)). Sőt, alapelv, hogy időnként (állandóan?) meg kell újulni, hiszen lehetetlen, hogy tökéletes dolgot alkossunk.
Mindezzel csak azt szerettem ''vóna'' mondani (DEN, Neked is, hátha egyszer lesznek jobb tapasztalataid is:)), hogy a keresztény gondolkodás nem alapjaiban elhibázott hülyeség. Nem azonos az egyház, ahogy mi ismerjük (pápa, arany, csillogás, füst) az emberek gyülekezete által alkotott közösséggel. Pedig mindkettő egyház, többnyire fedik is egymást. Kivételek persze itt is vannak. De lehet törekedni a hibák kijavítására! (Hű, ez kissé antimagyar lett!)
(Egyébként alapvetően racionális vagyok. Most azonban meglepődve látom, tapasztalom, hogy a református egyház által vallott dolgok, s így természetesen a keresztény eszmék is milyen közel állnak a mai racionális világképünkhöz!)
Uff, én szóltam.
Sipi
Aktív témák
Hirdetés
- Interactive Brokers társalgó
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest