Aktív témák

• guest

veterán

Sziasztok. Mostanában minden nap elolvasom azt amit írtok. Illetve a reakciókat egymás írásaira. Én is írtam már.
    1. Az hogy a Fidesz fasiszta volna. Ez nevetséges. Akkor a Lungrodom (remélem jól írtam), mit keresne ott?
    2. Ez a Koppány dolog is nagyon sántít. Nem a legjobb példa. A Fidesz úgy akarja bevinni az únióba az országot, hogy marad magyar. Nem úgy, hogy csak papíron marad meg MO.
    3. Az, hogy szóba hozták a Benes dekrétumot az probléma volna? Nem. Nem kell látszat béke. Én aki 20 éves vagyok miért legyek bűnös születésemtől fogva? Azért sír Szlovákia-Csehország, mert ha ezt megszűntetnék, akkor mehetnének a Magyarok és a Németek kárpótlásért. Már pedig a kárpótlás sok embert érne.
    4. Ez nem pont idevág, de hazafias dolog. Zsidó vallású emberek Hollokaustoznak. Rendben van. DE MÉG HÁNY ÉVEN KERESZTŰL? HÁNYSZOR AKRNAK KÁRPÓTLÁST KAPNI? Már rég elavult dolog. Mintha nem volna elég pénzük. Csak még sajtolják az országokat. Felteszem a kérdést. A don kanyarban elhullott Magyarok családjai nem érdemelnek meg kárpótlást? Vagy azok a Magyarok akik a SZU-ba kerültek kényszermunkára, ők nem érdemlik meg? De ez nem kerül szóba, mert nem zsidók. Ezekért a dolgokért utálják a zsidókat egyre többen.
    6. Mindenki hangoztatja, hogy a Fidesz nem tartja be ezt azt amazt. De van amit véghez vitt és nagyon jó. És ne feledjük el. 2-szer is volt nagy árvíz a kormányzásuk alatt. Ez + tőkét emésztett fel. Így kevesebb jutott másra. Az MSZP szava sem szent. Sőt. Véleményem szerint azt mondják a kampányukban, amit hallani akarunk, de utána ha megválasztjuk őket nem tudjuk kérdőre vonni őket.
    7. Ez a barátnős dolog. Ha azt hiszed, hogy a szerelem politikán alapul, akkor ott baj van. Ha igazi szerelem volna kettőtök között, akkor nem veszekednétek e miatt. De ha már ez így van. Akkor lehet, hogy ezt a kapcsolatot nem kéne erőltetni, mert akkor gondolkodás módban más a felfogásotok.
    8. Méghogy MO antiszemita. Ez is hazugság. MO-on él Európában a 3.-ik legtöbb zsidó. Elmennek innen? nem. Nyavalyognak? Nem. Tönkreteszik a zsinagógákat? Nem. Érik attrocitások őket? Elenyésző. Máshol a ,,Nagy'' nyugaton, tűntetések vannak ellenük palestína miatt. Itt bántják őket? Nem. (Az más kérdés, hogy minden második ZS a TV-ben, meg minden második ZS a sajtóban csücsül).
    9. Lengyelországban újra a baloldal van kormányon. Már megszorító lépéseket tettek. Lehet, hogy ez vár ránk is.
    10. Megint más, de le kell írjam. Tegyük fel, hogy a Palesztínok foglaltak volna el Izraeli városokat. Már az Egész Amerikai sereg ott volna. Fordítva ez nem működik. Egy kicsit gátlástalan 1 ország.
    11. Beszélgettem MSZP-s gyerkőcökkel. Mondják minek villogtatni a kokárdát, vagy nemzeti színű szallagot. Azért, mert miért ne. Egész amerika amerikai zászlóban áll. Ők nem nacionalisták? Ezt a szót pedig már lejáratták - irányban.
    12. Keleti rész elmaradottsága. Sajnálatos, de tény. Így van. De ha megnézzük arra felé az átkosban nagy ipari cuccaink voltak, nem a mezgazdot fejlesztették, vagy mást ami tőkét hozott volna.
    13. Ha megnézzük ott nyert vidéken az MSZP igazából ahol bányák voltak. Lásd pl ÓZD, PÉCS. Ki zárta be azokat a bányákat? Az MSZP. Mit várnak tőlük, hogy újra kinyissák? Más szakmát kéne adni a kezükbe.
    14. Félelem keltés. Erre 2 példát írok. Plébános életveszélyes megfenyegetése. Miépes azt hiszem jelölt baseball ütővel való megverése. Ez MSZP-s lépés. Ellenpélda?
    15. Nem lesz politikai tisztogatás állítja az MSZP. Már most tudok olyanról, hogy MIÉP-es dolgozó nyugodtan szedheti a sátorfáját, ha nyer az MSZP.
    16. Lendvai Ildikó próbálja utánozni Orbánt. A hangsúlyos szótagolásra gondolok. Ez nevettséges.
    17. Az MSZP zsigerből mindent leszavazott. Mert azt a Fidesz mondta.
    18. Amnesztia a raboknak. MSZP kampányfogás. Nem undorító?
    19. Gyöngyös. Aki az MSZP-re szavazz az ingyen gulyást kapott. Kis manipuláció.
    20. Centrum pártot pedig a baloldal hozta létre. Hogy jobb oldalról vegyenek el választókat. Erre a bizonyíték. Kupa egyből lemondott a baloldal felé.
    21. Ez a Black Jack. Mivel nem akarok besokalni, ezért ez az utsó. Nyerek:)). 1 dolgot ne feledjünk. Mindkét oldal kiforgatja egymás szavát. A baloldal másképp érti s a jobb is Kövér mondatait pl. De a lejárató kampányt az MSZP kezdte. Most, hogy a Fidesz visszavág. Azt állítja az MSZP, hogy megvádollják őket. Rágalmaznak. De ez a LOP STOP, meg ehhez hasonló előbb volt. Nem a Fidesz kezdte ezt a dolgot. Én Fidesz szimpatizáns vagyok. Remélem ők nyernek. De ha nem. Akkor szívből kívánom, hogy azokat a pozitív ígéreteket, amiket az MSZP ígért, azt megtudja valósítani, és cáfolja meg azokat a dolgokat, amiket a szemükre vetnek.
    Végszó: Ha esetleg az ország érdekeit vennék előtérbe, és nem azt, hogy melyik párt mondta azt amit mondott, előrébb járnánk. Így lassab a tempó. A jó dolgokat párttól függetlenül meg kéne szavazni. (Bár erre az MSZP az elmúlt 4 évben nem volt hajlandó). Ha jól emlékszem ehhez hasonló gondolatokat mondott Szűrös Mátyás. ( A végszóban elhangzottakra gondoltam. Zárójel nélküli rész.)

Aktív témák

Hirdetés