Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• lero

csendes tag

válasz egle #5021 üzenetére

UPC semmivel nem jobb/rosszabb, mint a Fibernet. ADSL-nek meg megvan a maga korlátja, ha 3-4 kilóméterre laksz a központtól, akkor jó, ha 1 Mb-et fognak tudni adni. (halkan jegyzem meg, hogy a nyomvonal miatt nekem sem tudnak többet adni, pedig kb 700m-re lakom, csak ehhez 3-4 km kábel társul)
    Az, hogy nálad szar a net, nem jelenti, hogy másnál is. Van pár száz ezer előfizető, gyanítom a 90%-nak teljesen megfelel amit nyújt a Fibernet. Az első 1-200 beírásodból megértettük, hogy neked nem ilyen, csak azt nem értem, hogy miért gondolod, hogy ez a legjobb fórum arra, hogy a problémáid megoldódjanak?
    Ja, és semmi közöm a Fibernet-hez (sőt, kicsit talán konkurens cégnél dolgozom). A fikázós spammolást meg ha nincs érdemi hozzászólni valód lécci mellőzd a továbbiakban. Danke.

• Csabee.

nagyúr

válasz egle #5021 üzenetére

emeljen csak nyugodtan a fiber is!
    10/512-őt megemelhetné 20/2-re esetlegesen
    vagy 20/1ra is akár :)
    az emeléssel hátha eléred akár te is a stabil 4mbitet :)!
    bár én megvagoyk elégedve a mostani sebességgel is, de sztem sokaknak jóljönne egy kis emelés ennyi pénzért! én ugyan KIT csomagba vagyok 15.000ér teljesen megéri nekem a fiber, amíg tudja ezt a szolgáltatást biztosítani :)

sztrájk idején :P

Aktív témák