Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nylontacsko #4974 üzenetére
Arra várhatsz is türelmesen, mivel nem "állítottam" azt, hogy "a pCloud "egy-két év múlva" már nem fog létezni."
Ezt írtam:
"Akárcsak a Pcloud esetén, itt sem vagyok meggyőződve arról, hogy ez a cég egy-két év múlva is létezni fog még "
(Jó lenne olvasni a cinikus poénkodás előtt...)
Ezt pedig azért gondolom, mert ez a szolgáltatás rettenetesen érzékeny a méretgazdaságosságra, a konkurens cégek között márpedig olyan gigászok vannak, mint Microsoft, Google, Amazon. Őket kellene megverni vagy árban, vagy egyéb hozzáadott értékben, amibe már sokak bicskája tört bele.
A Pcloud és a Degoo élettartamátalányai ráadásul egyfajta piramisjátékos kockázatot jelentenek. Ha az arányuk a portfólióban elér egy szintet, a cég működése már nem a meglevő ügyfelek, hanem a frissen behozott ügyfelek számától fog függeni, tehát állandó növekedési kényszerbe kerülnek. Gyakorlatilag megjósolhatatlan piaci és társadalmi folyamatoktól (is) függ a jövőjük (pl. adattárolók árának alakulása, 4K, 8K videók elterjedése, adatvédelmi/-biztonsági, bizalmi helyzet alakulása, fejlődő országok gazdasági helyzetének alaklása, stb.), és azt sem tudhatjuk, hogy az üzleti terveik milyen paraméterekhez kötik a működtetésüket.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest