Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
válasz
#20584850 #5789 üzenetére
Akkor az android alkalmazások topikban kérdezd meg!
-
vacs
veterán
válasz
#20584850 #5782 üzenetére
A Solid Explorer-nek van felhő támogatása:
• Cloud storage - easily connect and manage files on Google Drive, OneDrive, Dropbox, Box, Owncloud, SugarSync, MediaFire, Yandex, Mega*
A Mega plugint az egyedüli ami külön fizetős! -
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #5784 üzenetére
Felhő tárhely kezelő!
Ez nem szinkronizál, csak úgy kezdeni a felhőt mintha telefonodon lenne az a tárhely.
-
törölt tag
Üdv.
Androidra van olyan alkalmazás mint a PC a RaiDrive? Megára kellene.
Pc-n légében USB meghajtóként látod a felhő tárolót és több felhő szolgáltatót lehet csatlakoztatni. -
válasz
Snoop-y #5778 üzenetére
Köszönöm!
Két gondom van:
1. Több gépen használom a Gdrive-ot, mindegyikre különböző könyvtárbeállításokkal, azaz van olyan, amelyiken minden fájl teljes helyi-felhő szinkronban van, de több gépen ez csak részleges. Eddig ezt egyszerűen lehetett bekottázni, de most...?
2. A Google-fényképek, amelyek most megjelentek és lefoglalják a tárterületemet, konkrétan nincsenek benne a teljes szinkront (mirror) folytató gép Gdrive-mappájában sem. Ezek kizárólag a telefonon jelentek meg egy rövid időre, de a Gdrive-feltöltést sosem kapcsoltam be.
Köszönettel: MaCS
-
Snoop-y
veterán
válasz
MaCS_70 #5777 üzenetére
Ez most egy kicsit bonyolultabb lett:
Mivel nekem Enterprise accountom van en mar regota hasznalom ezt igy sok ujdonsag nincs benne, gyakorlatilag most osszevontak a lakossagi es a business klienseket.
Szoval az uj Google Drive nemreg megkapta a FileStream opciot ami eddig a business kivaltsaga volt.
Stream mode-ban az osszes file elerheto a szamitogepen, viszont nem ott tarolodik. A file amikor megnyitod letoltodik a gepedre. Ezzel lehet ugye helyet sporolni meg hat ha 10+ TB cucc van a felhoben lokalisan ritkan van ennyi helyed egy laptopon mondjuk
Az uj Drive for Desktopban a beallitasoknal kivalaszthatod, hogy hogyan hasznalod. Stream vagy Mirror mode-ban.
Pl ha fotokat syncelsz valaszthatsz, hogy a mappaban levo fileokat elmentse drive-ra plusz megadhatod, hogy feltoltse oket Google Photos-ba is. Ezzel ovatosan mert eszi a tarhelyet annak eredmenyekeppen, hogy duplan tarolod a kepeidet (Drive + Photos)
Es itt el is erkeztunk egy fontos tudnivalohoz:
- Ha Photos-bol torolsz akkor nem torli Drive-rol sem lokalisan
- Ha Drive-rol torolsz akkor torli lokalisan viszont nem torli Photos-bol
- Ha lokalisan torolsz akkor torli Drive-rol viszont nem torli Photos-bolmod:
Ha syncelt mappabol torolsz akkor nem lehet mert amit lokalisan letorolsz azt letorli a drive-ban is es forditva.
Ha kerdes van keress nyugodtan remelem tudok majd segiteni
-
válasz
tonyrulez #5775 üzenetére
tonyrulez, Snoopy, köszönöm!
A storage-statisztika megmutatta, hogy 12 GB fotó van a Google-fényképekben -- amit ugye sohasem használtam. Sőt, olyan képek is ott vannak, amelyeket kifejezetten tudatosan nem töltöttem fel a PC-re.
Két nagy kérdésem van ezzel kapcsolatban:
1. Hogyan tudom ezt kikapcsolni?
2. Hogyan tudom törölni úgy a képeket, hogy csak a Gdrive-ból tűnjenek el, a PC-kről nem?
-
Snoop-y
veterán
válasz
MaCS_70 #5774 üzenetére
Az uj Gdrive az valoszinuleg ujra Syncelt olyan fileokat is amit esetleg korabban toroltel az online feluletrol. Sync & backup -ban volt olyan lehetoseg, hogy a torleseket ne szinkronizalja igy lehetett localban torolni pl de megis megvolt online es vice versa. Most ilyen nincs. Amit syncelsz azt feltolti/letolti ugyanugy le is torli mindenhonnan.
Ha most migraltal akkor az osszes file-t ami a gepeden volt egy adott konyvtarban azt szepen feltoltotte.
-
tonyrulez
őstag
-
A Gdrive-fiókom pár nap alatt megtelt. Volt még 10 GB szabad területem, aztán pár nappal az asztali Gdrive-ra váltás után ez úgy tűnt el, hogy történetesen egyetlen új fájlt nem tettem bele.
Történetesen 35 GB-os a fiókom, amiben szerintük most 35,1 GB van. Ebből 10,4 GB saját fájl, pár száz MB a Gmail -- és a többi vajon mi? Fotókat nem töltök fel.
Más nem találkozott ilyen jelenséggel? Hol tudnám megnézni, hogy mi foglalja a helyet?
-
vikla007
aktív tag
Sziasztok,
szeretnék felhő alapú meghajtókat(G:, H:) amit drive-ként csatolni lehet, 7 embernek (különböző helyekről használnák) egyidőben, windows 10-es gépekre.
Az alábbi elképzelés jó lehet?
1 db. OneDrive vállalati verzió 1. csomag 1TB
1 db. RaiDrive(raidrive.com) Professional account: 7 Concurrent Sign-In License + Local Disk, Folder Mount addon
Köszönöm a segítséget. -
sopruk
senior tag
Köszönöm szépen a gyors válaszokat!
A Box-nál meg is találtam a fiók beállításokban, nyomon követhető a sávszélesség használat, ez tetszik...
A Drive-nál jó hír, hogy ott jóval nagyobb ez a korlát...Keresgéltem a Megáról is, annyit találtam hogy 24 óránként 5 GB-ot lehet letölteni userenként.
De a havi össz limitet nem találtam meg.
Arról tudtok esetleg valamit? -
Snoop-y
veterán
Google eseteben csak tapasztalati uton megszerzett info all rendelkezesre. Hivatalosan ezt nem fogod leirva latni:
Daily upload limit /user 750GB
Download limit /file/user 10TB. Amennyiben sokan toltik ugyanazt a file-t akkor ezt egy AI fogja limitalni ami a par 100GB-tol a 10TB -ig barmi lehet (valoszinuleg nezi azt is milyen file, kik es hova toltik illetve, hogyan van a file megosztva mennyire van terhelve az adott halozat etc) -
sopruk
senior tag
Tudomásom szerint régebben a google drive és a box.com ingyenes változata 10 GB havi korátot állított a letölthető adatmennyiségre nézve.
Ez azóta is így van?
Előre is köszönöm a segítséget! -
sopruk
senior tag
A sync.com PC kliense reggel óta nem szinkronizál. Feltöltök, vagy módosítok egy file-t és az upload 99.9%-nál megáll.
Nálatok sem működik?
-
BigManus
addikt
Én haza beszélek, de szerintem a Microsoft OneDrive lenne a megfelelő.
OneDrive Standalone 100 GB. 6 468 Ft. egy évre. -
sharp4
őstag
Sziasztok!
Felhő alapú adattárolásra lenne szükségem. Jelenleg Dropboxot használok, munkámat is innen végzem, viszont sajnos csak 14Gb tárhelyem van, így lassan kinövöm. Évek óta használom, problémám annyi van vele, hogy az ingyenes verzióban csak 3 eszköz adható hozzá a fájlok hozzáféréséhez. Természetesen nem ingyen szeretném, de a legjobb megoldást keresem. Melyik jelenleg a legjobb ár-érték arányban?
-
Troy.
addikt
Több számítógépen szeretnék fájlokat szinkronban tartani. Méretben mondjuk max 1GB, de a fájlok mérete csak pár MB. Van Box, Dropbox regisztrációm illetve egy hotmail (onedrive) és gmail (gdrive) fiókom. Mind ingyenes. Melyik a leginkább ajánlott?
üdv.
-
BigManus
addikt
Szia!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Külpolitika
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest