- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ledgeri #5198 üzenetére
Szerencsére viszonylag régen kellett legutóbb Windost telepítenem, de nagyon úgy emlékszem, hogy a telepített verzióban már volt Onedrive-kliens, de még lefuttattam a webről letöltött telepítőt, ami a rendszerbe integrált verziót frissítette.
Nem lett semmiből sem kettő, legfeljebb indítóikonból, ami viszont ugyanoda mutatott.
MaCS
-
ledgeri
nagyúr
A Win10 beépített OneDrive-ja, és a külön letölthető .exe mennyire használható egymás mellett? Mennyire használják ugyanazokat a mappákat (program szinten, nem sync-re), mennyire bolydulhatnak meg a sync-ek? (külön accounttal használva persze...)
-
-
törölt tag
válasz
MaCS_70 #5192 üzenetére
Arra viszont szerintem semmi okunk, hogy azt feltételezzük, hogy ha a Google, a MS vagy akárki szerződésben azt vállalja, hogy számára sem megismerhetően kezeli a bitjeinket, akkor azt jó okunk van elhinni, mivel számukra létfontosságú, hogy ezt betartsák.
Mégsem így tennének akkor jól rájuk ijesztenél, hogy bepereled őket?
WikiLeaks-botrány megvan? -
válasz
#20584850 #5187 üzenetére
Ez egy komoly dilemma, és mivel analóg emberek vagyunk, fogalmilag kizárt, hogy tökéletes megoldás szülessen rá.
Én a munkám miatt foglalkozom adatvédelemmel, és azt kell, hogy mondjam, hogy nagyon úgy látom, hogy a teljes és feltétlen titkosságnak veszélyei vannak.
A probléma persze rettenetesen összetett, és még a részleges feloldásának is alapfeltétele lenne az, hogy azok a bizonyos "őrzők", akik a titkos adatainkhoz esetleg hozzáférhetnek, ezt garantáltan megbízhatóan és visszaélésmentesen tegyék. Na, ez éppen nem egészen valósul meg.
MaCS
-
válasz
sztikac #5184 üzenetére
Így van: a szolgáltatók nyilván pénzt akarnak keresni, tehát feltételezzük, hogy minden szolgáltatási szituációban ott van számukra a haszon lehetősége.
Ha pénzt kapnak, akkor tiszta sor. Arról nem is beszélve, hogy minél magasabb szintű a szolgáltatás, annál komolyabban kimunkált kondíciókra számíthatunk.
Ha viszont valami ingyenes, akkor máshogy keletkezik a profitjuk. Sokféle üzleti modell létezik, a Google-nél is működik belőlük egy pár, de a tömeges ingyenes fájlelhelyezésnél fontos számukra, hogy a legfontosabb stratégiai projektjüket, a mesterséges intelligenciát etessék. Ez a gyakorlatban úgy tűnik, hogy megérkezik hozzájuk a p2p titkosított vonalon az adat, amit a tároláshoz is titkosítanak. A két stáció közötti átváltásnál néz rá a gépi tanulási rendszerük. Valójában nem izgatja, hogy kicsoda és mit küldött, egyszerűen csak pontosítja vele az ismereteit.
Ezzel fizetünk az ingyenes szolgáltatásért.Arra viszont szerintem semmi okunk, hogy azt feltételezzük, hogy ha a Google, a MS vagy akárki szerződésben azt vállalja, hogy számára sem megismerhetően kezeli a bitjeinket, akkor azt jó okunk van elhinni, mivel számukra létfontosságú, hogy ezt betartsák.
MaCS
-
Dragonhoz is csatlakozva:
Én személy szerint VeraCryptet használok, mivel ismert hibája nincs, ellenben nagyon erős, és nagyon széles körben konfigurálható titkosítást használ.
A Cryptomator ennek az egyszerűbb változata, jóval kevesebb beállítási lehetőséggel és szolgáltatással. Az egyszerűsége a tényleges használat során, tehát a titkosított meghajtó létrehozatala után azonban már nem jelentkezik, én ezért nem látom értelmét használni. Egyébként ismereteim szerint nem kompromittálódott, de nem véletlen, hogy a fentiek miatt az összes általam ismert teszt a VeraCrypt mögé sorolja.
Elvben tökéletesen megbízható, ráadásul beépített, kényelmesen használható lehetőség a Windows BitLockere. Nem tudok róla, hogy lenne vele bármi gond, viszont ez sem tartalmaz sok konfigurációs lehetőséget.
A WinRAR-t nem ismerem (értelmét sem látom), a 7zipben viszont elég erős titkosítási lehetőséget látok. Fontos viszont, hogy ez sima fájltitkosítás, nem épül be a rendszerbe, nem dolgozhatsz vele fájlrendszerszinten.
MaCS
-
törölt tag
válasz
dragon1993 #5188 üzenetére
Ebben nem lennék olyan biztos...
Hogy vették észre, nem veszik észre, hogy adják akkor ki?
Gyilkosokat nem kötelező kiadni bizonyos országoknak ha nincs megállapodás? -
törölt tag
válasz
tonyrulez #5183 üzenetére
Nekem a pl a google már ott elásta magát mikor kiadta a pedofilok email levelezései és így lebuktatta őket. Azt vesszük jó, hogy lebuktak de onnantól számomra komolytalanná vált a google.
OneDrive a másik csoda ahová nem mennék. Az más kérdés, hogy árazás szempontjából ha csak az az első számú szempont... -
sztikac
őstag
válasz
tonyrulez #5183 üzenetére
Office365 és g suite alapból titkosít átvitel (in transit) és tárolás közben is (at rest).
+benne van a szerződésben, hogy nem szkennelhetik és használhatják marketing célokra a feltöltött adatokat (mondjuk egy "sima" google drive-al ellentétben).#5181: Teló lefagy nem indul újra, el vele a szervizbe, rosszabb esetben sufni üzletbe vissza és ők intézik.
Ha volt képernyőzár beállítva akkor nem sokra mennek a telefonoddal... -
tonyrulez
őstag
válasz
#20584850 #5177 üzenetére
Ha már céges felhő, második multinál dolgozok. Előző cég Google Suite-ot használt, mindent, de tényleg mindent amit csak lehetett a felhőbe mentettünk és ott dolgoztunk (Office se volt, hanem Drive Sheet, Slides és Docs). Nem volt egy plusz réteg titkosítás, mindent ugyanúgy toltunk fel mint én otthon. Mostani cég pedig Microsoft párti, itt OneDrive-ba töltögetünk elég sok mindent, Office365-ön osztjuk meg a doksikat (szerencsére ez megy asztali alkalmazás alól is) megintcsak bónusz titkosítás nélkül. És itt azért saját technológiákat használunk ami konkurenseknek biztos jól tudna jönni.
Vagy ezek a cégek leszerződnek a szolgáltatóval hogy további titkosítást végezzenek a mi fájlainkon? Vagy a cégeket ez nem zavarja, csak az otthoni Jóskákat és Pistákat? -
válasz
#20584850 #5181 üzenetére
Elég kevés kényes adat fordul elő a telefonomon is, és persze az is titkosítva. Az igazán kényes fajtából meg még úgy sem. Nagyon ritkán előfordul, hogy ilyesmit hordoznom kell, amit a titkosított területre másolt titkosított fájllal oldok meg.
De nem igazán az én személyes gyakorlatom számít, hanem a gyakorlati elvek.
Ha valaki adataira nem utaznak nagyon tudatosan, nagyon potens adatvadászok, akkor némi odafigyeléssel szerintem olyan szintre mérsékelhető az adatok rossz kezekbe kerülése, aminél az anyagi világban is bőven sokkal nagyobb veszélynek vagyunk kitéve nap mint nap.
MaCS
-
törölt tag
válasz
MaCS_70 #5180 üzenetére
Telefonokkal mi a helyzet? Lehet rajta egy rakás személyes adat akár kényes képek, videók is viszonylag nagy tárhellyel rendelkeznek így fél rá sok minden. Teló lefagy nem indul újra, el vele a szervizbe, rosszabb esetben sufni üzletbe vissza és ők intézik.
Progival titkosítani bizonyos mappákat? -
válasz
#20584850 #5179 üzenetére
Meg az sem kizárható, hogy távollétemben valaki rendszeresen beoson a házamba és lemásolja az adathordozóimat.
Komolyra fordítva a szót: ennek a veszélynek a realitásában nem hiszek. Nem zárhatom ki, de az a véleményem, hogy normális odafigyeléssel nagyon nagy biztonsággal kizárható az, hogy nem célzottan ne váljunk adatlopás áldozataivá.
MaCS
-
törölt tag
válasz
MaCS_70 #5178 üzenetére
És van egy-két olyan adat, amit a lelki nyugalmam érdekében még titkosítva sem adok ki a kezemből. Ilyen első sorban a jelszószéfem és pár hivatalból bizalmas adat.
Már az is lehet, hogy rég kiadtad... Adathalász Windows, Google, Android, Facebook, stb. (lehet még a Linux op rendszerek is) felejtős, internetről a gép lekapcs az a biztos.
-
válasz
tibbike01 #5174 üzenetére
Komolyan kérdezed, hogy a privát anyagok titkosítására miért van szükség?????
A nem igazán személyes anyagokat én is lazán kezelem, de azért van egy skála. Rengeteg dolgot a legnagyobb lelki nyugalommal tartok a OneDrive-on és a Googledrive-ön, sőt, sok mindent kifejezetten azért teszek a Gdrive-ra, hogy tanuljon belőle a gép. Ezek a fájlok a PC-ken és a mindenféle külső meghajtókon is titkosítatlanul vannak, mert még ha mondjuk betörnének és elvinnék őket, akkor sem nagyon zavarna, ha illetéktelenek elolvassák.
De van egy szint, ami már nem tartozik senki illetéktelenre. Az ilyen állományokat titkosítom és csakis megbízhatónak tartott szolgáltató számára teszem elérhetővé, azaz olyan számára, akiről elhiszem a zero knowledge elv betartását.
És van egy-két olyan adat, amit a lelki nyugalmam érdekében még titkosítva sem adok ki a kezemből. Ilyen első sorban a jelszószéfem és pár hivatalból bizalmas adat.
MaCS
-
törölt tag
válasz
tibbike01 #5176 üzenetére
Felhőbe cégek, vállalatok is viszik a dolgaikat nem csak hétköznapi emberek tesznek sokszor jelentéktelen dolgokat. PL Egy külső hacker feltörés esetén jó ha nem tudnak mazsolázni a felhőn tárolt dolgokban, kell a biztonság.
Magánszemély saját gépén ki milyen paranoiás úgy titkosítgat. Pl Albérletben mikor többen vannak egy szobában, vagy kollégiumban jó ha a fontos dolgokat nem látják mások ha belenéznének a laptopba... -
válasz
instantwater #5172 üzenetére
A privát anyagokat több helyen, több gépen, külső meghajtón, NAS-on tárolom, többszörös, erős titkosítással védetten.
MaCS
-
-
válasz
instantwater #5169 üzenetére
Meg azért jóval macerásabb is.
én úgy vagyok ezzel, hogy ha egy szolgáltató tárhelyszolgáltatásból él, akkor érdekében áll tiszteletben tartani az ügyfelei igényeit, ezért ha a róla szóló tesztek is azt állítják, hogy zero knowledge elven működik a titkosításuk, akkor azt elhiszem nekik. Ezért például megbízható szolgáltatásnak tartom mondjuk a Tresoritet, a SpiderOakot a Syncplicity-tvagy a Syncet, valamint a pCloudot az opciós titkosításával. Tulajdonképpen a Mega is ide tartozna, de ott akad némi bizonytalansági tényező.
Ténylegesen személyes anyagot viszont rájuk sem bízok, még titkosítással sem, vagy ha mégis, akkor is szigorúan csak olyat, aminek belátható időn belül érdektelenné válik a tartalma.
MaCS
-
-
válasz
dragon1993 #5165 üzenetére
Igen, benéztem, hogy csoportos az 5 dolláros.
MaCS
-
Én is használom a Jottacloudot, és jól is működik.
Két ok miatt azonban inkább a Syncet ajánlom:
1. Olcsóbbnak tűnik (1 TB = 5 dollár / hó)
2. Szerintem valóban titkosít, szemben a Jottacloud "csak a szigorú norvég adatvédelmi szabályok szerint adunk ki adatot" megoldással.
Mindkettőnek hátránya viszont az egy mappához kötöttség.
MaCS
-
jbl
senior tag
válasz
Fr@nkieWilde #5157 üzenetére
Jottacloud
Én is átköltöztem ide, egy accountot használ mindenki a családból, és itt minden meg van egy helyen. Tetszik nagyon mindenkinek. -
válasz
dragon1993 #5161 üzenetére
AntiGooglizmus
-
Jarod1
veterán
válasz
Fr@nkieWilde #5159 üzenetére
megasync
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz
dragon1993 #5158 üzenetére
Köszönöm. Valami megbízhatóbb érdekel. Goooglet amúgy sem szeretem, mint brandet. Le is van tiltva a Google fotó. Valami más kellene, nem baj, ha kell fizetni.
-
dragon1993
őstag
válasz
Fr@nkieWilde #5157 üzenetére
A fentebb említett Google fotók 1080p videók és 16MP képek tárolására ingyenes.
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Sziasztok!
Kezdő vagyok a témában. 1tb felhőre lenne szükségem, nagy méretű FHD családi videók tárolására, főleg telefonos elérhetőséggel.
Mit tudtok ajánlani és mennyibe fájna?
Köszönöm.Üdv
Fr@nkie
-
válasz
dragon1993 #5155 üzenetére
Lehet, de még így is nagyon jó minőségű a feltöltött kép. Telefonnal készült fotóknak automatikus szinkronizálásra bőven jó.
Persze ez mellett lehet csinálni további mentéseket, de egy backupnak jó.
-
dragon1993
őstag
válasz
instantwater #5154 üzenetére
Úgy tudom a 16MP-n kívül módosít mást is a képen.
-
-
-
ElGatto
aktív tag
válasz
dragon1993 #5150 üzenetére
Bocs rosszul emlékeztem, nem gdrive hanem box tárhelyet adtak
-
-
ElGatto
aktív tag
Hi
Én úgy tudtam ha régebben Google Nexus telefont vásárolt valaki ahoz járt örök G drive fiók 50Gb viszont most ránéztem és már nekem is csak 20 Gb maradt meg belőle wtf?. -
KTU
addikt
A degoo stratégiát váltott, vagy egyszerűen rájött hogy a pc backup túl sok helyet foglal, és ezért már az oldalukon nem elérhető pc-s kliens.
Viszont elérhetővé tette hogy böngészőből hozzáférjünk a felhőben tárolt fájljainkhoz. -
törölt tag
válasz
MaCS_70 #5143 üzenetére
Úgy hogy hinni kell benne és valóra válik!
Létezik valós lifetime szolgáltatás pl [link] igaz nem olcsó. Ezt illúzióba meglehet vásárolni pár dollárért pl Google tárhelyen 1-2 terra méretben? Nem válna be vesz majd pár dollárért egy másikat... Míg lósz@r van madár is van.
-
PeLa87
aktív tag
Sziasztok!
Hadverapron-n vettem örökös korlátlan google drive-ot, elvileg örökös. Ma mentem fel és semmi nem volt rajta amit feltöltöttem. Tudtok olyat ahol saját e-mail címhez kapcsolnak ilyet? Jó lenen olyan, ami 100%-ban megbízható.
Köszönöm!
-
jbl
senior tag
25 giga plusz a Dropboxba félévre itt.
Majdnem az oldal alján van a "Get 25G free on Dropbox" gomb, arra kell tapicskolni. -
enginev3.0
félisten
Azt olvastam hogy 1 év után 12usd vagy eur a díja, kb 3600ft ha jól számolom
De mindenhol azt írják hogy 1 embernek is korlátlan, csináltam közben egyet 14 napos ingyenes próbával, és nekem is korlátlant ír
Viszont ebbe benne van az, hogy bármikor alkalmazhatják az 1TB/usert 5 user alatt, és akkor megint minden törlődik 1TB limitig
Mert ugye most elvileg nincs ilyen korlát, de bármikor alkalmazhatják, hisz úgy van hirdetve
Szóval tehát akkor gyakorlatilag nincsen jó opció a felhős filmes tárolásra, így marad az otthoni HDD
Vagy még amit találtam https://www.opendrive.com/ , ahol 10 usd a korlátlan tárhely, ami nagyon jó ár, kérdés hogy milyen a minősége a dolognak
Tapasztalat? -
Lacc
aktív tag
válasz
enginev3.0 #5136 üzenetére
GSuit sem teljesen korlátlan. (Ha nincs "elegendő" felhasználó szám, akkor 1TB/felhasználó)
Itt a link, a jobb oldali hasábban a google drive ikon-nál tudod olvasni zárójelben, illetve érdemes a csillagozott részt is elolvasni, hogy csak 12 hónapig lesz ez így érvényes. -
sztikac
őstag
válasz
enginev3.0 #5133 üzenetére
Na még 1x
Nincs olyan, hogy lifetime account, ez átb@szás...
És igen 2 havonta (vagy ahogy megtalálják, törölni fogják). -
enginev3.0
félisten
válasz
enginev3.0 #5133 üzenetére
Jah, sorry, az utolsó sort rosszul olvastam
Szóval csak kényelmi szempontból
-
enginev3.0
félisten
-
sztikac
őstag
válasz
enginev3.0 #5131 üzenetére
Pl. egyik pillanatról a másikra ugrik az összes adatod
Akár más is beleláthat
Google bannolhatja még a privát gmail-edet is (volt már rá példa).
Nem értem, ha ennyire nem fontosak neked ezek az adatok, akkor egyáltalán minek akarod menteni... -
enginev3.0
félisten
Akik biznisz accot árulnak, abban mi lehet a meglepetés?
-
enginev3.0
félisten
válasz
dragon1993 #5128 üzenetére
Jó lenne valakivel felesbe
Ne kelljen egyedül 3kt fizetni havonta a drivera -
dragon1993
őstag
Úgy látom a .feekback 10 évre 13$ most az https://internetbs.net/ -en
Tapasztalatom nincs velük, tld-list.com dobta ki. -
dragon1993
őstag
válasz
enginev3.0 #5127 üzenetére
Saját fiók esetén nem törlik, általában "beszerzett" egyetemi korlátlant osztanak tovább, amikor bedől akkor eltűnik az eladó.
-
enginev3.0
félisten
Lehet megpróbálom
Bár nem szívesen fizetek feleslegesen 3ezret havonta, de azt legalább nem törlik remélhetőleg
-
sztikac
őstag
válasz
enginev3.0 #5124 üzenetére
De, egy saját domain az kell
Egy HU domain megvan 2000 forintból 2 évre, az havi ~84 forint... -
dragon1993
őstag
válasz
enginev3.0 #5124 üzenetére
Nemrég 12€/10 évre kaphattál .eu domain-t, fizetős fiókon cserélheted is.
Tudom kivan írva az 5 fejhasználós limit de a valóságban nincs rá szükség, 1 felhasználóra is megadják a korlátlanságot. Ha nagyon nem akarsz domain-t fizetni, akkor próbáld meg freenom-os domainnel. -
sztikac
őstag
válasz
enginev3.0 #5122 üzenetére
Nem is kell, hogy legyen, mint magánszemély is elő tudsz fizetni.
-
sztikac
őstag
válasz
enginev3.0 #5117 üzenetére
Business csomag-nál jelenleg akkor is korlátlan a tárhelyed ha nincs meg az 5 felhasználó.
De ki tudja meddig marad ez így (mivel már elég sokan visszaélnek a dologgal)... -
Ebay-en betársultam én is egy másik eladóhoz, pár hónap után megszűnt a korlátlan tárhelyem, szóval ide csak olyat érdemes felrakni, ami nem gond ha egyik napról a másikra megszűnik. Onedrive 5 TB-tal ugyanígy jártam, ott külön account-ot kaptam.
Ebay-en most Office 365 Home 1 éves előfizetést vettem 22 USD-ért (kb. 6.700 forint), saját account-ra lehet aktiválni, hosszabbítani nem lehet vele, lejárat után 1 évre újra megvehető az 1 TB tárhely.
-
jbl
senior tag
válasz
enginev3.0 #5117 üzenetére
Én itt vagyok betársulva
[link] -
enginev3.0
félisten
Ha előfizetnék gsuitra, de nincs meg az 5 felhasználó, hogy korlátlan tárhelyem legyen, nem lehet valahova betársulni ahol többen vannak? Vagy ilyenre nem szokott példa lenni?
-
RockFonok
tag
Sziasztok!
Google Drive-ra Google Fótokra Mega nz-re MediaFire-re Videára Indavideóra tölthetek fel biztonsági mentésként filmeket zenéket képeket (Privátba)?
Titkosítani nem akarom őket mert akkor nem érem el telefonról, de szeretném több helyen is tárolni.Leég a ház vagy bármi gond van.
Sok olyan horror filmem van amit nem lehet meg találni a neten, vagy ha fent is van akkor nem magyarul.
Netről letöltött képek vannak.
Vannak felnőtt filmek is.
Természetesen senkivel se akarom megosztani.
Itt olvastam hogy a MEGA egyáltalán nem biztonságos már, igaz?
https://www.quora.com/Is-mega-cloud-storage-safeA másik kérdésem.
Megán összehozok ingyen 70 GB és ha lejárnak a bónuszok, akkor azok a filmeket letörlik ami 15 GB tárhelyet túllépi?
MediaFire-ön is vannak ingyen bónuszok ami 50 GB tárhelyet add ingyen, ha jól értem akkor 1db film csak 4 GB mérett lehet?
Data hu olyan milyen régen volt?
Pl: Ha egy honnapig nem töltöm le a filmeket akkor törlik?
Ha jól emlékszek csak 10 GB a tárhely, de ők mégis a kezdőlapon azt írják korlátlan a tárhely.Előre is köszönöm!
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Kb 500 GB fotó tárolásához keresnék felhő megoldást. A tárolandó adat évente kb 10 GB-al nőne -
nylontacsko
senior tag
microsoft
-
tibbike01
őstag
Létezik Office 365 lifetime csomag? Az ebayen vásárolható csomagokról mik a vélemények?
-
tibbike01
őstag
A Thunderdrive-ot ismeri valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen széket vegyek?
- Napelem
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest