Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Hát mivel én se próbáltam soha, így szintén nem tudom biztosan, végülis nem akkora hatalmas gáz, csak ez is olyan, hogy félévente csak egyszer lenne rá szükség, de akkor majd keresgélhetek neki más tárhelyet.
Most nézem, hogy elméletileg az oldal forráskódjából ki lehet bányászni a linket, de hát azért elég bajos ezzel szórakozni.
Na lássuk megjelenik-e valami itt alább.Hát biza meg. Végszükség esetére. Ti mit használtok egyébként így képek közvetlen beillesztéséhez fórumokba, vagy bárhova?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Home server / házi szerver építése
- BestBuy topik
- World of Tanks - MMO
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel topik
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 8GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest