- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Aki engedély nélkül készít, alakít át fegyvert, az a “Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 325. §-ába ütköző lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettet követ el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
válasz
Starsky72
üzenetére
Na ja, ez a másik nagy geciség a magyar törvénykezésben. Ha a 2 méteres izomagyú barom puszta kézzel megtámadja a 160 centis nyeszlett izomzatú ürgét, akkor az is csak puszta kézzel védekezhet... mert ha előveszi a kését vagy bármi más fegyverét, akkor nem a támadással arányosan védekezett és sittre vágják jópár évre. Így viszont legalább azzal a boldog tudattal varrathatja össze magát a kórházban, hogy törvényesen védekezett.
Másik példa: Betörő betör a lakásomba és puszta kézzel rámtámad, mert nem hagyom kirabolni magam. Én mindaddig törvényesen nem védekezhetem pl. egy késsel vagy az engedéllyel magamnál tartott fegyveremmel, amíg ő elő nem veszi a kését vagy fegyverét, mert különben nem a támadással arányosan védekezem. Na persze amint a betörő elővette a stukkerét, akkor már én is jogosan védekezem fegyverrel - már ha van időm elővenni és használni, aminek az esélye nulla... De legalább abban a boldog tudatban halok meg, hogy betartottam az állam idióta törvényeit, amelyek nem az áldozatnak, hanem a bűnözőnek kedveznek, annak adnak komoly előnyt az életben maradásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Foxpost károsultak - 2026
- Samsung kuponkunyeráló
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Projektor topic
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest