Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Aki engedély nélkül készít, alakít át fegyvert, az a “Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 325. §-ába ütköző lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettet követ el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Úgy tudom hogy mivel a jellegét nem változtatja meg és nem igényel semmilyen átalakítást ebből következtetem hogy szerintem lehet. Különben minek gyártanának külön gáz és gumis verziót?
A másik dolog hogy kinek mennyit ér meg hogy megvédje magát. Legrosszabb esetben szabálysértés (nem rendeltetésszerű használat). Habár akkor meg már minek viselési. Monjuk egy kevésbé biztonságos kis faluban ahol nincs rendőr ott biztosan nem érdekelne. Nincs egyértelmű jogszabály ami tiltaná, de engedve sincs. Ha nem tetszel a rendőrnek akkor beleköt, de mivel eleve rejtve hordod ezért eléggé kicsit az esélye hogy valamikor is rendőr látni fogja a fegyvert főleg nem fogja nézegetni ha van engedélyed rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Apple MacBook
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Proxmox VE
- Foxpost
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Tőzsde és gazdaság
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest