- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RBJ
addikt
Na letudtam a mai nyomónapot. Szerencsére egész nap sütött a nap, pont mire befejeztem az edzést kezdett beborulni. Azt hittem, hogy a tegnapi hátazás miatt befogok sz....i, mivel izomlázat éreztem de remekül sikerült az edzés.
Örömmel látom egyre több fiatal kezdi el a sportot. Kicsit könnyebb nekik, ki se nézném belőlük csak úgy hánygálják a maszlapot. Mondjuk nekem is könnyű lenne 50-60 kb al.
Itt látszik mennyit számít az önsúly. Vagy a másik véglet csinálják rendszeresen ügyesek is de nem látszik rajtuk semmi. Én meg nem lobogni akarok a rúdon hanem koromhoz képest fizikailag jól tartani magam és nézni ki valahogy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged