- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Amazon Kindle JailBreak
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Arc összefoglaló szerkesztés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
King Unique #6118 üzenetére
Nem baj ha nem tud jobbra igazítást a szövegszerkesztő, mert ingynen van, és az emberek úgy is balra igazítva szoktak szöveget írni.
Ha egy program felvállalja, hogy tudja a, b, és c funkciót, akkor tudja mind a 3-at, és ne legyintsünk hogy a c-t úgysem használja senki. Nem akarom bemesélni, hogy mindenkinek a C-re van szüksége, de a program minőségéről sokat elárul, hogy még a beleépített funkciók sincsenek letesztelve. Ha vette volna a fáradtságot, hogy végigmegy a menüpontokon- ami kemény meló, kb 5 percet vett volna el az életéből - egyből kiszúrta volna, hogy jópár ISO-t rosszul linkelt be. Azt is aggasztónak találom, hogy mivel ez a Fedora közösség aktívan használja, hiszen a Windows-os macOS használóknak eleve ezt ajánlja fel a WEBoldaluk. Vagyis maga a Fedora sem nézte át mit művel, hogyan működik, működik-e minden porcikája. Akkor milyen minőségű lehet a többi program?! (A Szoftverek-ről vannak konkrét tapasztalataim, hogy hogyan nem képes megbírkozni a külső tárolókkal)Már ne is haragudj, de majd én eldöntöm, hogy nekem mi a fontos és mi nem. Neked az apróság, nekem igenis nagy dolog.
Honnan veszed, hogy én milyen platformon próbálgatom a Fedora-t? Miért zavar, hogy van egy imac-em? Egyrészt arra is telepíthető a Fedora, másrészt ne zavarjon, hogy itt üldögél mellette egy Dell D630-as laptop, amin Fedora(is) fut. De még ha nem is így lenne. Csak a Linux-ot használók írhatják le a véleményüket? Ha csak a macOS elött üldögélek egész nap honnan tudok a rendszer ennyi hibájáról? Persze olvashattam is róla, de ezeket mind megtapasztaltam!
a 4.1.0-s verzió rendben működik
Mondja kérem write only üzemmódba kapcsolt? Legyen szíves visszaolvasni! Windows-on el sem indul, és a github-os hibabejelentő topikjában is láthatod, hogy ez nem az én egyedi problémám. A többi tapasztalás pedig a Fedora platformon futó verzióval történt.Tessék bejelenteni, aztán majd javítják. Mégis hogyan? Ahogy a szerző nem tud magyarul, úgy én sem tudok az ő nyelvén. Akkor?
És itt halkan megemlíteném, hogy a kernelben kb. egy éve jelen levő hibát sem javították még, pedig szinte mindegyik GMA965-ös chipset-tel előjön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- A Motorola is Air mobillal készül
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- Ilyen lesz a The Relic: First Guardian
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest