Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 20230101_102713676_iOS
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Azóta meg leltem a hibát, valamiért elbarmolódott a particios tábla, ezért telepítésnél belezavarodik, fdisk látja jól! De nem tudom, hogy lehet javítani.. egy hálós dolog, meg érzésem szerint, valami online segítség keresgérés lehetett, mert beakarta konfigurálni. De nem értettem miért.
Kicsit össze vissza írtam.
De a lényeg az elejében van.
Na, most fdisk-el ha kiírom a kezdő pontokat, majd újra kreálom a particiót, akkor megmaradnak az adataim? (lajikusként, aztgondolnám igen, hiszen nem kérem, hogy írja felül, hanem csak eldobom a táblát majd újra létrehozom)
a partition disk doctorral próbáltam, de eddig még reménytelen.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Üzleti előfizetők hirdetései
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő