- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
veterán
Ne is mond, én is szenvedek vele keményen.
Kezdődött úgy, hogy egy régi x1950-m volt, ami fogta magát és összerottyant, de ahhoz meg nem volt egyáltalán driver támogatás linux alatt, csak nyílt, mert régi volt a kártya. Kényszerűségből most meg az alaplapra integrált karit használom. Az is ati, hd4550, de az integráltak eleve tudjuk milyen teljesítményt képesek nyújtani -hiába az új fajta chip rajta-, nemhogy még linux alatt. A hajam tudom tépni tőle. Csak minimal felület jöhet szóba, mint pl xfce vagy lxde. Windowsban kényelmesen el lehet vele lenni, de itt...
Most még arra sincs keretem, hogy egy pár ezer forintos szutykot vegyek és legalább PCI-E-s teljesítményt kapjak
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- SzoftverPremium.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs