- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Hehh. A grub engem is szopatott. Az új grubnál nem elég a menu.lst-t, vagy a grub.conf-ot átírni, hanem valamit újra kell forgatni, vagy nem tudom. Túlbonyolított volt, nekem egy paramétert kell betolni hogy menjen a suspend, és minden frissítésnél kézzel kellett beírni, mert sehogy sem sikerült rávenni, hogy új kernelnél is odakerüljön. Röviden: jelen állapotában az új grub egy talicska fos, mert semmit nem ad nekem, de legalább nincs rá téma, és nem tudom konfigolni. Befingja ez is a rendszert, de azt meg az előző is tudta szépen.
Ja, és ne add fel. A disztró cserével csak annyit érsz el, hogy az ismert problémákat lecseréled ismeretlenekre. Engem feszt győzködtek hogy majd az Ubuntu... aha... 10 perc alatt vérzett el számtalan dolgon. A Debian barátom, vele jóban vagyunk, nálam ő a home/kkv szerver operációs rendszer, a fedora meg a home desktop operációs rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- 27% - ASUS VY229HF IPS Gaming Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Lenovo Thinkpad E495 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest