Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rockopapa
csendes tag
Hi all!
élek még ... Az van hogy felraktam a catalyst control centert fel is ment nagynehezen ... de most valami gáz van ... nem fut az ablakkezelő, szerintem csak configolni kellene az control centert az jó lenne de fingom sincs hogy hogy ...így mot gyakorlatilag használhatatlan számomra a fedora.
Egy cimborám azt javasolta váltsak debianra, most egy kicsit tanácstalan vagyok. Abban biztos vagyok hogy linux, de nem tudom hogy a tényleg jó nekem a fedora... vagy beválasztottam?
még jelentkezem na pá
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Torrent meghívó kunyeráló
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen monitort vegyek?
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bioshock 2 Special Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest