Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
drsanya
üzenetére
Paranoiás vagyok kicsit IT biztonság terén, úgyhogy én örülök hogy ilyen gyakran frissül.
Én is, dettó. Csak Debian Stable-nél a kernel öreg (ugat az edac valami logban, hogy korrupt a bios-om ? ECC RAM-ok kapcsán..- Ryzen 5 3600.. kiderült, hogy neeem, csak kernel nem látja a memóriavezérlőmet, ollé).. Debian Testing meg jó lenne, csak oda meg nem mennek security update-ek, a Debil oldala szerint (tegnap olvasgattam át). Unstable meg cutting edge lenne minden szempontból, mint egy Fedora kb, na de ott aztán törik minden mindenfele, sokkal jobban, mint egy Fedora esetén szerintem, mert más a tesztelési és release stratégia.
Úgyhogy .. lehet kivárok kicsit még Debian-stable KDE alatt, aztán .. vagy Fedora 33, vagy Mint. Mint lényegében egy jó stabil Ubuntu, annak hülyeségei nélkül. Se snap, se telemetria és Debian szemmel nézve sem esett messze az alma a fától.
A leghülyébb érv, amiért a Fedora-ra esett a választásom ezen feladatok ellátására pedig az, hogy állítólag Linus is ezt használja
Akkor már ketten vagyunk
de üröm az örömben, hogy ő valszeg jobban ért hozzá..

Köszönöm (mindenkinek).
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
de üröm az örömben, hogy ő valszeg jobban ért hozzá..