Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
nekem meg ezeregyes duron, 256 mega (avagy egynegyed giga) sd rammal
ahhoz kéest végülis nem megy rettenetesen, csak az xp cseppet gyorsabb (genny vagyok, az le van csutkázva, itt meg csilli a gnome) szal arra gondoltam még hátha ki lehet valamivel szipolyozni egy kis sebességet, de akkor nem fordítok kernelt, ha az nem nagyon használ. majd játszok a szolgáltatásokkal
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Üzleti előfizetők hirdetései
- 3év! AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ahhoz kéest végülis nem megy rettenetesen, csak az xp cseppet gyorsabb (genny vagyok, az le van csutkázva, itt meg csilli a gnome) szal arra gondoltam még hátha ki lehet valamivel szipolyozni egy kis sebességet, de akkor nem fordítok kernelt, ha az nem nagyon használ. majd játszok a szolgáltatásokkal