Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
Most arra panaszkodik öcsém, hogy bármit learat, és szállítja, fekete a textúrája. Valamit nem másolt be akkor?
-
draco31
veterán
Hello!
Öcsém ugyebár rengeteg modot belerak a játékba. Viszont van ami nem jelenik meg a listában, pedig 25-öshöz való. Ilyenkor hibás a mod, vagy más felé kellene elindulni keresni a hibát? -
Spizzi
aktív tag
Na így egy jó évvel a megjelenés után és vagy 250 játszott órával azt kell mondjam, hogy torony magasan a legjobb FS játék. Abszolút értelemben is, de a "feelingje" is. Eddig az FS15 volt a kedvencem, a maga korában jobban szórakoztam vele mint előtte a 11, 13-al, vagy utána a 17, 19, 22-el.... de most a 25 rávert arra is nálam. Riverbend Springs még így egy év távlatából is gyönyörű hely, amit nehezen tudok megunni.
Szerintem a Year 1 Pass tartalmai is jók lettek, külön tetszik a fishing dlc, Year 2 sem tűnik rossznak a roadmap alapján, jobban szeretem ha gameplay feature-ök kerülnek be mint a fishing, mintsem sima, "mezei" content, hogy mittomén' új munkagépek.
Year 2 még biztosan pörögni fog nálam, aztán meg valószínű elmegyek pár hónapot rápihenni a 28-ra, amitől némileg azért tartok, FS25 nálam nagyon felemelte a mércét. Hiába volt nagyobb, szebb, több a 17, 19, 22 is mint a 15, és én is inkább azokkal játszottam mert azok az újak, de akkor sem volt olyan "jó játszani" velük mint a 15-el. Lehet hülyén hangzik de nem tudom máshogy ezt megfogalmazni vagy átadni az érzést.
Bár most már remélem tényleg hatalmas engine revamp lesz a 28-ra... kontentre nem igazán tudok mit mondani, a 25 tartalmaiban is elveszek a mai napig és 1 karrierben gyakorlatilag lehetetlen kiaknázni a játék minden aspektusát ha legit módban játszol nem pedig pénzt addolsz be magadnak, mert az hagyján, hogy pénzed se lesz rá, bár az még abszolválható sok-sok játékkal, de legfőképp időd nincs egyszerre 4-5 féle karámot etetni, beszedni a termelt javakat tőlük, szántani, vetni, aratni, speciális terményekkel foglalkozni, erdészkedni, árasztásos földművelést csinálni, missziókat + építkezéseket csinálni, gyárakat, boltokat üzemeltetni, fóliázni.... és a kedvencem (ja nem) azt a milliónyi palettát menedzselni ami 1 ingame hét alatt összegyűlik ... és stb. Szóval ja, nekem a lehetőségek mennyiségével most sincs problémám, a 28-ba inkább még több QoL fejlődést várnék, illetve amit fentebb is említettem, hogy nyúljanak bele istenesen most már a motorba, akár zsír újat is csinálhatnak, mert hiába a sok cukormáz és trükk (ami amúgy jól néz ki ettől függetlenül), de kvázi ez még mindig ugyanaz az engine ami 2008-tól velünk van.
-
draco31
veterán
Bekerült az új CPU, hát rengeteget javult, a sheadert kellett csak közepesre nyomni, minden más magas beállításon, és döccenés nélkül megy.
A GPU egyébként unatkozik, ha igazat ír a feladatkezelőben, inkább csak a 4Gb RAM ami rajta van, az tele folyamatosan. -
DiszNóÓl
senior tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
steamen játéknál tulajdonságok, dlc és ott pipáld ki az újat.
Nekem se adta hozzá automatikusan
-
Mela Kehes
addikt
Üdv!
Letöltöttem a tegnapi frissítés One Year Pass miatt ingyen, a programban nincs telepítve hanem vásárlás van ami a Giants oldalára dob. Hogyan tudom aktiválni?
-
draco31
veterán
válasz
MaddeNNNN
üzenetére
VGA-val végülis úgy vagyok, hogy az úgymond független, szóval később esetleg ha összejön, lehet venni combosabbat, tápom úgy is jóféle, max csak akkor "unatkozna" a CPU mellett. És akkor majd valamikor meg kicserélni alatta a lapot, meg ami még rajta van.
Ja, még valami.
Gondolom játék törlés, és újratelepítés az SSD-re, átmozgatni nem lehet, vagy megoldható? -
draco31
veterán
válasz
MaddeNNNN
üzenetére
Nyilván a drága alkatrész a gyenge, miért is nem lepődök meg.

Találtam i7-8700-át 25 körül, illetve megnéztem közben, HDD-n van a játék, szóval az is kap egy külön SSD-t.
240Gb SSD van a rendszernek, meg 1Tb HDD mindennek, plusz akkor jön egy 240-es SSD még, és azon elfér a játék, meg mindene. Illetve az sokat segít majd sebességben is. -
draco31
veterán
Hello!
Ez CPU vagy GPU igényesebb inkább?
I3-8100, 16Gb RAM, és 1050ti van a gépben. Öcsém nyúzza, csillió mod benne, és döcögős így már, minden alapra állítva.
Feladatkezelő alapján CPU megy inkább jobban, nézegetem, hogy i5, vagy esetleg i7-re fejlesztés megoldaná-e valamennyire.
Ha jól emlékszem SSD-re van telepítve, de abban most hirtelen nem vagyok biztos. -
MaddeNNNN
addikt
Ha valaki újabb genes AMD kártyával (9000-res széria) játszik akkor működik a játékban az FSR4.
DLSS Swapperrel berakod az FSR 3.1-et mert az kell hozzá, majd AMD GPU Profile Managerrel erre tudod aktiválni az FSR4-et teljesen "hivatalosan".Kipróbáltam és szépen működik. FSR3.1-gyel messziről a gabonák textúrája hálós volt és a gyorsabb mozgást sem tudta lekövetni. FSR4-gyel gyönyörű minden és nem mosódik.
Mellé egy 9070XT-vel 1440p minden kimaxolva 120-150 FPS.
-
MaddeNNNN
addikt
Calmsden 25-ben mégszebb lett.
Plusz annyi új kombájnt próbáltam ki, hogy már majdnem elfelejtettem miért az AGCO IDEAL a kedvencem. De pár perc után mindig rájövök miért is tetszik ez a fekete szépség.
-
scyllafren
senior tag
válasz
tatabike
üzenetére
Ez attol fugg, hogy milyen a mod support a jatekban, mi volt a frissites es milyen parancsokat hasznal maga a mod. Ha olyan valtozas van, ami erinti valamelyiket, a mod nem, vagy nem jol fog mukodni. AutoLoad olyan funkciokat hasznal, ami nincs az alapjatekban, tehat sokkal valoszinubb, hogy behal frissitesek utan.
-
tatabike
őstag
válasz
scyllafren
üzenetére
Én pont azt szeretem az FS22-ben, hogy a 3 éves mod is ugyanúgy működik, mint a két napos. FS25-nél nem így van már? Nekem eddig nem volt gondom modokkal, nem mintha sokat használnék... Az ETS2 meg az ATS (kamion szimulátorok) ilyenek, ott tényleg kuka majdnem minden mod egy-egy frissítés után.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
scyllafren
üzenetére
Köszi
-
scyllafren
senior tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Ha a jatek frissul, akkor par mod behalhat, amig a modokat nem frissitik. Turelem, es csekkold, hogy van-e frissitese a modnak naponta.
-
Mela Kehes
addikt
Használja valaki az AutoLoad-ot?
Tegnapi frissítés óta nem működik. A letöltött modok között ott van, de a térkép indításakor már nem találja. -
FrezeR
senior tag
Itt van egy szuper kis traktor
FiatAgri 110-90 (Agrifull 110s, New Holland 110-90) by EDOmod, CR82 and Sbaffo Farming -
MaddeNNNN
addikt
válasz
Marci112233
üzenetére
hát ez egyedül te tudod mennyit ér neked
most épp 35.42€ itt a ETAILEXTR5 kuponnal -
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Mi a reális értéke a játéknak amiért megéri megvenni? Nem vitatom, törtben kipróbáltam tegnap és valamennyire előrelépést látok az elődhöz.
-
FrezeR
senior tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Menj a hivatalos oldalon a downloads menüre, írd be a játékod kódját és ott le fogod tudni tölteni külön, utána már feltelepítheted a csomagot.
-
Mela Kehes
addikt
Ha az FS-t Year 1 Season Pass-al vettem meg akkor elvileg a mostani dlc ingyen van nem? A programból engem mégis a vásárlásra dob át.
-
MaddeNNNN
addikt
Pallegney elég jól néz ki
-
Mela Kehes
addikt
Inkább a raklapokkal volt a gond. Vettem pár bálatárolót, beletettem így most nincs gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Witcher topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Assassin's Creed: Valhalla
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow switch/
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest