Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Na, mit hoz a húsvéti nyuszi?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.mich
tag
Valaki árulja már el nekem, hogy miért van megadva a komplett receptúra az állatoknál, ha az etetőkocsikban nem lehet bekeverni nekik a tápot? Tehát egy önjáró Siloking 16000 literes, az állatoknál pedig meg van adva, hogy a sertésnél 50% kukorica (tehát 8k liter), 25% búza/repce (4k liter), 20% szójabab/repce/szotyi (3200 liter), meg répából/burgonyából 5%, azaz 800 liternyi kell??? Basszus, megtermesztettem mindent, megvettem a gépet, és nem lehet sem felmarni az etetőkocsival, sem beletenni rakodógéppel a cuccost... WTF?! 4 évig melóztam szarvasmarha tenyésztő telepen, etetősként, és ott is mi kevertük a tápot az etetőkocsival. Ez nonszensz...

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Nyáron jön a S.T.A.L.K.E.R. 2 első nagy sztori DLC-je, a Cost of Hope
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Óvodások homokozója
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- AKCIÓ! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest