Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
akkor ne vessél stb olyat, és probléma megoldva, ha meg akarsz, akkor old meg és keresgélj! én is játszani/szerkesztésem befejezni, stb szeretnék, és NEM MÁSOKNAK KERESGÉLNI.
Bocs, de kicsit elszálltam, mert nem képes pár emberke használni azt a ku.va google chrome-t amiben 1 fasza kereső van, plusz felajánlja hogy lefordítja a nem magyar oldalak nyelvezetét. sőőt, vagy 30 nyelv körül maga állíthatja be. Ha meg nem megy, akkor megnyit fordító, beállít első nyelvnél a nyel felismerést, másodiknál a Magyart alapból, és lehet bemásolni vagy beírni az adott oldalból egy szöveg részt, amiről épp fogalmunk sincs milyen nyelv. nekem is van ilyen, általában arab, latin amerikai, vagy ciril nyelvezettel van bajom és így csinálom! 4 tetves böngészőm van. Mozilla, opera, gyári explorer és a google chrom. Elférnek a gépemen? IGEN. akkor tessék használni. Sose tudni, hogy amit egyik nem talál, lehet másik 2 kapásból sokat kipakol épp!Jah, és amúgy meg SZÍVESEN adok linkeket stb, de nem vagyok hajlandó ÉN törni magam azért, hogy más fa...át verve lesi mikor jelenik meg a szövegben a link, és semmit se tesz érte!
Még egyszer bocs. jah és szar a helyes írásom nem kritizálni, most így jött ki!nem volt kedvem mérgemben válogatni és még annyi. VAN olyan objekt pl, amit 3 napig keresgéltem, minden szart beírva már keresőbe, és láám, megtaláltam 1 helyen, amit épp valami véletlen folytán adott elő a googl keresője.
Most pedig 1 picuri más. van egy tetves ls15 fórum, ÉN KÉREM oda irkálni az azzal kapcsolatos szöveget!
nem dísznek van. és már írtam hogy van, harmadszorra, durvábban fogom jelezni nem tetszésem...
Új hozzászólás Aktív témák

- Vicces képek
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest