- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
ismét hali!
Nos. asszem fulladozik a gépem, így MIELŐBB újra kellene telepítenem, ezért jöttem, hogy aki tud olyan fájl tároló/megosztó helyről, mint nekem pl az ulozto.cz, olyan ez az oldal, hogy egybe, másfél gigányi cuccot is fel lehet tölteni, korlátlan a tárhelye, de asszem lassú a fel/letöltés, így aki tud ilyen szintén INGYENES oldalt, az jelezze mielőbb privin légyszi!!!
közel 200 gigányit kellene nagyjából feldobnom. ls11, ls13 stb cuccokat.
viszonyításképp írom:
C meghajtóm 280 ból 172 szabad
D meghajtóm 651 ből 499 szabadTehát van mit. persze mindent nem kell, mert sokat már ulozto-s oldalamra winyó csere előtt 320 winyómról feldobtam, de így is igen sok Új cuccom van. Miért fontos? Mert már nem biztos hogy mindet letudom tölteni, vagy nem biztos hogy pótolni tudom. volt skydrive oldalra csak pl 300 mega mehet fel egyben, legutolsó tudomásom szerint. google drivera meg nem akarom, meg nem is tudom mennyi tárhelyes, plusz h mennyit lehet egybe feltölteni. Mega van még talán de erről vacs pajtást kérem írjon nekem mert Ő használja.
még egyszer köszi!
És, egy ajánlás: a V1 verzióját a nem FL verzióból imádom, így ezt is leszedtem és megvan.
MP képes és tényleg jó, szerintem igen jó minőségű. GPS-s így logban LEHET lesz ennek a módnak a hiánya miatt bejegyzés, de NEM vettem észre eddig amikor tudtam vele játszani, hogy a játékot befolyásolta volna. De, aki ért hozzá, az akár ki is törölheti a gépből ezt a GPS dolgot. pl pokers.a sima V1 változat, NEM 22 végződésű ezért van meg mindkettő.
nevét beírva keresőbe SOK helyen megtalálható! pl itt is egyik kedvenc oldalamon: itt
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max