Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• apach

senior tag

válasz Bandyka 96 #8123 üzenetére

Hy!

Először is, bocs ha olyat írok ami tilos, de ezt NEM VISELEM EL!!

Előre szólok, hogy a nagybetű, nem kiabálás nálam most, hanem nyomatékosításként használom!!!!

Mi az hogy nem tudunk adni??? Vedd meg baszki!! És itt ne írogass tiltott dologról ha jót akarsz, ugyanis ez WAREZ dolog AMI TILOS!!!!! A hamis, más néven, TÖRT játék téma kitiltással jár!! Vedd meg és lesz kódod?? Vagy Te is ennyire had ne írjam mi vagy, hogy nem vagy képes megvenni?? Akkor NE JÁTSSZ SEMMIVEL ha ennyire nem becsülöd más emberek nem egyszerű munkáját megbecsülni azzal, hogy megvedd!!!! Ezért nem tudják a legtöbb játékot/programot fejleszteni jobban, mert nincs elegendő pénzük rá!!
    Jah, és előre szólok, NEM érdekel a nemtetszésed!! Nem gondolod, hogy odaadjuk a saját egyedi és MI ÁLTALUNK kifizetett érvényes kódunkat?! Amire lehet rá is fáznánk, mert lehet nem engedne MINKET multizni!

Úgyhogy. Felejtsd el ezt a fórumot akkor, ha ennyire nem vagy becsületes! Mert ha Én pl meg tudtam venni MÁR a 2011 verzióból 3, azaz HÁROM EREDETIT, meg most a 2013 kiadást, akkor más is, vagyis, TE IS!! VEDD MEG aztán utána gyere vissza kérdezősködni, meg stb, mert addig Tőlem személy szerint, SEMMI infót/segítséget NEM fogsz kapni!!!! És nem köcsög, meg bu.i, meg tetű és stb vagyok, hanem mint írtam, ha nekem tellett rá, és becsültem annyira a munkájukat hogy megvettem, akkor Te is/más is tegye meg!
    Ezt fogom tenni a 2015-s verzióval IS, HA megveszem!

Szerencséd, hogy nem az Euro Truck 2-t használod, mert annál van egy olyan patch, amiben beépített eredetiség ellenőrző van, és letilt a játék ha hamis a kód amivel aktiválták. Farmer Szimulátornál se lenne hátrány, ha lenne ilyen patch.

MAX abban segítek, hogy adok linket ahol MÉG megvehető egyáltalán. Akár cseh, akár német vagy angol, mind1. Mert a tört verziós Magyar nyelvűt ha feltelepíted, akkor a külföldi játék kódjával LEHET érvényesíteni, és lehet multizni is már!!

Nah, ennyi volt a véleményem a dologról, és részemről téma lezárva!

Új hozzászólás Aktív témák