Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sube77
csendes tag
válasz
disco fever
üzenetére
Szia!!
Ahogy értettem neked az a problémád, hogy aratod a kukoricát de a pótkocsid mindig megtelik..
Én így csináltam: vettem több kocsit (Kröger kocsit azt hiszem na mind1 az a lénye, hogy 61 000 l-es!!!)
kb. 3-4 kocsi és megtelik a 41-földel!! A 40-es búza aratásnál is ezt csináltam volt ott kb. 4-5 kocsim és normálisan arattam! És próbáld meg valós időre tenni és lassan növekedjen ez a Beálítások-ban!! Remélem tudtam segíteni!! -
SparrowHUN
tag
válasz
disco fever
üzenetére
Szia!
Ezzel szerintem minden LS fan így van, hogy sose tud eleget játszani.
Na a kukoricára visszatérve. Csak a Big X-szel tudsz szecskázni. A sima kukorica, az sima kukorica marad. A legjobb, amit tanácsolni tudok ez ügyben, hogy a biogáz mellett vegyél földet, és oda ültesd el. Az időt ESC megnyomásával tudod állogatni az egyik fülnél. Állítsd real time-ra, és a növény érését pedig vedd le normálról slow-ra, vagyis lassúra. Nekem bejött, 1 m liter már be van takarítva. Sajnos jobb megoldás nincs, de ahogy a moddereket ismerni lehet, nemsokára megoldják a teljes időlassítást.üdv,
Sparrow -
juhasz406
tag
válasz
disco fever
üzenetére
Üdv én is pont itt tartok. van ugye a kombájnhoz kukoricavágó es van a big ami nem csinál kukoricát csak szecskát. abban benne van minden a kukorica meg a szára is.másképp nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest