Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Kicsit meglódult a fórum, mióta nem jártam itt.
Szeretnék pártatlan maradni, de...
Nem az a baj, hogy újonc, hogy helytelenül ír, hanem az, hogy lusta! Lusta kicsit törpölni a megoldáson, egy kicsit akarni, hogy önerejéből megoldjon egy problémát. De még arra sem veszi a hajlandóságot, hogy a létező megoldást megkeresse. Ha minden nap ugyan azokat a kérdéseket tennék fel az új tagok és minden nap leírnánk ugyan azokat a válaszokat (de nem írnánk), nagyon unalmas lenne a fórum. Anno a 2011-es verziónál nekem is sok kérdésem volt, de mivel már több száz hozzászólás született, én meg kezdő voltam, gondoltam más is járt már hasonló cipőben, biztos kapott rá választ. Elkezdtem olvasni a legelső hozzászólástól. És láss csodát: meg volt a kérdésemre a válasz! Pedig ekkor még nem is voltam fórum tag, csak olvastam. Most kérdezhetné valamely új tag, hogy: olvassak el több, mint hétezer kommentet? Nem! Meg kell tanulni olvasni a sorok között: el kezded olvasni a bekezdést, ha kapcsolódik a témája a problémádhoz, tovább olvasod, ha nem mész a következő bekezdésre, vagy hozzászóláshoz. Ennyi.
Az a baj, hogy rohanó világban élünk, mindenkinek, minden azonnal kell és mástól. Aztán ahogy megvan az infó felhasználja az illető és megy is tovább. Mivel azonban nem önerejéből szerezte meg, szinte azonnal el is vész. Értéktelenné válik a számára. Hmmm... kicsit déjà vu érzésem van... FS2011 fórum 1484-es hozzászólás
További szép estét és jó farmerkodást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Facebook és Messenger
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Windows 11
- Marathon (2025)
- Elektromos autók - motorok
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- További aktív témák...
- Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1165G7 T500 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- HP OMEN 15 // Ryzen 7 5800H // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 3070
- Asztali PC , R7 5700 , RX 5700 , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Precision 3570 15.6" FHD IPS i7-1255U T550 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Komplett PC eladó (R5 3600, 4x8GB, 3060Ti)
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- Eladó használt Huawei P30 Lite 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Update 01.19. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest