- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
Új hozzászólás Aktív témák
-
failed
tag
Összejött a pénz a bálázásra.. vettem egy homlokrakodót,egy (kocka) bálázót, illetve egy bálaszállító pótkocsit. a weidemannt skippeltem is azonnal mert egérrel lehetetlen vele eltalálni akármit. oké agrovector 35.7 jó lesz... aha.. Mivel 8 gombos egerem van, így gondoltam, hogy átállítom a gombokra az emelést, illetve a döntést.. MI AZ, HOGY NEM LEHET?! Egyszerűen nem tudom használni az egerem gombjait! Deeee, majd hadonászni fogok az asztalon nem?! Sajnos ez egy olyan "hiba" a játékban, ami miatt kizárt, hogy valaha pénzt fogok adni ezért a játékért. Pedig Euro Truck 2 után ez lett volna a következő amire hajlandó lettem volna pénz áldozni, de így teljesen kizárt.
Egyszerűen ez a bal klikk nyomva tart, felfele-lefele, jobbra-balra. Ez valami szánalmas, igénytelenség tetőfoka..
Arról nem is beszélve, hogy a kockabálák ide-oda csúszkálnak, mintha nem lenne súlyuk, nem lehet beleszúrni a bálaemelőt, mert odébb tolja a bálát, aztán kergetőzzé' vele..Ez így nagyon nem jó, totál kiábrándultam az egész játékból. Ti hogyan hidaltátok át ezeket a problémákat?
Új hozzászólás Aktív témák

- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrotik routerek
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iOS alkalmazások
- Tudományos Pandémia Klub
- Aim training (Aimlabs, Kovaak's, Aimbeast stb.)
- További aktív témák...
- Használt Vrtech Baby interaktív laptop gyerekeknek német nyelven
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Arról nem is beszélve, hogy a kockabálák ide-oda csúszkálnak, mintha nem lenne súlyuk, nem lehet beleszúrni a bálaemelőt, mert odébb tolja a bálát, aztán kergetőzzé' vele..