Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
failed
tag
Összejött a pénz a bálázásra.. vettem egy homlokrakodót,egy (kocka) bálázót, illetve egy bálaszállító pótkocsit. a weidemannt skippeltem is azonnal mert egérrel lehetetlen vele eltalálni akármit. oké agrovector 35.7 jó lesz... aha.. Mivel 8 gombos egerem van, így gondoltam, hogy átállítom a gombokra az emelést, illetve a döntést.. MI AZ, HOGY NEM LEHET?! Egyszerűen nem tudom használni az egerem gombjait! Deeee, majd hadonászni fogok az asztalon nem?! Sajnos ez egy olyan "hiba" a játékban, ami miatt kizárt, hogy valaha pénzt fogok adni ezért a játékért. Pedig Euro Truck 2 után ez lett volna a következő amire hajlandó lettem volna pénz áldozni, de így teljesen kizárt.
Egyszerűen ez a bal klikk nyomva tart, felfele-lefele, jobbra-balra. Ez valami szánalmas, igénytelenség tetőfoka..
Arról nem is beszélve, hogy a kockabálák ide-oda csúszkálnak, mintha nem lenne súlyuk, nem lehet beleszúrni a bálaemelőt, mert odébb tolja a bálát, aztán kergetőzzé' vele..Ez így nagyon nem jó, totál kiábrándultam az egész játékból. Ti hogyan hidaltátok át ezeket a problémákat?
Új hozzászólás Aktív témák

- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Új IP, erős rajt: a Pragmata hétvégére már 1 milliónál járt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S4 FSP 500W
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Arról nem is beszélve, hogy a kockabálák ide-oda csúszkálnak, mintha nem lenne súlyuk, nem lehet beleszúrni a bálaemelőt, mert odébb tolja a bálát, aztán kergetőzzé' vele..