Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
satuka72
üzenetére
Szia. Örülök hogy bejön.

Leszedheted a Winrar progit is, mert azzal pl az exe formátumot is meg tudtam nyitni telepítés, vagyis kibontás nélkül. Megvan nekem a Total Commander is, de az nekem zavaros.
WinRAR progi egyszerűbb. 
Jut eszembe. careerSavegame.xml ebben a fájlban, át lehet írni a gépek árait is, vagy épp, azt hogy mennyi induló pénzetek legyen.
Nekem a gyári gépek cuccok nem igen jönnek be 2011 nél, így ennél vagy átírtam kicsit, vagy egy kiválasztott, hibátlan eszköz XML-ben írtam át az árát úgy, hogy az ára elé egy mínusz jelet tettem, és amikor megvettem, annyival TÖBB pénzem lett, amennyi az eszköz ára. Pl van egy Rába 250 gép, aminek 125ezer euró az ára, akkor ezt kb 325 ezerre szoktam átírni, majd elé biggyesztem a mínusz jelet, így minden megvételkor, a pénzem 325 ezerrel több lesz.
Ezt persze csak addig szoktam, amíg lecserélem a gépeket, cuccokat stb olyanra amik kellenek.2011 nél, pl JD 7930 dupla felnist szeretem, vagy épp a JCB gépet amit átírt a készítője már 2013-ra is. Sőőt, van egy New Holland is ami szintén nagyon király. Asszem ez utóbbit is átírták már 2013-ra.
Új hozzászólás Aktív témák

- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- AMD Ryzen 5 8500G 6-Core 3.5GHz AM5 Box - PCX garancia 2028.10.06.
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Eladó: SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT
- Lenovo ThinkPad P16V Gen2. Munkaállomás Intel Core Ultra 7-165H/32RAM/1TBSSD/RTX2000Ada 3év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

WinRAR progi egyszerűbb.
Nekem a gyári gépek cuccok nem igen jönnek be 2011 nél, így ennél vagy átírtam kicsit, vagy egy kiválasztott, hibátlan eszköz XML-ben írtam át az árát úgy, hogy az ára elé egy mínusz jelet tettem, és amikor megvettem, annyival TÖBB pénzem lett, amennyi az eszköz ára. Pl van egy Rába 250 gép, aminek 125ezer euró az ára, akkor ezt kb 325 ezerre szoktam átírni, majd elé biggyesztem a mínusz jelet, így minden megvételkor, a pénzem 325 ezerrel több lesz.