Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Ketogén étrend
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
satuka72
üzenetére
Szia. Örülök hogy bejön.

Leszedheted a Winrar progit is, mert azzal pl az exe formátumot is meg tudtam nyitni telepítés, vagyis kibontás nélkül. Megvan nekem a Total Commander is, de az nekem zavaros.
WinRAR progi egyszerűbb. 
Jut eszembe. careerSavegame.xml ebben a fájlban, át lehet írni a gépek árait is, vagy épp, azt hogy mennyi induló pénzetek legyen.
Nekem a gyári gépek cuccok nem igen jönnek be 2011 nél, így ennél vagy átírtam kicsit, vagy egy kiválasztott, hibátlan eszköz XML-ben írtam át az árát úgy, hogy az ára elé egy mínusz jelet tettem, és amikor megvettem, annyival TÖBB pénzem lett, amennyi az eszköz ára. Pl van egy Rába 250 gép, aminek 125ezer euró az ára, akkor ezt kb 325 ezerre szoktam átírni, majd elé biggyesztem a mínusz jelet, így minden megvételkor, a pénzem 325 ezerrel több lesz.
Ezt persze csak addig szoktam, amíg lecserélem a gépeket, cuccokat stb olyanra amik kellenek.2011 nél, pl JD 7930 dupla felnist szeretem, vagy épp a JCB gépet amit átírt a készítője már 2013-ra is. Sőőt, van egy New Holland is ami szintén nagyon király. Asszem ez utóbbit is átírták már 2013-ra.
Új hozzászólás Aktív témák

- OnePlus 15 - van plusz energia
- Robotporszívók
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Path of Exile (ARPG)
- Okos Otthon / Smart Home
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Arctic
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Gaming PC GTX 1660 Ti / 16GB RAM Azonnal vihető (CSGO,LOL,VALORANT,FORTNITE)
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 - Új, 1 év garancia - 7450-6900 MBs - Eladó!
- LG Gram 16 i7-1165G7 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2.5K kijelző
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

WinRAR progi egyszerűbb.
Nekem a gyári gépek cuccok nem igen jönnek be 2011 nél, így ennél vagy átírtam kicsit, vagy egy kiválasztott, hibátlan eszköz XML-ben írtam át az árát úgy, hogy az ára elé egy mínusz jelet tettem, és amikor megvettem, annyival TÖBB pénzem lett, amennyi az eszköz ára. Pl van egy Rába 250 gép, aminek 125ezer euró az ára, akkor ezt kb 325 ezerre szoktam átírni, majd elé biggyesztem a mínusz jelet, így minden megvételkor, a pénzem 325 ezerrel több lesz.