- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bethesda kórház
- Yézi: Ryzen 7 1800X tuning (vs. i7-2600K...?)
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
roncsi212121
üzenetére
Szia!
A korábban írt oldalakon, találsz Karcher és egyéb autómosó gépeket. Menj fel, és lapozgass az oldalakon. Sajna most nem tudok linket adni, mert állati lassú a netem, és csoda ha 1 oldalra egyszerre be tudok lépni.
De már csak Vasárnapig. Holnap után már újra jó lesz végre. Sajna sokat töltögettem le. Tehát a modhoster.de-n meg az ls oldalon amit belinkeltem.Remélem ez is sok segítség lesz már. Ha azóta még nem adtak neked erre választ. Amik kellenek, neked vagy másnak, ezeken az oldalakon, nyugodtan keresgethet. Én személy szerint, a modhoster.de-ről szoktam mert kegyetlen sok cuccuk van, és a főoldalon a New Modoknál a legújabb modokat teszik ki. Van amit láttam a WIP részben, és nemsokkal rá, már kitette mindenkinek az illető. Ez egy Merci kamion volt, 3 féle kinézettel, és 4 tengelyes trailerrel. Multiplayeres persze.
Új hozzászólás Aktív témák

- Gamer PC i7-3770 / GTX 1060 6GB / 16GB RAM / 720GB SSD + 500GB HDD
- Apple IPhone 16 Pro Max 256GB Amerikai Modell 2026.04-ig garis
- Lenovo Qualcomm Snapdragon X55 5G Modem Quectel EM05-G Fibocom L860-GL-16 Quectel EM120R-GL
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 7 8840HS 16GB /1 TB SSD/ gari 10 hónap
- Crucial MX500 500GB Sata SSD / Beszámítás OK!
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
De már csak Vasárnapig. Holnap után már újra jó lesz végre. Sajna sokat töltögettem le. Tehát a modhoster.de-n meg az ls oldalon amit belinkeltem.