- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
ObiGabi
üzenetére
Szia!
Hát, a hangjukat nem igen tudom hogy milyenek, de szépen kanyarodnak, sok a világítás a Scaniákon elöl hátul, sőőt, a Peterbilt Trailere olyan, hogy van a hátulján, az ajtókon egy autó képe, és úgy van megcsinálva, hogy amikor be van kapcsolva a világítás (este), akkor a kocsi (a kép) lámpái is világítanak.
K...a jó.
Egyszóval, a hangjukon kívül, a képen látható nevezzük Paknak, mindegyik része szépen működik, kanyarodik, nem akadozik a játék, stb. Ezt A gyári alap mapon teszteltek mindegyik, még a trakeszok is. Hozzáteszem, hogy a Gép, 2 gigányi 800MHz-s ramokkal van, és dualos 2.51 gigás procival, IDE-s 40 gigás wonyóval, Gainward 512-es passzív vidi kártyával. Vagyis, mondhatjuk azt, hogy kőkorszaki gépen teszteltek.
Én is vadászgatok géprekre, de az 1:1 es méretarányos cuccokat utálom. Vagyis, pl az MTZ packot a Modhosterről leszedtem, szépen mentek is stb stb, mondhatjuk hibamentesek, de 1 a baj velük. Az, hogy 1:1 méretarányosak, és az eddigi cuccaim közt nem passzolnak. Ez a bajom velük. Leszedtem 2 Scaniát is, de azok is 1:1 es méretűek voltak így töröltem inkább. Még annyit, hogy a képen látható Trailerek hátsó vége hirtelen kanyarodáskor sem repkednek ki egyik irányba sem. Legalább is így emlékszem, meg hát, alapból meg se tartottam volna Őket. 
Áh. És még 1. Van a Kék-Fehér Scania a hozzá való Trailerrel. No már most. Azt a trailert, én kerestem hozzá, és Én tettem rá a Scania Zip mappájába tett Trailer skin-t.

Majd lesznek még egyéb képek is a többi cuccomról.
A Peterbilt Kamion-Trailer mellesleg, egymáshoz passzol, vagyis, a 2 cucc, 1 be tartozik a készítő által! A többit Én állítottam össze. A Zöld Trailer egy Bóvlibb Merci Actrossal van Packba csomagolva eredetileg, de a mercinak csak a Világítása a luxus.
Ellentétben a Scaniáknak, amiknél elől 3 féle világítása/helyzetjelző fénye készült. Emellett, Pl tolató vénye is van nekik. A Peterbilt gép kicsit keveset tud ilyen szempontból, de kifogástalan a működése nálam! Pontosabban írva, mondhatni mindegyik, a képen látható szerelés kifogástalan igazából NEKEM!
Ti meg majd tesztelitek, amint fel tudom tölteni az oldalra, ahova Te is Gabi regisztráltál. 
Új hozzászólás Aktív témák

- League of Legends
- Mikrotik routerek
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5430 / Intel core i5-12generációs / 8gb ddr4 / 512gb NvMe ssd / win11 / Világitó Bill
- új iPad PRO 11 M5 CHIP (2025) 256GB WIFI space black makulátlan 2026 december 13-ig Apple garancia!
- Samsung Galaxy Watch 8 44mm Fekete BT
- Nitro AN16-42 16" QHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Samsung Galaxy A55 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
K...a jó.
Egyszóval, a hangjukon kívül, a képen látható nevezzük Paknak, mindegyik része szépen működik, kanyarodik, nem akadozik a játék, stb. Ezt A gyári alap mapon teszteltek mindegyik, még a trakeszok is. Hozzáteszem, hogy a Gép, 2 gigányi 800MHz-s ramokkal van, és dualos 2.51 gigás procival, IDE-s 40 gigás wonyóval, Gainward 512-es passzív vidi kártyával. Vagyis, mondhatjuk azt, hogy kőkorszaki gépen teszteltek.