- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- potyautas: A teljesség igénye
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
Huh basszus, neked aztán van erőgéped!
Nekem is inteles procim van, csak nekem 2.93 gigás, i3-as dual procim, 6 gigányi 1333 HMz-s ramokkal. Videókártya meg egy N210-es Gigabyte. Az akadások viszont, sajna a gépek vagy cuccok hibái inkább, emellett, az eredeti dolgokon és mapon kívül, sajna valamiért minden más módokhoz betett dologgal akadozik. Vagyis, sosem lesz sajna tökéletes. Ezt persze, remélem kiküszöbölték a már nemsokára érkező 2012/2013-as verzióban. Az már sajna kérdéses, hogy a 2011 ben használ módok működni fognak e rajta, ha igen hogyan, ha nem, akkor kérdés hogy hogy lehet átírni majd a 2011 es módokat a 2012-re. 2009-ről 2011-re tudom az átírás menetét, de így sem sikerül mindegyik amit szeretnék átírni. Pl, Ifa teherkocsit 10-ből 1 darab indult csak el a 2011 játékon nekem most az elmúlt 2-3 napban teszteltek közül.
Ma leszedtem egy 4 tengelyes Ifát, de nem tudom elindul e. Beindulni beindultak az eddigiek is, csak épp, beállt a játék és a Feladatkezelővel tudtam/tudom csak olyankor bezárni!
Volt 3-4 Scania billencs, póttal. verziónál is, 2 Tiszta Piros volt, ha netán össze akadtok velük, ne szedjétek le majd. Max a Pótok miatt érdemes leszedni őket! Azok mennek szépen. 3 tengelyesek.
Új hozzászólás Aktív témák

- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple MacBook Air 15" 2025 100%(1év Garancia)
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS -30%
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Nekem is inteles procim van, csak nekem 2.93 gigás, i3-as dual procim, 6 gigányi 1333 HMz-s ramokkal. Videókártya meg egy N210-es Gigabyte. Az akadások viszont, sajna a gépek vagy cuccok hibái inkább, emellett, az eredeti dolgokon és mapon kívül, sajna valamiért minden más módokhoz betett dologgal akadozik. Vagyis, sosem lesz sajna tökéletes. Ezt persze, remélem kiküszöbölték a már nemsokára érkező 2012/2013-as verzióban. Az már sajna kérdéses, hogy a 2011 ben használ módok működni fognak e rajta, ha igen hogyan, ha nem, akkor kérdés hogy hogy lehet átírni majd a 2011 es módokat a 2012-re. 2009-ről 2011-re tudom az átírás menetét, de így sem sikerül mindegyik amit szeretnék átírni. Pl, Ifa teherkocsit 10-ből 1 darab indult csak el a 2011 játékon nekem most az elmúlt 2-3 napban teszteltek közül.
Ma leszedtem egy 4 tengelyes Ifát, de nem tudom elindul e. Beindulni beindultak az eddigiek is, csak épp, beállt a játék és a Feladatkezelővel tudtam/tudom csak olyankor bezárni!