- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- aquark: Flipper PC-n!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
Tomcsi2012
üzenetére
Hali
Aham, értelek is, csak hogy, éppenséggel egy i3-as Dual Core-os Intel proci 2.93 gigás, ezt szorozd be 2-vel, és annyi elvileg. Emellett egy 4 ram szlotos Asus P7H55 lapocska, 6 gigányi DDR3-as 1333MHz-s ram sorozattal.
320 Samsung Sata winyó, 500 Watt táp, N210-es 512 Megás Gigabyte vidi kártya. Vagy, ez rossz gép lehet amit most leírtam? 
Mellesleg, megsúgom, hogy az hogy 512es vagy épp 1 gigás a vidikártya az nem igen számít, ugyanis az számít jobban, hogy hány MHz-n működnek a ramok, meg a vidikártya és proci.
Az már más tészta, hogy egy sima Sata winyónál a Sata2 jobb de már van Sata3-as is ami 6 giga/sec átvitelre képes. Vagyis, gyorsabb a betöltése.
Egyenlőre nekem a Sata2-is megtenné. 
Más. Az dolog hogy Ott milyen katasztrófa lett, ugyanis Amerikai cégek is vannak amik winyót gyártanak. Vagyis pl WD. (Western Digital)
Új hozzászólás Aktív témák

- Villanyszerelés
- Xbox Series X|S
- Gurulunk, WAZE?!
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Háztartási gépek
- Viccrovat
- Tőzsde és gazdaság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- LG UltraGear 45GX90SA-B Monitor
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
320 Samsung Sata winyó, 500 Watt táp, N210-es 512 Megás Gigabyte vidi kártya. Vagy, ez rossz gép lehet amit most leírtam?