- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
Szia!
Igen ahogy írod.
De én a gregorie besson XXXL boronával dolgozok, így szántani se kell.
Csak végig megyek, vele a földön, aztán már vethetek is. Korábbi hozzászólásaimban már több linket is betettem, inkább keresd vissza, és onnan letöltheted majd.
Miután ezzel végigmegyek, utána a hígtrágyázás, aztán a gép orrára csatolom a sima permetezőt, ami 3000 literes és 20 pár méteres, feltöltöm, utána felcsatolom a vetőgépet is rá, azt is feltöltöm, aztán irány vetni.
Vagyis, a hígtrágyázás után, egyszerre permetezek és vetek, így már 2-1 csapásra kész.

Jah, és így sokkal hamarabb megérik a vetésem, és arathatom. Egyedül ha játszok, akki van egy lowrider nevű utánfutóm, kiviszem vele a Lexion 770 kombit 1200 fejjel, aztán lecsatolom ott a low-ot, visszamegyek 2 utánfutóért, visszamegyek a kombihoz, és gó aratni. bekapcsolom az auto pilotot miután szépen egyenesen megy a gép, és utána csak hordom el a magokat.
A Gross_Kern_Land mapon egyszerre 2 kombit is beállítottam már auto pilotra, alig győztem 2-3 utánfutóval a hordását a magoknak. Egyik kombit a Repcébe állítottam, másikat a Búzásba, aztán kész.
3 darab 40 ezres utánfutóval kellett rohangálnom folyamatosan.
de tetszett. egyik kombi 100ezres másik 74ezres. 
Repcéből, az adott mezőnek a kb 1/3-ról több mint 1 milla magot vittem az óriás magtáramba.
Búzából kb fél mezőről, 600 ezer felettit.
Príma a normál módbani játékkor. Mert hamar össze lehet szedni vele a pénzt. 
Új hozzászólás Aktív témák

- Fellowes corsivo ülő/álló munkaállomás
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 3 INTEL CORE i9-10885H,32 gb,1 tb, MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- MSI MAG 321UPX QD-OLED Gamer Monitor!32"/4k/240hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- "Kicsi méregzsák" I7-6700k / 16gb ddr4 / Rtx 2060 Super 8gb/ 256gb ssd / 1tb Hdd
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L440 - i3-4000M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De én a gregorie besson XXXL boronával dolgozok, így szántani se kell.
de tetszett. egyik kombi 100ezres másik 74ezres.