- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
Janoska26 #5711 üzenetére
Egyébként pont erre gondoltam én is, csak nem akartam, hogy kicsinyesnek nézzetek.
Te tesztelsz valamit, tehát dolgozol nekik, és még Te fizess 15FA-at.
Valahogy egy Beta teszt nekem másról szól. A legkevesebb, hogy a teszt időszakban aktív lenne az új funkció, és csak az eddigi 3 lenne fizetős.
Illetve azért ez az építőmester funkció így érdekes, mert sokan, csak eventek előtt rendezik át a farmot. Megveszed 2 napra, 5 perc alatt átrendezed a farmot, aztán 47 óra 55 percig hozzá sem nyúlsz. De pár nap múlva megint megveheted, amikor visszarendezed a farmot. Oké, nem ingyenes a lehetőség, de a 15FA baromi sok érte, pláne amíg csak tesztelés megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest